Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 17 Ιουλίου

Κριός
Απόψε μετά τα μεσάνυχτα πραγματοποιείται έκλειψη Σελήνης στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, προλογίζοντας σημαντικές αλλαγές αλλά και πιεστικές καταστάσεις που σχετίζονται με την καριέρα σου, αλλά και με τον τρόπο που προβάλλεις προς τα έξω τον εαυτό σου. Έτσι λοιπόν θα πρέπει σήμερα να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός με τα βήματα που θα κάνεις και τον τρόπο που θα χειριστείς τις υποθέσεις σου, καθώς είναι πιθανό να εκτεθείς προς τα έξω.

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα έχει κάποια σημεία που πρέπει να προσέξεις, κυρίως ως προς διαδικαστικές ή νομικές υποθέσεις, ζητήματα σπουδών ή επαφές με το εξωτερικό, καθώς είναι πιθανό να σε προβληματίσουν έντονα και να υπάρξει κορύφωση σε αυτά τα θέματα με την αποψινή σεληνιακή έκλειψη. Τελικά όμως, ακόμη και αν πιεστείς ή δυσκολευτείς, καταφέρνεις να βρεις τις λύσεις που σου χρειάζονται, χάρη στην εύνοια της τύχης και στις δικές σου προσπάθειες.

Δίδυμοι
Απόψε μετά τα μεσάνυχτα πραγματοποιείται έκλειψη Σελήνης σε ένα ευαίσθητο σημείο του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τις φοβίες, τα βαθύτερα συναισθήματα και την ανάγκη σου να έχεις εσύ τον έλεγχο των καταστάσεων, έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν απρόσμενες εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς που θα σε προβληματίσουν έντονα, τελικά όμως καταφέρνεις να βρεις λύσεις, χάρη στη βοήθεια που εισπράττεις.

Καρκίνος
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά πιεστική για σένα, καθώς πραγματοποιείται μετά τα μεσάνυχτα σεληνιακή έκλειψη απέναντί σου, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και αυτό φέρνει έντονα διλήμματα αλλά και κορύφωση κάποιων καταστάσεων που ενώ αρχικά θα σε ταλαιπωρήσουν, αργότερα θα έρθει και η λύτρωση. Αν μάλιστα έχεις γενέθλια αυτές τις ημέρες, η σημασία της ημέρας αυτής είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Λέων
Η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται σήμερα προμηνύει αλλαγές μέσα στην καθημερινότητά σου, στον τρόπο που χειρίζεσαι τις υποχρεώσεις σου που εκκρεμούν, ενώ θα πρέπει να θυμάσαι πως έστω και αν πιέζεσαι αρκετά από αυτές τις αλλαγές, τελικά καταφέρνεις να ανεβείς ένα «σκαλί» πιο ψηλά. Παράλληλα, η έκλειψη αυτή μιλά και για κορύφωση των εξελίξεων σε θέματα υγείας, φρόντισε λοιπόν να είσαι πιο προσεκτικός.

Παρθένος
Απόψε μετά τα μεσάνυχτα πραγματοποιείται σεληνιακή έκλειψη σε ένα φιλικό ζώδιο, στοιχείο που μαρτυρά πως ακόμη και αν υπάρξουν δυσκολίες σήμερα και μέσα στο προσεχές διάστημα, εσύ θα μπορούσες να βρεις τελικά διεξόδους. Το κλειδί είναι να μην βιαστείς να δράσεις και να αξιοποιήσεις όλα τα δεδομένα που σου δίνονται, καθώς είναι πιθανό να παρασύρεσαι από τον παρορμητισμό.

Ζυγός
Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα απαιτητική για σένα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου, καθώς κορυφώνονται κάποιες πιεστικές καταστάσεις σε υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή με ζητήματα που αφορούν τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Έτσι λοιπόν, θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή, καθώς στο τέλος καταφέρνεις να βρεις την καλύτερη λύση, έστω και αν οι συνθήκες είναι εκείνες που σε αναγκάζουν να το κάνεις.

Σκορπιός
Απόψε μετά τα μεσάνυχτα πραγματοποιείται σεληνιακή έκλειψη και παρότι δεν σε επηρεάζει δυσαρμονικά, υπάρχουν κάποια πράγματα που θα πρέπει να προσέξεις. Έτσι λοιπόν καλείσαι σήμερα να φανείς πιο ευέλικτος με τις υποθέσεις σου, αλλά και πιο διαλλακτικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου. Επίσης, η σημερινή ημέρα προειδοποιεί να είσαι προσεκτικός στις μετακινήσεις σου, αλλά και με τις συσκευές επικοινωνίας.

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα φέρνει κάποια θέματα στο προσκήνιο που σε προβληματίζουν καθώς έρχονται αλλαγές στον τρόπο που ικανοποιείς βασικές ανάγκες, ενώ παράλληλα αλλάζουν κάποια πράγματα που μέχρι πρότινος θεωρούσες δεδομένα. Καλείσαι επίσης να ξαναβρείς την αυτοπεποίθησή σου, αν ένιωσες πως την είχες χάσει το περασμένο διάστημα.

Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά σημαντική για σένα, αλλά ταυτόχρονα και αρκετά απαιτητική, καθώς πραγματοποιείται έκλειψη Σελήνης μετά τα μεσάνυχτα στο δικό σου ζώδιο, προμηνύοντας σημαντικές αλλαγές που μπορεί αρχικά να σε δυσκολέψουν αρκετά αφού μια πιεστική κατάσταση φτάνει απρόσμενα στην κορύφωσή της.

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα σου φέρνει αρκετό άγχος, κυρίως μέσα στην καθημερινότητά σου, όχι τόσο για δικές σου υποθέσεις καθαρά, όσο γιατί καλείσαι να επωμιστείς ευθύνες και υποχρεώσεις τρίτων, κάτι που ανατρέπει το πρόγραμμα και τη ρουτίνα σου. Επίσης, είναι πιθανό να σε προβληματίσουν και ζητήματα υγείας τρίτων, ενώ είναι προτιμότερο να μείνεις μακριά από παρασκηνιακές υποθέσεις.

Ιχθείς
Σήμερα πραγματοποιείται σεληνιακή έκλειψη σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σου, που φέρνει αρκετές αναποδιές στο στόχους που προσπαθείς να προωθήσεις, ενώ συναντάς και αρκετά εμπόδια σε συλλογικές προσπάθειες στις οποίες έχεις επενδύσει κόπο και χρόνο. Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα σε δικαιώνει, αφού οι δυσκολίες σε αναγκάζουν να αναλάβεις δράση προς το καλύτερο αποτέλεσμα.

Πηγή: http://astropedia.gr

Original Source: like.philenews.com