Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 20 Ιουνίου

Κριός
Η Σελήνη περνά σε μια βοηθητική θέση, ωστόσο υπάρχουν κάποια εμπόδια πρακτικής κυρίως φύσης που σε κρατούν πίσω και δεν σε αφήνουν να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις θέσει. Παράλληλα, οι συλλογικές προσπάθειες δεν μοιάζουν να λειτουργούν όπως είχες υπολογίσει, καθώς οι πλευρές που συμμετέχουν δεν είναι διατεθειμένες να κάνουν βήματα και συμβιβασμούς, με την αντίθεση του κυβερνήτη σου Άρη με τον Πλούτωνα.

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα είναι λιγάκι πιο απαιτητική για σένα, καθώς η Σελήνη, ξεκινώντας την πορεία της στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, σχηματίζει δυσμενή όψη με τον απρόβλεπτο Ουρανό στο ζώδιό σου, φέρνοντας ανατροπές, ενώ από την άλλη και εσύ έχεις ιδιαίτερα τονισμένο το στοιχείο της αντιδραστικότητας, κάτι που σε απομακρύνει από το περιβάλλον σου, φέρνοντας ρήξεις. Παράλληλα, θα πρέπει να δείξεις περισσότερη υπομονή αν νιώθεις πως οι συνθήκες σε περιορίζουν.

Δίδυμοι
Μολονότι η Σελήνη περνά σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σου, υπάρχουν κάποια πράγματα που θα πρέπει να προσέξεις σήμερα, καθώς υπάρχει πλαίσιο ανατροπών πάνω σε διαδικαστικά ή νομικά θέματα, επαφές με εξωτερικό ή ζητήματα σπουδών, αν σπουδάζεις. Παράλληλα, καλείσαι να δείξεις περισσότερη ευελιξία μέσα στην καθημερινότητά σου με λεπτομέρειες, αλλά και υποχρεώσεις.

Καρκίνος
Μια ημέρα ασύμβατη με τα δικά σου θέλω η σημερινή, που σε στρέφει μέσα σου για λύσεις και απαντήσεις, ωστόσο υπάρχουν κάποιες απρόσμενες αλλαγές που δεν είχες υπολογίσει και αυτό σε κάνει να ανασυνταχθείς προκειμένου να βρεις την καλύτερη δυνατή διέξοδο, με την αντίθεση του Άρη στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα. Επιπλέον, παρότι είσαι σε μια δημιουργική περίοδο, δεν είναι λίγα τα εμπόδια που καλείσαι να ξεπεράσεις.

Λέων
Μια μάλλον απαιτητική ημέρα για σένα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σου και σχηματίζει δυσμενή όψη με τον εκρηκτικό Ουρανό. Έτσι λοιπόν δυσκολεύεσαι αρκετά να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα στις δικές σου επιθυμίες και σε εκείνα που οι άλλοι επιδιώκουν, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Ιούλιο, ενώ παράλληλα υπάρχουν ανασφάλειες που σε κρατούν πίσω και το περιβάλλον σου στις επισημαίνει.

Παρθένος
Η καθημερινότητα νιώθεις πως σε πνίγει σήμερα με τις κουραστικές υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες ρουτίνας που καλείσαι να διευθετήσεις, με αποτέλεσμα να επαναστατείς όταν ακούς μια ανόητη κουβέντα ή μια απερισκεψία στο περιβάλλον σου! Δες λοιπόν με διαφορετικό μάτι τα πράγματα και προτίμησε να καταβάλλεις τώρα προσπάθειες, αντί να διαιωνίζεις καταστάσεις που δεν προχωρούν.

Ζυγός
Η Σελήνη βρίσκεται σε μια θετική θέση προς το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας αρκετές ευκαιρίες για διέξοδο, σε μια ημέρα που φέρνει ανατροπές αλλά και κάποια εμπόδια στις προσπάθειές σου να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, λόγω της αντίθεσης Άρη-Πλούτωνα σε ευαίσθητα σημεία του ωροσκοπίου σου. Επίσης, είναι πιθανό πως οι όποιες δυσκολίες υπάρχουν, μπορούν να γίνουν η αφορμή για να αποδεσμευτείς από στεγανά και παρωπίδες που σε κρατούν στάσιμο.

Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα κινείται σε πιο εσωστρεφή πλαίσια, σε σχέση με τη χθεσινή, κυρίως σε υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι, τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος ή με ακίνητη περιουσία, ενώ σε ένα βαθύτερο επίπεδο, σήμερα έρχονται στο προσκήνιο καταστάσεις που σε κάνουν να νιώθεις ανασφαλής, δίχως να διαφαίνεται διέξοδος, αν έχεις γεννηθεί τον Οκτώβρη.

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα σου δίνει πολλές ευκαιρίες για να προωθήσεις τα ζητήματά σου, ωστόσο θα πρέπει να έχει προετοιμαστεί και για ανατροπές στα σχέδια και το πρόγραμμά σου γενικότερα, κυρίως λόγω πρακτικών λεπτομερειών. Παράλληλα, υπάρχουν κάποιες εντάσεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς υπάρχουν σαφείς διαφορές στον τρόπο που βλέπει η κάθε πλευρά τα πράγματα.

Αιγόκερως
Μολονότι οι ανάγκες σου σήμερα περιορίζονται σε απλά και βατά ζητήματα, η σημερινή ημέρα φέρνει κάποιες ανατροπές κυρίως στον τρόπο που προσπαθείς να τις καλύψεις με την δυσμενή αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου. Έχεις όμως αρκετό δυναμισμό αυτό το διάστημα και με σύμμαχό σου την εύνοια της τύχης, καταφέρνεις να βρεις διεξόδους, θα πρέπει όμως να δείξεις και εσύ με τη σειρά σου περισσότερη ευελιξία μπροστά στα εμπόδια που τυχόν θα συναντήσεις.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά σήμερα στο δικό σου ζώδιο, κρατώντας τα δικά σου προσωπικά θέματα στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος, ωστόσο σε δυσμενή όψη με τον κυβερνήτη σου Ουρανό, υπάρχει ένα κλίμα απρόσμενων εξελίξεων μέσα στον ορίζοντα της ημέρας, κυρίως σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ή τα πρόσωπα της οικογένειάς σου. Είναι λοιπόν προτιμότερο να φανείς περισσότερο ευέλικτος μπροστά στις όποιες δυσκολίες κληθείς να αντιμετωπίσεις σήμερα.

Ιχθείς
Η παραμικρή αφορμή σήμερα σε κάνει να θέλεις να αποδράσεις από την κουραστική καθημερινότητα, έτσι λοιπόν επιδιώκεις να μείνεις και σήμερα μακριά από την βαρετή πολυκοσμία, καθώς νιώθεις την ανάγκη να απομονωθείς. Ωστόσο οι συνθήκες σήμερα δεν σου δίνουν πρόσφορο έδαφος για να το πραγματοποιήσεις και αυτό σε κάνει περισσότερο αντιδραστικό.

Πηγή: http://astropedia.gr

Original Source: like.philenews.com