Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 10 Νοεμβρίου

Κριός
Η Σελήνη σήμερα στο δικό σου ζώδιο σχηματίζει και δυσαρμονική όψη με τον Άρη απέναντί σου δείχνοντας πως τα δικά σου θέλω συγκρούονται με τις απαιτήσεις των άλλων στο πρόσωπό σου και καθώς καμιά πλευρά δεν επιδιώκει να βάλει νερό στο κρασί της, είναι πιθανό να υπάρξουν προστριβές ή και ρήξεις. Δείξε μεγαλοκαρδία, και πήγαινε παρακάτω!

Ταύρος
Οι κινήσεις της Σελήνης από τον Κριό μεταφράζονται σήμερα για σένα σαν μια έντονη πίεση μέσα στην καθημερινότητα λόγω υποχρεώσεων και εκκρεμοτήτων, που σε προβληματίζουν έντονα και σου προκαλούν άγχος, ενώ είναι πιθανό να υιοθετείς λανθασμένη αντιμετώπιση μπροστά στα προβλήματα, καθώς προτιμάς τη φυγή, από το να εντείνεις τις προσπάθειές σου. Η διαίσθησή σου όμως δίνει λύσεις!

Δίδυμοι
Η σημερινή ημέρα σε βοηθά να προσεγγίσεις τους στόχους που έχεις θέσει, ωστόσο είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια προβλήματα στην προσπάθειά σου να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Στο τέλος όμως καταφέρνεις να βρεις τις λύσεις που σου χρειάζονται, ενώ θα πρέπει να θυμάσαι πως ο ανάδρομος Ερμής, ο κυβερνήτης σου, στο ζώδιό του Σκορπιού αυτή την περίοδο σε καλεί να αναδιοργανωθείς και να δεις τις ελλείψεις σου

Καρκίνος
Για σένα η σημερινή ημέρα φέρνει πολλές υποχρεώσεις, ενδεχομένως και κοινωνικές επαφές περισσότερο τυπικού χαρακτήρα, ενώ παράλληλα υπάρχουν υποθέσεις στο σπίτι ή το οικογενειακό περιβάλλον που σε προβληματίζουν έντονα, αν έχεις γεννηθεί τον Ιούλιο. Επίσης, απόφυγε την οποιαδήποτε βιαστική κίνηση που θα μπορούσε να βάλει σε κίνδυνο την εικόνα που προβάλεις προς τα έξω.

Λέων
Η σημερινή ημέρα δεν είναι τόσο δύσκολη για σένα, αφού παρά τις δυσκολίες που πιθανώς να υπάρξουν, εσύ καταφέρνεις να βρεις λύσεις. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι περισσότερο διπλωμάτης και ευέλικτος στις επαφές σου, ενώ είναι προτιμότερο να διατηρήσεις τις ισορροπίες στις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.

Παρθένος
Τα θέλω των άλλων είναι προτεραιότητα σήμερα και εσύ είσαι αναγκασμένος από τις συνθήκες να ακολουθήσεις, όσο και αν αυτό σε φορτίζει. Θα πρέπει όμως να φανείς όμως και εσύ από την πλευρά σου πιο ευέλικτος, έχεις όμως ανάγκη να ακούς και το ανάλογο «ευχαριστώ» για όσα προσφέρεις στους γύρω σου και θυμώνεις όταν αυτό δεν συμβαίνει.

Ζυγός
Τα θέλω των άλλων είναι προτεραιότητα σήμερα και εσύ είσαι αναγκασμένος από τις συνθήκες να ακολουθήσεις, όσο και αν αυτό σε φορτίζει. Θα πρέπει όμως να φανείς όμως και εσύ από την πλευρά σου πιο ευέλικτος, έχεις όμως ανάγκη να ακούς και το ανάλογο «ευχαριστώ» για όσα προσφέρεις στους γύρω σου και θυμώνεις όταν αυτό δεν συμβαίνει.

Σκορπιός
Το τρέξιμο μέσα στην καθημερινότητα δε σταματά ούτε σήμερα, καθώς εσύ καταπιάνεσαι με εκκρεμότητες και υποχρεώσεις πρακτικής φύσεως, ενώ προσπαθείς να βάλεις σε τάξη κάποιες καταστάσεις που μοιάζουν μπερδεμένες. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες ενοχές ή κάποιες φοβίες που δεν σε αφήνουν να δράσεις εντελώς ελεύθερος, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με παρασκηνιακές υποθέσεις λόγω του Άρη στον Ζυγό.

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα δεν είναι ιδιαίτερα δυσαρμονική για σένα, καθώς μπορείς να ασχοληθείς με τα δημιουργικά σου σχέδια, ωστόσο εξαιτίας της δυσμενούς όψης της Σελήνης με τον Άρη, δυσκολεύεσαι αρκετά σήμερα να λειτουργήσεις σαν μέλος μιας ομάδας, ενώ οι συλλογικές προσπάθειες μοιάζουν να μην έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ακόμη πάντως και αν συναντήσεις δυσκολίες, μπορείς να βρεις λύσεις χάρη στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.

Αιγόκερως
Η προσοχή σου σήμερα είναι στραμμένη στο σπίτι και την οικογένεια, καθώς υπάρχουν ζητήματα που απαιτούν άμεσα την προσοχή σου, ενώ από τη δική σου πλευρά θα πρέπει να κάνεις λεπτούς χειρισμούς προκειμένου να κρατηθούν οι ισορροπίες. Ωστόσο, οι βιαστικές κινήσεις ενδέχεται να δημιουργήσουν πρόβλημα στην εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, καθώς βασίζεσαι σε υποκειμενικά συμπεράσματα.

Υδροχόος
Σε γενικές γραμμές η σημερινή ημέρα είναι αρκετά βοηθητική για να αδράξεις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, αλλά και για να κάνεις επαφές, ωστόσο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, καθώς είσαι αρκετά επικεντρωμένος στις δικές σου απόψεις και δεν αφήνεις περιθώρια στην άλλη πλευρά να εκφραστεί, δημιουργώντας πόλωση.

Ιχθείς
Είσαι αρκετά επικεντρωμένος σήμερα στην κάλυψη των προσωπικών σου αναγκών και αυτό σε κάνει να φαίνεσαι στα μάτια των άλλων αρκετά εγωιστής, ενώ εσύ από την πλευρά σου είσαι αρκετά εύθικτος και υιοθετείς πολλές φορές μια αδιάλλακτη συμπεριφορά. Παράλληλα, υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις σε πρακτικά ζητήματα στην καθημερινότητά σου και αυτό σου φέρνει εκνευρισμό.

Πηγή: http://astropedia.gr/

 

Original Source: like.philenews.com