Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 1 Νοεμβρίου

Κριός
Ο μήνας ξεκινά με την Σελήνη στο πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας στην επιφάνεια τα θέματα που έχεις αναλάβει, αλλά και έμφαση στις κοινωνικές σου γνωριμίες. Επίσης, μπορεί να έχεις πολλές υποχρεώσεις, όμως είναι απαραίτητο να εντείνεις τις προσπάθειές σου, προκειμένου να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να υλοποιούνται. Κάποιες γκρίνιες σε σχέσεις ή συνεργασίες δεν λείπουν.

Ταύρος
Η πρώτη μέρα του μήνα είναι πιο βοηθητική για τις υποθέσεις που σε απασχολούν, ειδικά αν σχετίζονται με πρόσωπα και καταστάσεις που ζουν μακριά σου, θέματα νομικά ή σπουδών, καθώς η Σελήνη από μια φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο πορεύεται σε ένα θετικό πλαίσιο, δείχνοντας πως μπορείς να διαχειριστείς με περισσότερη άνεση τις υποθέσεις σου, αλλά και να βασιστείς στη διαίσθησή σου για λύσεις.

Δίδυμοι
Κάποιες υποθέσεις καθημερινότητες σε κουράζουν, καθώς παίρνεις μια γεύση από την ανάδρομη πορεία του Ερμή που μόλις ξεκίνησε! Είναι όμως μια βοηθητική ημέρα για να διορθώσεις πράγματα και καταστάσεις, στρώσου λοιπόν στην δουλειά! Έχεις σύμμαχό σου εδώ και καιρό τον Άρη από μια δημιουργική θέση που σε κάνει δραστήριο!

Καρκίνος
Η Σελήνη σήμερα περνά απέναντί σου και φέρνει στο προσκήνιο τις υποθέσεις των άλλων, ενώ γενικότερα εκείνοι είναι που έχουν σήμερα τα ηνία των εξελίξεων. Γενικότερα όμως βρίσκεσαι σε μια αρκετά δημιουργική περίοδο όπου μπορείς να καταφέρεις πολλά αρκεί να κρατάς ήρεμους τόνους στην οικογένεια, το σπίτι και την ακίνητη περιουσία.

Λέων
Η πρώτη μέρα του μήνα στρέφει το ενδιαφέρον σου στις υποθέσεις της καθημερινότητας που εκκρεμούν, αλλά και στα πρακτικά ζητήματα ρουτίνας που σε απασχολούν. Παράλληλα όμως ασχολείσαι περισσότερο και με τη φυσική σου κατάσταση, ενώ αν η υγεία σου είχε ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα, μπορείς να κάνεις βελτιωτικές κινήσεις για την υγεία σου.

Παρθένος
Η πρωτομηνιά βρίσκει την Σελήνη σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, δίνοντας έτσι πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Παράλληλα, η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη, παρά την ανάδρομη πορεία του Ερμή που φέρνει αναβολές σε επαφές και συμβόλαια. Έχεις όμως δεύτερες ευκαιρίες.

Ζυγός
Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, έτσι λοιπόν το επίκεντρο της προσοχής σου βρίσκεται εκεί. Έτσι λοιπόν σήμερα μπορείς με βοηθό τη διαίσθησή σου να βρεις λύσεις σε καταστάσεις ή υποθέσεις που σε προβληματίζουν, ενώ προτιμάς να μείνεις σε περιβάλλοντα που σου εμπνέουν σταθερότητα.

Σκορπιός
Η πρώτη ημέρα του μήνα μοιάζει περισσότερο βοηθητική για τα σχέδιά σου, καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε μια πιο βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας σημαντικές ευκαιρίες να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν, κυρίως μέσα από τις επαφές, τις συζητήσεις και τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, βεβαιώσου όμως πρωτίστως για το αν η στιγμή είναι η σωστή.

Τοξότης
Εστιάζεις την προσοχή σου σήμερα στην κάλυψη των βασικών σου αναγκών και επιδιώκεις την ξεκούραση μετά τις προηγούμενες ημέρες. Γενικότερα άλλωστε είναι μια ημέρα που μπορείς πιο εύκολα να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου, φρόντισε όμως να δείξεις περισσότερη διπλωματία μέσα στην καθημερινότητά σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη περνά από σήμερα στο ζώδιό σου εγκαινιάζοντας έτσι μια περίοδο όπου η γοητεία σου ανεβαίνει κατακόρυφα κι εσύ προσπαθείς να κάνεις πιο όμορφη την καθημερινότητά σου.

Αιγόκερως
Η Σελήνη σήμερα πρωτομηνιά περνάει στο δικό σου ζώδιο, φέρνοντας στο προσκήνιο όλα όσα είχες προετοιμάσει το προηγούμενο διάστημα, ενώ παράλληλα εστιάζει την προσοχή σου στα δικά σου προσωπικά θέματα. Άλλωστε, η διαίσθησή σου σήμερα είναι ιδιαίτερα αυξημένη και σε οδηγεί σε λύσεις, παρότι η ανάγκη σου για επίτευξη των φιλοδοξιών σου, σε οδηγεί σε απερισκεψίες που σε εκθέτουν.

Υδροχόος
Την πρώτη μέρα του μήνα είσαι περισσότερο εσωστρεφής σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα και σου δίνονται οι ευκαιρίες να προετοιμάσεις σημαντικά ζητήματα που θα σε απασχολήσουν έντονα την ερχόμενη περίοδο, είναι προτιμότερο όμως για σήμερα να μην κοινολογήσεις στο ευρύ κοινό αυτά που σχεδιάζεις. Μείνε επίσης μακριά από απερισκεψίες που μπορεί τελικά να σε εμπλέξουν σε μπελάδες.

Ιχθείς
Η Σελήνη σήμερα πρωτομηνιά, βρίσκεται σε μια πιο φιλική θέση, στοιχείο που μαρτυρά πως σου δίνεται πρόσφορο έδαφος να δραστηριοποιηθείς, ώστε να προωθήσεις τους στόχους που έχεις θέσει, ενώ παράλληλα επενδύεις σε συλλογικές προσπάθειες για να βρεις τις λύσεις μπροστά στα αδιέξοδα. Επιπλέον, είσαι σε μια περίοδο που κουράζεσαι αρκετά, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Ιούνιο, κι εσύ προσπαθείς να τακτοποιείς τις διαδικαστικές σου υποθέσεις.

Πηγή: http://astropedia.gr/

Original Source: like.philenews.com