Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 1 Ιανουαρίου

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, είναι απόλυτα φυσιολογικό να νιώθεις σήμερα ότι ταλαντεύεσαι μεταξύ διαφορετικών κατευθύνσεων και παρά την αποφασιστικότητά σου να μην καταφέρνεις να επιλέξεις την πορεία που θα ακολουθήσεις. Φαίνεται πως το πλανητικό σκηνικό δεν σε ευνοεί, οπότε καθυστέρησε την λήψη αποφάσεων.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή ημέρα θα σε βρει με μια διάθεση αναζήτησης και προσδιορισμού του εαυτού σου στον κόσμο σε μια πιο πνευματική βάση. Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες είναι ανεπτυγμένες και σε βοηθούν να σχηματίσεις απόψεις και επιχειρήματα για τις τρέχουσες εξελίξεις με πολύ αποτελεσματικό τρόπο. Είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις πρόσωπα με κοινές ιδέες που η συζήτηση μαζί τους θα σε ικανοποιήσει.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, πολύ σύντομα θα διαπιστώσεις ότι οι αλλαγές είναι μέρος της καθημερινότητάς σου και το πείσμα σου να μην προσαρμόζεσαι σε αυτές δεν σε οδηγεί πουθενά. Πάψε να φοβάσαι και δείξε σύμπνοια με τις καταστάσεις για να είσαι εσύ καλύτερα. Σίγουρα ό,τιδήποτε καινούριο που σε βγάζει από τη βολή σου, δημιουργεί φόβους, αλλά στην προκειμένη δεν έχεις να φοβηθείς κάτι. Αναθεώρησε τις σκέψεις σου και θα τα πας καλύτερα.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, υπάρχουν ζητήματα που σε αποκαρδιώνουν και σε ωθούν στην παραίτηση. Ωστόσο, η συμβουλή για εσένα είναι να συνεχίσεις χωρίς να αποθαρρύνεσαι. Με θάρρος και προσαρμοστικότητα θα καταφέρεις να οδηγηθείς στο τέλος στα αποτελέσματα που είχες στο νου σου. Πάρε πρωτοβουλία και μην διστάσεις να κάνεις αλλαγές όπου είναι απαραίτητο.

Λέων
Αγαπητέ Λέων, είναι πολύ πιθανό να έχεις μια ιδιαίτερη αίσθηση σήμερα για το ρόλο σου στο κοινωνικό σύνολο καθώς και τις υποχρεώσεις σου απέναντι σε αυτό. Είσαι πρωτοποριακό μυαλό και αυτό σε κάνει να ξεχωρίζεις. Ωστόσο, σου δημιουργεί και την αίσθηση της μοναξιάς καθώς δεν μπορείς να μοιραστείς εύκολα τις ιδέες σου με άλλα πρόσωπα και αυτό σε κάνει να θλίβεσαι. Είναι δύσκολο να ανοίγεις τον δρόμο, αλλά το τέλος πάντα έχει να σου δώσει κάτι που θα σε ικανοποιήσει.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, καθώς καταστάσεις που φαίνονται δελεαστικές, ίσως να μην είναι έτσι όπως τις φαντάζεσαι. Σκέψου πολύ καλά όσα σου προτείνονται και μην αφήσεις τον ενθουσιασμό να σε παρασύρει. Παράλληλα, φρόντισε να αφήσεις τον εγωισμό στην άκρη και να μην τον συμβουλευτείς σε σημαντικές υποθέσεις. Εύκολα θα σε κάνει να πάρεις λάθος αποφάσεις.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, φαίνεται πως η ζωή σου περνάει σε μια νέα φάση με καινούρια δεδομένα και προοπτικές. Ωστόσο, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί αν δεν κλείσεις τους ανοιχτούς λογαριασμούς σου, έτσι ώστε να κάνεις τα επόμενα βήματα προς τα εμπρός. Όσο συνεχίζεις να είσαι προσκολλημένος και εξαρτώμενος από τις παρούσες συνθήκες η ζωή σου θα μένει μπλοκαρισμένη και στάσιμη. Δείξε θετική διάθεση για να αγκαλιάσεις νέες συνήθειες και τρόπους συμπεριφοράς.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, τα νέα είναι ενθαρρυντικά για εσένα και μπορείς να αισιοδοξείς χωρίς φόβους και ανασφάλεια. Συνέχισε να εργάζεσαι με πείσμα και προσήλωση , χωρίς να επιτρέπεις στις απογοητεύσεις να μειώνουν τον ενθουσιασμό σου. Έτσι, στο τέλος θα απολαύσεις την ευημερία που θα προκύψει από την επίτευξη των στόχων σου. Τότε θα μπορείς να είσαι υπερήφανος για τα κατορθώματά σου, αλλά πάνω από όλα για την αποφασιστικότητά σου.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, φαίνεται πως είσαι πολύ κοντά στην σύναψη μιας νέας συμφωνίας ή κινείσαι προς μια κατεύθυνση που θα σου επιφέρει σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου. Η συμβουλή για εσένα, λοιπόν, είναι να σκεφτείς καλά και να μην αφήσεις τίποτα στην τύχη του. Σκέψου τις προεκτάσεις των αποφάσεών σου, ζυγίζοντας τα θετικά και τα αρνητικά. Μην διστάσεις να προτείνεις αλλαγές αν κάτι τέτοιο το κρίνεις απαραίτητο. Τώρα στρώνεις το έδαφος για να απολαύσεις αύριο…

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, κάποιες καταστάσεις σε ωθούν να κινηθείς με τρόπους που δεν ταιριάζουν απόλυτα με τον χαρακτήρα σου. Καλό είναι να σκεφτείς αν θα τους επιλέξεις, καθώς οι συνέπειες που θα υπάρξουν πιο κάτω ίσως να είναι δική τους απόρροια. Αντέχεις να τις επωμιστείς; Κάποιες φορές καλό είναι να επαναπροσδιορίζεις τα θέλω σου, γιατί δεν αξίζει τόσος κόπος ή πόνος για να πετύχεις κάτι.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα είναι πολύ πιθανό να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο με σκοπό να σε αποπροσανατολίσει ή απλά να σε κατευθύνει διαφορετικά από ό,τι δείχνει. Καλά θα κάνεις, λοιπόν, να είσαι προσεκτικός και να μην αποδέχεσαι τα πάντα χωρίς σκέψη και κριτική. Επίσης, εμπιστεύσου το ένστικτό σου, γιατί φαίνεται πως θα σε ξελασπώσει σε καταστάσεις που το έχεις ανάγκη.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, έχεις κάνει αρκετές υποχωρήσεις και έχεις ανεχτεί πολλά σε διάφορους τομείς. Το πνίξιμο που νιώθεις, λοιπόν, είναι φυσικό επακόλουθο και δεν σου φταίει κανείς. Πάρε την τύχη στα χέρια σου και θέσε τα όρια όπου είναι απαραίτητο. Μην ρίχνεις τόσο πολύ νερό στο κρασί σου, γιατί εσύ είσαι αυτός που πληγώνεσαι στο τέλος. Αν δεν θέλεις να είσαι το θύμα, πολύ απλά πάψε να είσαι!

Original Source: like.philenews.com