Τι θέλουν οι γυναίκες στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Τι πιστεύουν τελικά οι γυναίκες για τον Άγιο Βαλεντίνο και πόσο ανηπομονούν για την 14η Φεβρουαρίου; 30 διαφορετικές γυναίκες απαντούν με θάρρος σε 7 ερωτήσεις του WomenOnly για τη γιορτή του Έρωτα!:

Τον αγαπώ τον Βαλεντίνο, τον Άγιο ντε! Για μένα η 14η Φεβρουαρίου είναι γιορτή ή καλύτερα ευκαιρία για γιορτή.

 

Το άρθρο διαβάζεται καλύτερα με την κατάλληλη μουσική υπόκρουση!

Σίγουρα, τον έρωτα μπορείς να τον χαίρεσαι και να τον γιορτάζεις καθημερινά, αλλά αυτή την ξεχωριστή μέρα, μπορείς να βλέπεις λίγο πιο ροζ τις καταστάσεις, να βάζεις πιο πολλές καρδούλες στην καθημερινότητά σου κι ακόμα κι αν δεν έχεις τον έρωτα στη ζωή σου, να τον εύχεσαι, να τον επιθυμείς, να τον ονειρεύεσαι.

Προσωπικά, κάθε γιορτή των Ερωτευμένων, single ή σε ζευγάρι, την έχω βιώσει ξεχωριστά.

Στα καλά της, με μπαλόνια και λουλούδια, σοκολατάκια, αρκουδάκια και δωράκια να με περιμένουν στο σπίτι.

Στα κακά της, να μην έχω κάνει κράτηση και να γυρίζουμε από μαγαζί σε μαγαζί για να φάμε μετά από 3 ώρες κατάκοποι και όχι στο κλίμα του Βαλεντίνου αλλά και…

 Χιουμοριστικά, να μου έχει μείνει η πίτσα και η τούρτα καρδούλα στο χέρι, γιατί ο Βαλεντίνος που τάχα θα διάβαζε, έλειπε από το σπίτι!

Ακόμα και σε αυτή τη γιορτή, καταναλωτική ή μη, μάζεψε αναμνήσεις, μάζεψε αγάπη,μάζεψε συναισθήματα και θα τα εξαργυρώσεις όταν ηλικιωμένη πια, θα τα αναπολείς, μόνη ή με τον παντοτινό ερωτά σου στη διπλανή πολυθρόνα!

ΥΓ: Ευχαριστώ από καρδιάς όλα τα κορίτσια που συμμετείχαν στο βαλεντίνικο άρθρο!

WomenOnly Girls On Valentine’s Day

30 διαφορετικές γυναίκες, 30 καθημερινές γυναίκες, 30 νέες γυναίκες αποκαλύπτουν τι πιστεύουν (και τι προγραμματίζουν) για τον Άγιο Βαλεντίνο. Οι ερωτήσεις ήταν επτά, και οι απαντήσεις θα σε ξαφνιάσουν.

Άλλες μωρομάνες, άλλες children free ακόμα, άλλες ελεύθερα πουλιά, άλλες δεσμευμένες ως τα μπούνια, άλλες σε γάμο ή δεσμό, άλλες σε αναζήτηση αυτού του Ένα, μοιράζονται μαζί μας τη δική τους αλήθεια για τη Γιορτή των Ερωτευμένων με χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Ιδού.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Τι θέλουν οι γυναίκες την ημέρα του Έρωτα:

Λουλούδια: 50%

Σοκολατάκια:37%

Αρκουδάκια: 10%

Ταξίδι:1%

‘Εκπληξη: 1%

Αγκαλιά: 1%

 

Που θέλουν οι γυναίκες να γιορτάσουν;

Έξω: 55%

Σπίτι: 42%

Και σπίτι και έξω:3%

Έρωτας ή Αγάπη: Ο συνδυασμός καλύπτει πάνω από το 97% των γυναικών!

Οι 8 ερωτήσεις:

1. Αγ. Βαλεντίνος προ των πυλών: Ανυπομονείς ή… τρέμεις;
2. Ποιο είναι το καλύτερο δώρο που έχει πάρει ποτέ στις 14 Φλεβάρη;
3. Γιορτή Ερωτευμένων: έξω ή σπίτι;
4. Λουλούδια, σοκολατάκια ή αρκουδάκια;
5. Θα κανονίσεις εσύ τι θα κάνετε ή εκείνος;
6. Αγίου Βαλεντίνου: Καλύτερα με σχέση ή single;
7. Γιορτή του έρωτα ή της κατανάλωσης;
8. Έρωτας ή αγάπη;

 

 

Βαλεντίνη…Όνομα και Πράμα! 

1. Αγ. Βαλεντίνος προ των πυλών: Ανυπομονείς ή… τρέμεις; Φυσικά και ανυπομονώ! Διότι είτε single είτε αγκαζέ, εγώ πάντα γιορτάζω….. την ονομαστική μου εορτή!!!

2. Ποιο είναι το καλύτερο δώρο που έχει πάρει ποτέ στις 14 Φλεβάρη; 3 ανθοδέσμες απο 3 διαφορετικούς ανθρώπους, χωρίς να έχω καν Βαλεντίνο! Από την ώρα που έκανα σχέση παίρνω μόνο 1….χμμμ δεν ακούγεται και πολύ καλό….

3. Γιορτή Ερωτευμένων: έξω ή σπίτι; 14 Φλεβάρη, υπήρξε φορά που έκανα τραπέζι με 15 φίλους στο σπίτι και πέρασα όλη τη μέρα και όλη τη νύχτα μαγειρεύοντας και πλένοντας στην κουζίνα. Δεν την λες και ρομαντική βραδιά. Από τότε επιλέγω για καλεσμένο μόνοτον άντρα μου και διαλέγω μαγαζί.

4. Λουλούδια, σοκολατάκια ή αρκουδάκια; Θα πω λουλούδια! Σοκολατάκια αλληλοκερνιόμαστε κάθε μέρα, δεν χρειαζόμαστε ειδική περίπτωση. Όσο για τα αρκουδάκια, αναρωτιέμαι αν υπάρχει άνθρωπος άνω των 18, που συγκινείται με αυτάυτα!

5. Θα κανονίσεις εσύ τι θα κάνετε ή εκείνος; Ας μην γελιόμαστε, δεν αφήνεις εξ’ ολοκλήρου έναν άντρα να κανονίσει ρομαντικό ραντεβού. Στην καλύτερη, πετάς μια ιδέα απ’έξω απ”έξω κ τον αφήνεις να νομίζει ότι όλα τα σκέφτηκε αυτός. Στη χειρότερη τα κανονίζεις όλα μόνη σου και απλά του ανακοινώνεις ότι είναι υποχρεωμένος να συμμετέχει χωρίς πολλές αντιρρήσεις!

6. Αγίου Βαλεντίνου: Καλύτερα με σχέση ή single; Εννοείται καλύτερα με σχέση, όσο αντι-ρομαντικό αγόρι και να έχεις, ένα τριαντάφυλλο θα στο προσφέρει, αν δεν θέλει να τον πεις και τσιγγούνη.

7. Γιορτή του έρωτα ή της κατανάλωσης;  Κάποτε την έλεγες και γιορτή της κατανάλωσης…. weekend στην Αράχωβα, ακριβά εστιατόρια, τούρτες, καρδούλες και λουλούδια σε διψήφιο αριθμό αλλά πλέον λόγω κρίσης είναι καθαρά γιορτή του έρωτα, που είναι και ο μόνος αφορολόγητος.

Το weekend πάει περίπατο, η ταβέρνα της γειτονιάς μια χαρά ακούγεται, για τούρτα ούτε λόγος άσε που φωνάζει ο διαιτολόγος και αν πάρουμε κι ένα τριανταφυλλάκι ως δώρο,  πετάμε από τη χαρά μας!

8. Έρωτας ή αγάπη; Δεν θέλω να διαλέξω…. κ τα δυο μαζί δεν γίνεται! Είμαι ρομαντική, γιορτάζω και τα θέλω όλα!!! →Happy Valentine’s Day←

 

Χριστίνα Π. Αγαπάει και θα Γιορτάσει (κι ας τα οργανώσει όλα μόνη της)!

1. Αγ. Βαλεντίνος προ των πυλών: Ανυπομονείς ή… τρέμεις; -Δεν μπορώ να πω ότι μετράω και τις ημέρες αντίστροφα, αλλά ανυπομονώ να δω αν θα οργανώσει κάτι επιτέλους φέτος ο καλός μου.

 2. Ποιο είναι το καλύτερο δώρο που έχει πάρει ποτέ στις 14 Φλεβάρη; 
Το καλύτερο δώρο ήταν πριν χρόνια μία έκπληξη με έναν μεγάλο αρκούδο που μου έκανε δώρο εμφανίζοντάς τον ξαφνικά από το πουθενά.

 3. Γιορτή Ερωτευμένων: έξω ή σπίτι; Ευκαιρία να πάμε μία βόλτα και όσο περπατάμε, όλο και κάτι θα δω σε κάποια βιτρίνα για να μου το αγοράσει. Τέτοια μέρα δεν μπορεί να πει όχι!

4. Λουλούδια, σοκολατάκια ή αρκουδάκια; -Λουλούδι μόνο από περαστικό πλανόδιο, σοκολάτα από το περίπτερο-καθώς θα βγαίνουμε κιόλας, μην κουραστεί να την έχει αγοράσει νωρίτερα, αφού θα κατέβαινε να πάρει και τσιγάρα στο δρόμο-πόσο ρομαντικός!  Αρκούδι…πολικό θα γίνω μέχρι να φτάσω στο μαγαζί με το κοντό φορεματάκι μου και τους 5°C έξω.

 5. Θα κανονίσεις εσύ τι θα κάνετε ή εκείνος; Φυσικά και πάντα κανονίζω εγώ, διακοπές, ταξίδια, υποχρεώσεις, το ραντεβού για το γιατρό της μαμάς του ακόμα, γιατί διαφορετικά θα καταλήξουμε 9 το βράδυ να ρωτάμε ο ένας τον άλλο που θα πάμε και αν θα βρούμε…σιγά μην είχε κάνει και κράτηση νωρίτερα.

 6. Αγίου Βαλεντίνου: Καλύτερα με σχέση ή single; Όντας σε σχέση τόσα χρόνια, πολλές φορές έχω επιλέξει να πάω σινεμά αυτή την ημέρα με τον φίλο μου αλλά και με τους single φίλους μου και έχω περάσει μία χαρά. Άλλωστε έχουμε όλο το χρόνο στη διάθεσή μας το υπόλοιπο της βραδιάς.

7. Γιορτή του έρωτα ή της κατανάλωσης; Για εμένα ευκαιρία να βγούμε οι δυο μας, όπως σε γενέθλια και επέτειο, άρα γιορτή του έρωτα. Για αυτόν μία γιορτή μόνο για τους Καθολικούς, μία γιορτή των εμπόρων, για να βγάλουν τα κέρδη όλης της χρονιάς οι ανθοπώλες μπλα μπλα μπλα.

 8. Έρωτας ή αγάπη; 

Είτε το γιορτάζεις μόνο αυτή την ημέρα, είτε όλο το χρόνο, είναι ευτυχία να αγαπάς και να είσαι ακόμα ερωτευμένος με τον σύντροφό σου, ακόμα και αν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που βγήκατε για πρώτη φορά του Αγίου Βαλεντίνου και σου εξομολογήθηκε πόσο γελοίος ένιωσε που περίμενε στην ουρά με άλλους 5 για να σου αγοράσει ένα μπαλόνι καρδούλα με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο πάνω του, που το πλήρωσε χρυσό αλλά το πήρε γιατί περίμενε πολλή ώρα, ενώ φεύγοντας από το μαγαζί έγνεφε με συγκατάβαση ο ένας στον άλλο για την “κατάντια” τους λέγοντας με τα μάτια:” Γυναίκες ρε φίλε, του χρόνου δεν γιορτάζουμε, Βαλεντίνους μας λένε; Τέλος!”.

Please Όχι άλλο Νίνο στο ραδιόφωνο… θα ομολογήσω…

 

 

Κλειώ.. Θα γιορτάσει κι ας είναι και με φρουτόκρεμα!

1. Αγ. Βαλεντίνος προ των πυλών: Ανυπομονείς ή… τρέμεις; Ανυπομονώ (μόνη μου, το έταιρον ήμισυ κοσμάρα),.

2. Ποιο είναι το καλύτερο δώρο που έχει πάρει ποτέ στις 14 Φλεβάρη;  Ένα τριαντάφυλλο (γιατί η “κοσμάρα” ενώ διαφωνεί, έκανε την έκπληξη).

3. Γιορτή Ερωτευμένων: έξω ή σπίτι; Έξω.

4. Λουλούδια, σοκολατάκια ή αρκουδάκια; Και λουλούδια και σοκολατάκια και αρκουδάκια και από όλα και φέτος με τη μικρή στο σπίτι, θα γίνει χαμός, πάνω από μία φρουτόκρεμα!,

5. Θα κανονίσεις εσύ τι θα κάνετε ή εκείνος; Θα κανονίσει εκείνος…

6. Αγίου Βαλεντίνου: Καλύτερα με σχέση ή single; Καλύτερα με σχέση

7. Γιορτή του έρωτα ή της κατανάλωσης;  Γιορτή του έρωτα

8. Έρωτας ή αγάπη;  Αγάπη

 

 

Ευτυχία… και στην κόλαση μαζί του!

Αγ. Βαλεντίνος προ των πυλών: Ανυπομονείς ή… τρέμεις; Ούτε καν το είχα σκεφτεί! Εσείς μου το θυμίσατε!

Ποιο είναι το καλύτερο δώρο που έχεις πάρει ποτέ στις 14 Φλεβάρη; Εκείνος σε συσκευασία δώρου…

Γιορτή Ερωτευμένων: εξω ή σπίτι; Μαζί του και στην κόλαση!

Λουλούδια, σοκολατάκια ή αρκουδάκια; Τα λουλούδια στην κυρία…

Θα κανονίσεις εσύ τι θα κάνετε ή εκείνος; Εμμένουμε παραδοσιακά.. Εκείνος…

Αγίου Βαλεντίνου: Καλύτερα με σχέση ή single? Αξίζει να γιορτάζεις όλες τις φάσεις της ζωής σου…

Γιορτή του έρωτα ή της κατανάλωσης; Γιορτή υπενθύμισης…

Έρωτας ή αγάπη; Ερωτευμένη αγάπη!

 

 

Ανδριανή… η τούρτα δεν θα λείψει ποτέ!

Αγ. Βαλεντίνος προ των πυλών: Ανυπομονείς ή… τρέμεις;
Τίποτα από τα δύο! Αλήθεια, πλησιάζει, ε;

Ποιο είναι το καλύτερο δώρο που έχει πάρει ποτέ στις 14 Φλεβάρη;
Μμμμ…δώρο ουσιαστικά δεν έχω πάρει ποτέ. Δεν έχω δώσει όμως κιόλας, οπότε
πάτσι!

Γιορτή Ερωτευμένων: έξω ή σπίτι;
Σπίτι. Πιο αγαπησιάρικα, αγκαλιαστά, ζεστά, απλά… Με ένα κρασί, μουσική και το
τζάκι να καίει…

Λουλούδια, σοκολατάκια ή αρκουδάκια;
Αρκουδάκι όταν ήμασταν 17. Λουλούδια καλοδεχούμενα, αλλά θα προτιμήσω τα
σοκολατάκια. Να φάμε και τίποτα!

Θα κανονίσεις εσύ τι θα κάνετε ή εκείνος;
Κανένας από τους δυο. Ξεκινάμε από τα σοκολατάκια και βλέπουμε!

Αγίου Βαλεντίνου: Καλύτερα με σχέση ή single?
Όπως τύχει! Εγώ έχω περάσει πολύ ωραία και με φίλες μου αυτή τη μέρα, σε single
εποχές. Η τούρτα βέβαια δεν έλειπε και τότε!

Γιορτή του έρωτα ή της κατανάλωσης;
Τι σημασία έχει; Επειδή ζούμε και σε περίοδο κρίσης, ας βγάλουν και τα
ανθοπωλεία και τα ζαχαροπλαστεία κάτι. Κι ας βρούμε κι εμείς αφορμή να
φτιάξουμε λίγο τη διάθεσή μας.

Ερωτας ή αγάπη;
Γιατί να διαλέξω; Τα θέλω όλα ή τίποτα!Αγ. Βαλεντίνος προ των πυλών: Ανυπομονείς ή… τρέμεις;

 

 

Ελένη, το sms στο κινητό σώζει το Βαλεντίνο!

1. Αγ. Βαλεντίνος προ των πυλών: Ανυπομονείς ή… τρέμεις;
Ανυπομονώ και τρέμω,

2. Ποιο είναι το καλύτερο δώρο που έχει πάρει ποτέ στις 14 Φλεβάρη; 
Ένα κατακόκκινο λουλούδι.

3. Γιορτή Ερωτευμένων: έξω ή σπίτι; Σπίτι- δεν είναι εποχές για έξοδα.

4. Λουλούδια, σοκολατάκια ή αρκουδάκια; Σοκολατάκια όχι- παχαίνουν και τα τρως όλα μην προσβάλεις και τον αγαπημένο σου και μάλιστα εκεί μπροστά του. Αρκουδάκια όχι- ειδικά αν έχεις παιδάκι έχεις ήδη βαρεθεί να τα μαζεύεις. Λουλούδια ναι, ό,τι καλύτερο.

5. Θα κανονίσεις εσύ τι θα κάνετε ή εκείνος; Για αρχή θα λάβει μια ειδοποίηση στο κινητό του πως η μέρα αυτή έχει έρθει και γιορτάζουμε και απο εκεί και πέρα θα το αφήσω επάνω του γιατί είμαι σίγουρη πως θα το θυμηθεί.

6. Αγίου Βαλεντίνου: Καλύτερα με σχέση ή single;  Σε σχέση
7. Γιορτή του έρωτα ή της κατανάλωσης;  Αυτά τα δυο δεν είναι ένα στο μυαλό κάθε γυναίκας;

8. Έρωτας ή αγάπη;  Έρωτας και αγάπη μαζί!

 

 

 

Δήμητρα Ζ. πιτόγυρο και Αθλητική Κυριακή!

1. Αγ. Βαλεντίνος προ των πυλών: Ανυπομονείς ή… τρέμεις; Ανυπομονώ να περάσει η μέρα.

2. Ποιο είναι το καλύτερο δώρο που έχει πάρει ποτέ στις 14 Φλεβάρη;  Πιτογυρο και μετά μια παστούλα cookies σε σχήμα καρδιά!

3. Γιορτή Ερωτευμένων: έξω ή σπίτι; Είπαμε σπιτι, έχει Αθλητική Κυριακή.

4. Λουλούδια, σοκολατάκια ή αρκουδάκια;  Προτιμώ σοκολατάκια.

5. Θα κανονίσεις εσύ τι θα κάνετε ή εκείνος; Εκείνος
6. Αγίου Βαλεντίνου: Καλύτερα με σχέση ή single;  τώρα με την κριση καλύτερα single,

7. Γιορτή του έρωτα ή της κατανάλωσης; Είναι ξενική γιορτη… εμείς έχουμε τον Άγιο Υάκινθο!,

8. Έρωτας ή αγάπη; τώρα με την κρίση, ο, τι περνάει από το στομάχι και σε χορταίνει!

Χριστίνα των ρόδων

Αγ. Βαλεντίνος προ των πυλών: Ανυπομονείς ή… τρέμεις; Τρέμω

Ποιο είναι το καλύτερο δώρο που έχει πάρει ποτέ στις 14 Φλεβάρη; Ένα ταξίδι [εκεί χωρίσαμε]

Γιορτή Ερωτευμένων: εξω ή σπίτι; Έξω [και μετά μέσα και μετά έξω και μετά μέσα]
Λουλούδια, σοκολατάκια ή αρκουδάκια; Ρόδα μυρωμένα
Θα κανονίσεις εσύ τι θα κάνετε ή εκείνος; Εκείνος – τι δουλειά έχω εγώ;

 

Αγίου Βαλεντίνου: Καλύτερα με σχέση ή single? Με σχέση
Γιορτή του έρωτα ή της κατανάλωσης; Της κατανάλωσης του έρωτα
Έρωτας ή αγάπη; Αγάπη ρε μου…ιά

 

Γεωργία και με πλακάτ για να φωνάξει τον έρωτά της!

Αγιος Βαλεντίνος προ των πυλών: Ανυπομονείς ή… τρέμεις; Βαριέμαι αφόρητα!

Ποιο είναι το καλύτερο δώρο που έχει πάρει ποτέ στις 14 Φλεβάρη; Έχω κενό μνήμης τώρα….

Γιορτή Ερωτευμένων: Εξω ή σπίτι; Έξω, για να βροντοφωνάξουμε επιτέλους τον έρωτά μας.

Λουλούδια, σοκολατάκια ή αρκουδάκια; Έλεος όμως!!

Θα κανονίσεις εσύ τι θα κάνετε ή εκείνος; Λεω να το αφήσω πάνω του. Του έχω τυφλή εμπιστοσύνη πως θα τα κανονίσει όλα τέλεια.

Αγίου Βαλεντίνου: Καλύτερα με σχέση ή single? Με σχέση βέβαια, σε ρωτούν λιγότεροι αν γιορτάζεις.

Γιορτή του έρωτα ή της κατανάλωσης; Αν απαντούσα τώρα του έρωτα θα με πίστευες;

Έρωτας ή αγάπη; Συνδυασμός δεν παίζει;

 

 

Ζωή: λίγα λουλούδια αν θέλεις φίλες μου και πάλι στείλε μου  

Αγ. Βαλεντίνος προ των πυλών: Ανυπομονείς ή… τρέμεις; Ανυπομονώ… να περάσει αυτή η μέρα και φέτος! Δεν είμαι και τρελή φαν, το ομολογώ!

Ποιο είναι το καλύτερο δώρο που έχει πάρει ποτέ στις 14 Φλεβάρη; Ένα πραγματικά πολύ συγκινητικό γραμματάκι. Πολλές ζωές πίσω όμως…

Γιορτή Ερωτευμένων: εξω ή σπίτι; Έξω… Ας δούμε τη μέρα ως ευκαιρία για έξοδο τουλάχιστον!

Λουλούδια, σοκολατάκια ή αρκουδάκια; Λουλούδια. Όσο και να μη γιορτάζεις, από ένα ανθάκι, μέχρι και μπουκέτο, είναι πάντα ευπρόσδεκτα. Η αλήθεια να λέγεται.

Θα κανονίσεις εσύ τι θα κάνετε ή εκείνος; Surprise!!! (και για εμάς το ίδιο!!!)

Αγίου Βαλεντίνου: Καλύτερα με σχέση ή single? Με σχέση

Γιορτή του έρωτα ή της κατανάλωσης; Της κατανάλωσης, των αγιάτρευτα ρομαντικών και των… εφήβων.

Έρωτας ή αγάπη; Ανάλογα τη μέρα!!!

 

 

 

Κωνσταντίνα, ο έρωτας θέλει καθημερινή απόδειξη 

Αγ. Βαλεντίνος προ των πυλών: Ανυπομονείς ή… τρέμεις; Τρέμω για το τι θα δω…χαχαχα !!! Τίποτα από τα δύο .. Μέρα είναι θα περάσει….

Ποιο είναι το καλύτερο δώρο που έχει πάρει ποτέ στις 14 Φλεβάρη; Νομίζω ότι δεν έχω να θυμηθώ κανένα ωραίο ή ιδιαίτερο δώρο του Αγίου Βαλεντίνου γιατί όλα ήταν δώρα που προστάζει το marketing.

Γιορτή Ερωτευμένων: εξω ή σπίτι; Θα έλεγα ανάλογα με την διάθεση… Δεν νομίζω ότι λόγο της ημέρας θα πρέπει να βγεις έξω προκειμένου να δείξεις ή και να αποδείξεις ότι είσαι ερωτευμένος ή για να βγάλεις μια selfie με το ταίρι σου που θα ξεχειλίζει από έρωτα και μέλια προκειμένου να δηλώσεις όπως προστάζει η νέα μόδα παρόν στα social media

Θα κανονίσεις εσύ τι θα κάνετε ή εκείνος; Ερώτηση παγίδα …Διότι οι γυναίκες είμαστε αχάριστες… Αν κανονίσει και δεν μας αρέσει η επιλογή θα υπάρξει γκρίνια αν πάλι το πάρουμε πάνω μας θα πούμε ότι αδιαφορεί… Άρα μάλλον θα αποφασίσω ανάλογα με το mood που θα έχω την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Αγίου Βαλεντίνου: Καλύτερα με σχέση ή single? Εννοείται single…Ποια δεν έχει γιορτάσει την ημέρα αυτή με την κολλητή της υμνώντας την ελευθερία ;

Γιορτή του έρωτα ή της κατανάλωσης; Ο έρωτας είναι καθημερινή απόδειξη… Δεν αποδεικνύεται με την ύλη και πόσο μάλλον μία ημέρα τον χρόνο… Άσε που είναι και αυθόρμητο συναίσθημα όποτε αν κάποιος είναι ερωτευμένος θα του φαίνεται κάθε μέρα. Είναι ημέρα κατανάλωσης λοιπόν , και «χάπι» για τις βαλτωμένες σχέσεις.

Έρωτας ή αγάπη; Και τα δύο με την σωστή χρονική σειρά… Το όμορφο και το ιδανικό είναι ο έρωτας σου να καταλήγει σε μία σχέση βαθιάς αγάπης…

 

Αλεξάνδρα, τα αφήνει όλα στην τύχη και στη δίαιτα!

1. Αγ. Βαλεντίνος προ των πυλών: Ανυπομονείς ή… τρέμεις; Τρέμω…μήπως το θυμηθεί και μου φέρει γλυκά πάνω που έχω αρχίσει δίαιτα!

2. Ποιο είναι το καλύτερο δώρο που έχει πάρει ποτέ στις 14 Φλεβάρη; Το καλύτερο δώρο: υπερηχογράφημα με τη μπέμπα – έμβρυο στην κοιλίτσα μου!

3. Γιορτή Ερωτευμένων: έξω ή σπίτι; Γιορτή ερωτευμένων, εντός σπιτιού μπας και αξιωθώ ποτέ να φτιάξω αυτή την τούρτα καρδιά που λιγουρεύομαι χρόνια!

4. Λουλούδια, σοκολατάκια ή αρκουδάκια; Λουλούδια φυσικά, απαγορεύονται τα σοκολατάκια λίγω δίαιτας και τα αρκουδάκια λόγω μπέμπας (πόσα λούτρινα να αντέξω πια η μάνα:::)

5. Θα κανονίσεις εσύ τι θα κάνετε ή εκείνος;;  Δεν κανονίζω τίποτα, το αφήνω στην τύχη!

6. Αγίου Βαλεντίνου: Καλύτερα με σχέση ή single; Καλύτερα με σχέση, οποιαδήποτε περίοδος κι αν είναι!

7. Γιορτή του έρωτα ή της κατανάλωσης;  Γιορτή της κατανάλωσης, αν περιμένουμε να γιορτάσουμε τον έρωτα εκείνη τη μέρα μόνο, μάλλον ο έρωτας θα έχει κάνει φτερά!

8. Έρωτας ή αγάπη Πλέον αγάπη, μετά από 10 χρόνια σχέσης και 1 παιδί!

 

Παναγιώτα, θα τα πούμε από τον Πύργο του Άιφελ!

 Αγ. Βαλεντίνος προ των πυλών: Ανυπομονείς ή… τρέμεις; Ανυπομονώ να βάλω το καινούργιο μικρό μαύρο φόρεμα, που πήρα στις εκπτώσεις σε ένα ωραίο εστιατόριο και να φάω σοκολατάκια σε σχήμα καρδούλας με γέμιση φράουλα, αλλά …. και τρέμω στην σκέψη ότι θα αντιμετωπίσω για μια ακόμη φορά την οπτική «έλα μωρέ βλακείες κάθε χρόνο τα ίδια, ίσα –ίσα για να χαλάμε χρήματα σε χαζομάρες….!»

 Ποιο είναι το καλύτερο δώρο που έχει πάρει ποτέ στις 14 Φλεβάρη; Ένα τριήμερο στο Παρίσι! Φυσικά… δεν το έχω πάρει ακόμη… αλλά ελπίζω, ίσως αύριο σας στείλω σέλφι με φόντο τον Πύργο του Άιφελ! Χαχαχα!

 Γιορτή Ερωτευμένων: εξω ή σπίτι; Πάλι μέσα θα κάτσουμε??? Έχω βαρεθεί να σε βλέπω να κάθεσαι μπροστά σε τηλεόραση, υπολογιστή, κινητό κλπ…. ουπς… συγνώμη… Έξω ήθελα να πω!

Θα κανονίσεις εσύ τι θα κάνετε ή εκείνος; Φυσικά εγώ! Αν το αφήσω επάνω του… μπορεί να περάσουμε την ημέρα αυτή αλλά και τις υπόλοιπες που θα ακολουθήσουν χώρια!

Αγίου Βαλεντίνου: Καλύτερα με σχέση ή single? Με σχέση μωρέ! Πού να πας single εκείνη την ημέρα? Όλο ερωτευμένα ζευγαράκια, ούτε γνωριμία δε μπορείς να κάνεις..

Γιορτή του έρωτα ή της κατανάλωσης; Ε, της κατανάλωσης προφανώς! Δε βγήκε τυχαία το «οι ερωτευμένοι γιορτάζουν κάθε μέρα…»

Έρωτας ή αγάπη; Αχ, δε μπορώ να διαλέξω…. Να πω κι εγώ το κλισέ? Θα το πω: ναι σε όλα! Δηλαδή ψηφίζω τον συνδυασμό!

 

 

Mάρθα, Να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, για να περάσεις καλά. 

1. Αγ. Βαλεντίνος προ των πυλών: Ανυπομονείς ή… τρέμεις; Τίποτα από τα δύο, μια μέρα είναι, θα περάσει.
2. Ποιο είναι το καλύτερο δώρο που έχει πάρει ποτέ στις 14 Φλεβάρη; Ένα ψάρι Μονομάχο σε κόκκινο χρώμα.
3. Γιορτή Ερωτευμένων: έξω ή σπίτι; Έξω.
4. Λουλούδια, σοκολατάκια ή αρκουδάκια; Αρκουδάκια, μένουν κιόλας.
5. Θα κανονίσεις εσύ τι θα κάνετε ή εκείνος; Και οι δύο μαζί.
6. Αγίου Βαλεντίνου: Καλύτερα με σχέση ή single;  Όπως σε βρει, αρκεί να είσαι καλά με τον εαυτό σου για να περάσεις καλά.
7. Γιορτή του έρωτα ή της κατανάλωσης; Κατανάλωσης.
8. Έρωτας ή αγάπη; Αγάπη μόνο, ο έρωτας εξαφανίζεται.

 

Κατερινάκι με δώρο το emoticon 

1. Αγ. Βαλεντίνος προ των πυλών: Ανυπομονείς ή… τρέμεις; Τρέμω
2. Ποιο είναι το καλύτερο δώρο που έχει πάρει ποτέ στις 14 Φλεβάρη;  Ένα συνοφρυωμένο emoticon
3. Γιορτή Ερωτευμένων: έξω ή σπίτι; Έξω
4. Λουλούδια, σοκολατάκια ή αρκουδάκια; Λουλούδια
5. Θα κανονίσεις εσύ τι θα κάνετε ή εκείνος; Εγώ, δεν μου αρέσουν οι εκπλήξεις.
6. Αγίου Βαλεντίνου: Καλύτερα με σχέση ή single;
7. Γιορτή του έρωτα ή της κατανάλωσης; Της κατανάλωσης!
8. Έρωτας ή αγάπη; Έρωτας

Ναυσικά και ναι στις εκπλήξεις

1.Αγ. Βαλεντίνος προ των πυλών: Ανυπομονείς ή… τρέμεις;
Τίποτα από τα δύο… Μια κανονική Κυριακή

2. Ποιο είναι το καλύτερο δώρο που έχεις πάρει ποτέ στις 14 Φλεβάρη; Λουλούδια

3.Γιορτή Ερωτευμένων: εξω ή σπίτι; Σπίτι

4.Λουλούδια, σοκολατάκια ή αρκουδάκια;  Κανένα από τα τρία. Μία έκπληξη που θα αποδεικνύει ότι με ξέρει καλά.

5. Θα κανονίσεις εσύ τι θα κάνετε ή εκείνος; Οποιος έχει την καλύτερη ιδέα

6. Αγίου Βαλεντίνου: Καλύτερα με σχέση ή single? Ακόμα το ψάχνω

7. Γιορτή του έρωτα ή της κατανάλωσης; Κατανάλωσης, δαγκωτό

8. Έρωτας ή αγάπη; Συνδυασμός των δύο

 

 

Βίκυ και μαδάμε μαργαρίτες!

Ανυπομονείς ή… τρέμεις; Και τα δύο.

Ποιο είναι το καλύτερο δώρο που έχει πάρει ποτέ στις 14 Φλεβάρη; Ένας πόλεμος. Αλήθεια. Σε κάνει να συνειδητοποιείς πόσο τρελά ερωτευμένη είσαι.

Γιορτή Ερωτευμένων: έξω ή σπίτι; Χωρίς την παραμικρή αμφιβολία, σπίτι. Απείρως πιο κομψό.

Λουλούδια, σοκολατάκια ή αρκουδάκια; Λουλούδια. Με «μήνυμα» αλλά χωρίς κάρτα.

Θα κανονίσεις εσύ τι θα κάνετε ή εκείνος; Αντιερωτική η όποια συζήτηση. Ο καθένας δικό του σχέδιο – κι ό,τι προκύψει.

Αγίου Βαλεντίνου: Καλύτερα με σχέση ή single? Γιατί single; Άρρωστη είμαι;

Γιορτή του έρωτα ή της κατανάλωσης; Στο χέρι σου είναι. Πάντως η πλημμυρίδα του κόκκινου απωθεί.

Έρωτας ή αγάπη; Έρωτας. Μμμμ, αγάπη. Έρωτας…. Καμιά μαργαρίτα παίζει;

 

 

 

Πηγή: ψήνεται για ταξίδι- έκπληξη κανείς;

Ανυπομονείς ή… τρέμεις; Τίποτα από τα 2!

Ποιο είναι το καλύτερο δώρο που έχει πάρει ποτέ στις 14 Φλεβάρη; Θα ήθελα να απαντήσω …ένα ταξίδι έκπληξη!!!!

Γιορτή Ερωτευμένων: εξω ή σπίτι; Δεν έχει διαφορά!

Λουλούδια, σοκολατάκια ή αρκουδάκια; Μία σοκολάτα αρκεί!

Θα κανονίσεις εσύ τι θα κάνετε ή εκείνος; Εγώ βέβαια! Θέλω να έχω πάντα τον έλεγχο!… Εκτός κ αν με προλάβει… δε θα με ενοχλούσε.

Αγίου Βαλεντίνου: Καλύτερα με σχέση ή single? Είμαι λίγο σχεσάκιας!

Γιορτή του έρωτα ή της κατανάλωσης; Περισσότερο της κατανάλωσης!!

Έρωτας ή αγάπη; Εννοείται κ τα 2!

 

 

Δήμητρα Γ. και ο έρωτας να γίνεται αγάπη

Αγ. Βαλεντίνος προ των πυλών: Ανυπομονείς ή… τρέμεις; Τρέμω από ανυπομονησία

Ποιο είναι το καλύτερο δώρο που έχει πάρει ποτέ στις 14 Φλεβάρη; μμμ… το χειρότερο πιάνεται; Χαρτί τουαλέτας με καρδούλες… Μη σου τύχει!

Γιορτή Ερωτευμένων: εξω ή σπίτι; Έξω δαγκωτό!

Λουλούδια, σοκολατάκια ή αρκουδάκια; Λουλούδια & σοκολατάκια 2 σε 1. Αρκουδάκι no way!

Θα κανονίσεις εσύ τι θα κάνετε ή εκείνος; Θα προτιμούσα εκείνος αλλά μεταξύ μας αυτό είναι μεγάλο ρίσκο.

Αγίου Βαλεντίνου: Καλύτερα με σχέση ή single? Επόμενη ερώτηση παρακαλώ…

Γιορτή του έρωτα ή της κατανάλωσης;Της κατανάλωσης με λίγη έξτρα δόση έρωτα.

Έρωτας ή αγάπη; Έρωτας που γίνεται αγάπη

 

 

Ευγενία, κι ένα τηλεφώνημα αρκεί

1. Αγ. Βαλεντίνος προ των πυλών: Ανυπομονείς ή… τρέμεις; Δεν ανυπομονώ εδώ και καιρό για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

2. Ποιο είναι το καλύτερο δώρο που έχει πάρει ποτέ στις 14 Φλεβάρη;  Το καλύτερο δώρο αυτή τη μέρα ήταν ένα τηλεφώνημα που δεν το περίμενα…

4. Λουλούδια, σοκολατάκια ή αρκουδάκια; Τα λουλούδια μου αρέσουν καλύτερα γι’ αυτή τη μέρα μαζί με τα σέξυ εσώρουχα…

5. Θα κανονίσεις εσύ τι θα κάνετε ή εκείνος; Εκείνος, θέλω να διαλέξει μέρος…

6. Αγίου Βαλεντίνου: Καλύτερα με σχέση ή single; Φυσικά καλύτερα σε σχέση… αν και πολλές φορές έχω βγει αυτή τη μέρα με την κολλητή μου και περάσαμε σούπερ…

7. Γιορτή του έρωτα ή της κατανάλωσης;  Ολες οι γιορτές είναι αφορμές για δώρα αν και δεν είμαι ιδιαίτερα καταναλωτική…

8. Έρωτας ή αγάπη; δεν θα διαλέξω ανάμεσα σε έρωτα και αγάπη… τα θέλω και τα δύο!!!!

 

Αννούλα: Αγάπη που δεν περνάει ποτέ αλλά κι ο έρωτας είναι πολύτιμος!

 Αγ. Βαλεντίνος προ των πυλών: Ανυπομονείς ή… τρέμεις; Tρεμω γιατί μεγάλωσα πολυ

Ποιο είναι το καλύτερο δώρο που έχει πάρει ποτέ στις 14 Φλεβάρη; μια γλαδιολα σε πλαστικό κουτί!
 Λουλούδια, σοκολατάκια ή αρκουδάκια; Σοκολατακια βέβαια,τα λουλούδια δεν τρώγονται

Θα κανονίσεις εσύ τι θα κάνετε ή εκείνος; Κανείς δεν κανονιζει θα μας πάρει ο ύπνος με το λόχο όλο!

Αγίου Βαλεντίνου: Καλύτερα με σχέση ή single; Καλύτερα με σχέση,βαριά ή μοναξιά
Γιορτή του έρωτα ή της κατανάλωσης; Γιορτή του έρωτα είναι, αυτά περί κατανάλωσης μόνο οι απελπισμένοι τα ισχυριζονται.

Έρωτας ή αγάπη; Αγάπη που δεν περνάει ποτέ αλλά κι ο έρωτας είναι πολύτιμος!

 

 

Μαρία η ανυπόμονη

1. Αγ. Βαλεντίνος προ των πυλών: Ανυπομονείς ή… τρέμεις;  Ανυπομονωώ ..να δω τα δώρα μουυ

2. Ποιο είναι το καλύτερο δώρο που έχει πάρει ποτέ στις 14 Φλεβάρη; Το καλύτερο δωρο ειναιτο περσινό, ένας τεραστιος ακρούδος.

3. Γιορτή Ερωτευμένων: έξω ή σπίτι; Έξω για φαγητό
4. Λουλούδια, σοκολατάκια ή αρκουδάκια; Αρκουδάκια φυσικά, τα λουλούδια μαραίνονται. Και ένα μπαλόνι θα ήταν ωραίο.

5. Θα κανονίσεις εσύ τι θα κάνετε ή εκείνος; Εγώ κανονίζω, αν περιμέναμε από τους άντρες.

6. Αγίου Βαλεντίνου: Καλύτερα με σχέση ή single; Καλύτερα σε σχέση, γιατί αλλιώς βλέπεις γύρω σου όλο ζευγαράκια εκείνη τη μέρα.
7. Γιορτή του έρωτα ή της κατανάλωσης; Γιορτή του έρωτα αν έχεις ταίρι, αλλιώς λες κλασικά ότι δεν πιστεύεις σε τέτοιες γιορτές. 

8. Έρωτας ή αγάπη; Και τα δύο, αλλά αυτή η μέρα είναι και ένας λόγος για να ερωτευτείς ξανά.

 

 

Σιμέλα: Μακριά από τους μίζερους

 Αγ. Βαλεντίνος προ των πυλών: Ανυπομονείς ή… τρέμεις; Είναι πιο δύσκολο να εισαι single του Αγίου Βαλεντίνου αλλά πιο βασανιστικό να είσαι σε σχέση κι εκείνος να σου λέει πως μιλάμε για μια καταναλωτική γιορτή και τίποτα παραπάνω.
 Λουλούδια, σοκολατάκια ή αρκουδάκια; Λουλούδια ναι αλλά όχι στάχτη στα μάτια. Τα δωράκια με χιούμορ είναι τα καλύτερα και ζεσταίνουν την κρύα αυτή ημέρα και τους κρύους και μίζερους ανθρώπους αλλά και τις κρύες και επιφανειακές σχέσεις.

7. Γιορτή του έρωτα ή της κατανάλωσης; Ας είναι και καταναλωτική γιατί όχι; Η υπερκατανάλωση κάνει κακό αλλά η κατανάλωση δεν έβλαψε ποτέ κανένα.

8. Έρωτας ή αγάπη; Όταν υπάρχει αγάπη, υπάρχει και έρωτας.

Νάσια, ευκαιρία να βγούμε βόλτα

1. Αγ. Βαλεντίνος προ των πυλών: Ανυπομονείς ή… τρέμεις; Ανυπομονώ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου γιατί πιστεύω σε φέρνει πιο κοντά με τον αγαπημένο σου,

2. Ποιο είναι το καλύτερο δώρο που έχει πάρει ποτέ στις 14 Φλεβάρη; Ένα ζευγάρι συλλεκτικές γόβες.

3. Γιορτή Ερωτευμένων: έξω ή σπίτι; Προτιμώ την ημέρα των ερωτευμένων να γιορτάζει ο καθένας μας εκτός σπιτιού, ευκαιρία κιόλας να βγαίνεις και βόλτα.
4. Λουλούδια, σοκολατάκια ή αρκουδάκια;  Λουλούδια με σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς (μιαμμμ) είναι πολύ ρομαντικό.

5. Θα κανονίσεις εσύ τι θα κάνετε ή εκείνος; Θα μου διεγείρει την περιέργεια εάν ο σύντροφος μου διάλεγε εκείνος για εκείνη τη βραδιά ένα δείπνο σε ένα εστιατόριο ας πούμε

6. Αγίου Βαλεντίνου: Καλύτερα με σχέση ή single;  Η γνώμη μου είναι ότι καλό θα ήταν να είμαστε όλες μας σε σχέση και όχι single,
7. Γιορτή του έρωτα ή της κατανάλωσης;  Toυ έρωτα φυσικά. 
8. Έρωτας ή αγάπη; Αγάπη!

 

 

Η Μαριάννα της αγκαλιάς και της αγάπης με συχνές δόσεις έρωτα

 

Αγ. Βαλεντίνος προ των πυλών: Ανυπομονείς ή… τρέμεις; Κρασί, ωραία φορέματα, gourmet φαγητό, ίσως salsa και όχι NETFLIX; Ανυπομονώ βεβαίως βεβαίως.

Ποιο είναι το καλύτερο δώρο που έχει πάρει ποτέ στις 14 Φλεβάρη; Μια τεράστια ανθοδέσμη από ανθισμένες ανεμώνες με λίγο χρυσόσκονη επάνω… μάλλον όμως, τώρα που το σκέφτομαι, ήταν η χρυσόσκονη που έβλεπα στα μάτια του αγοριού που μου τα χάρισε, βλέπε σχετικό επεισόδιο Candy Candy- Πριγκιπας Άλμπερτ.

Γιορτή Ερωτευμένων: εξω ή σπίτι; Έξω και σπίτι.

Λουλούδια, σοκολατάκια ή αρκουδάκια; Μια μεγάλη αγκαλιά στην παραλία. Θα κανονίσεις εσύ τι θα κάνετε ή εκείνος; Εγώ γιατί είμαι πιο οργανωτική και αυτός πιο easy going. Στην αντίθετη περίπτωση μάλλον από γιορτή του έρωτα θα μετατρεπόταν σε γιορτή των αντιθέσεων.

Αγίου Βαλεντίνου: Καλύτερα με σχέση ή single? Χμ, εδώ θα δυσκολευτώ.. αν και οι σχέσεις είναι πολύ όμορφες θα έδινα μάλλον όλα τα λουλούδια πίσω για μια πίτσα με τις κολλητές μου και “The Way We Were” στην TV.

Γιορτή του έρωτα ή της κατανάλωσης; Του Έρωτα εννοείται! Αλλά και της κατανάλωσης να ήταν, πειράζει;

Έρωτας ή αγάπη Αγάπη με μεγάλες, συχνές δόσεις έρωτα!

 

Μαρία Αngel σε σχέση αλλά πάντα ελεύθερη

 Αγ. Βαλεντίνος προ των πυλών: Ανυπομονείς ή… τρέμεις; Τρέμω για την τσέπη μου…

Ποιο είναι το καλύτερο δώρο που έχει πάρει ποτέ στις 14 Φλεβάρη; Δεν μου έχει συμβεί ακόμα

 Γιορτή Ερωτευμένων: εξω ή σπίτι; Εξω δυστυχώς…και δεν μπορείς να γκρινιάξεις κιόλας

Λουλούδια, σοκολατάκια ή αρκουδάκια; Σοκολατάκια να φάμε και τίποτα.

Θα κανονίσεις εσύ τι θα κάνετε ή εκείνος; Εγώ οι άντρες δεν σκαμπάζουν και πολλά.

Αγίου Βαλεντίνου: Καλύτερα με σχέση ή single? Σε σχέση αλλά πάντα ελεύθερη;

 Γιορτή του έρωτα ή της κατανάλωσης; Της υπερκατανάλωσης.

Έρωτας ή αγάπη; Ονλυ λοβ

 

 

Ευαγγελία η αδιάφορη

1. Αγ. Βαλεντίνος προ των πυλών: Ανυπομονείς ή… τρέμεις; Απλά αδιαφορώ

2. Ποιο είναι το καλύτερο δώρο που έχει πάρει ποτέ στις 14 Φλεβάρη; Λουλούδια

3. Γιορτή Ερωτευμένων: έξω ή σπίτι; Σπίτι.
4. Λουλούδια, σοκολατάκια ή αρκουδάκια; Ένα ταξίδι.

5. Θα κανονίσεις εσύ τι θα κάνετε ή εκείνος; Δεν έχει σημασία.

6. Αγίου Βαλεντίνου: Καλύτερα με σχέση ή single; Σε σχέση
7. Γιορτή του έρωτα ή της κατανάλωσης; Της κατανάλωσης.

8. Έρωτας ή αγάπη; Δύσκολη επιλογή…..μμμμ αγάπη….με βαριά καρδιά

 

Μαρίζα με αναμνήσεις ενός δείπνου

1. Αγ. Βαλεντίνος προ των πυλών: Ανυπομονείς ή… τρέμεις; Τρέμω. 

2. Ποιο είναι το καλύτερο δώρο που έχει πάρει ποτέ στις 14 Φλεβάρη;  Ένα δείπνο με κεριά

3. Γιορτή Ερωτευμένων: έξω ή σπίτι; Σπίτι
4. Λουλούδια, σοκολατάκια ή αρκουδάκια; Λουλούδια

5. Θα κανονίσεις εσύ τι θα κάνετε ή εκείνος; Εκείνος.

6. Αγίου Βαλεντίνου: Καλύτερα με σχέση ή single; Καλύτερα σε σχέση.
7. Γιορτή του έρωτα ή της κατανάλωσης; Γιορτή του έρωτα

8. Έρωτας ή αγάπη; Έρωτας.

 

Άντα, δεν θα τρελαθούμε κιόλας!

1. Αγ. Βαλεντίνος προ των πυλών: Ανυπομονείς ή… τρέμεις; Δεν τρελαίνομαι κιόλας!
2. Ποιο είναι το καλύτερο δώρο που έχει πάρει ποτέ στις 14 Φλεβάρη; Ένα όμορφο λουλούδι σε μια μεγάλη κούπα
3. Γιορτή Ερωτευμένων: έξω ή σπίτι; Έξω
4. Λουλούδια, σοκολατάκια ή αρκουδάκια; Σοκολατάκια
5. Θα κανονίσεις εσύ τι θα κάνετε ή εκείνος; Εκείνος
6. Αγίου Βαλεντίνου: Καλύτερα με σχέση ή single;  Σε σχέση
7. Γιορτή του έρωτα ή της κατανάλωσης; Της κανατάλωσης
8. Έρωτας ή αγάπη; Έρωτας