Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 19 Απριλίου

Κριός
Πανσέληνος σήμερα στον άξονα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και επηρεάζει κυρίως όσους έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες, που φέρνει κάπως πιεστικές καταστάσεις σε πολύ προσωπικές υποθέσεις. Έτσι λοιπόν ενδεχομένως να έρχεσαι αντιμέτωπος με κάποιες δύσκολες συνειδητοποιήσεις, καθώς υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις σε κάποιες σχέσεις σου και καλείσαι να αναλάβεις το μερίδιο ευθύνης που σου αναλογεί.

Ταύρος
Η σημερινή πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια κοπιαστικές καταστάσεις που γενικότερα υπήρχαν το τελευταίο διάστημα στην καθημερινότητά σου, αλλά σήμερα είναι πιο τονισμένες. Έτσι λοιπόν το πρόγραμμά σου είναι ιδιαίτερα φορτωμένο με υποχρεώσεις ρουτίνας που καλείσαι να διευθετήσεις, ενώ παράλληλα ενδεχομένως να χρειαστεί να επωμιστείς και ευθύνες τρίτων, πέρα από τις δικές σου.

Δίδυμοι
Η σημερινή πανσέληνος που πραγματοποιείται σε μια φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο, δείχνει κάποια κορύφωση στις προσπάθειές σου για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι πρακτικοί παράγοντες που σε εμποδίζουν να τα υλοποιήσεις, κυρίως οικονομικής φύσης. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να χρειαστεί να καταβάλλεις μεγαλύτερες προσπάθειες για να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Καρκίνος
Η σημερινή ημέρα είναι κάπως πιεστική για σένα, καθώς πραγματοποιείται πανσέληνος που αγγίζει τους άξονες καριέρας και οικογένειας στο ωροσκόπιό σου, έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποιες εντάσεις ή προστριβές με τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, ενώ οι υποθέσεις του σπιτιού δεν προχωρούν όπως ακριβώς είχες υπολογίσει.

Λέων
Παρότι η σημερινή πανσέληνος δεν είναι ιδιαίτερα δυσαρμονική για το δικό σου ζώδιο, εντούτοις θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, καθώς είσαι αρκετά μονόπλευρος σήμερα, χωρίς να αναγνωρίζεις τα σημεία που και οι άλλοι έχουν δίκιο. Είναι προτιμότερο λοιπόν να φανείς περισσότερο διαλλακτικός καθώς κορυφώνονται κύκλοι συζητήσεων που κάνεις.

Παρθένος
Μέσα στη σημερινή ημέρα αναζητάς το αίσθημα σταθερότητας, ωστόσο εγκλωβίζεσαι ανάμεσα σε γνωστές συνταγές και στην ανάγκη σου για νέα δεδομένα. Επίσης, υπάρχουν ανατροπές σε δημιουργικά σου σχέδια και αυτό σε αναγκάζει να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις θέσει.

Ζυγός
Σήμερα πραγματοποιείται πανσέληνος στο ζώδιό σου και επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους μετά τα μέσα Οκτωβρίου, ενώ γενικότερα πρόκειται για μια απαιτητική ημέρα για σένα, που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποια μέτωπα. Από τη μια λοιπόν το κλίμα στο σπίτι δεν σου παρέχει την σταθερότητα που έχεις ανάγκη, ενώ από την άλλη έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να φέρεις σε πέρας.

Σκορπιός
Η σημερινή πανσέληνος πραγματοποιείται σε ένα πιο μυστικό κομμάτι του ωροσκοπίου σου προειδοποιώντας για παρασκηνιακές ενέργειες που γίνονται, ενώ παράλληλα κορυφώνονται κάποια γεγονότα που σχετίζονται με την καθημερινότητά σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχεις έντονες τάσεις φυγής απέναντι σε αδιέξοδες καταστάσεις που δεν είναι στο χέρι σου να τις διευθετήσεις.

Τοξότης
Η πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα σε φιλικά ζώδια δεν σε επηρεάζει αρνητικά τόσο, μολονότι προειδοποιεί για κάποιες απρόσμενες εξελίξεις πάνω σε στόχους που έχεις θέσει, κυρίως λόγω πρακτικών λεπτομερειών που δεν είναι στη σφαίρα της δικής σου επιρροής. Επίσης, ενδεχομένως να συναντήσεις σημαντικά εμπόδια στις προσπάθειές σου να προωθήσεις συλλογικά ζητήματα.

Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά πιεστική και θα πρέπει να κάνεις αρκετά λεπτούς χειρισμούς. Σήμερα πραγματοποιείται πανσέληνος στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, στοιχείο που μαρτυρά πως ενδεχομένως να παρασυρθείς σε ενέργειες που ζημιώνουν την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω. Επιπλέον, θα πρέπει να περιορίσεις τις σπασμωδικές αντιδράσεις από μέρους σου, που εντείνουν το ηλεκτρισμένο κλίμα της ημέρας.

Υδροχόος
Μολονότι η σημερινή πανσέληνος δεν είναι δυσαρμονική για το ζώδιό σου, θα πρέπει να είσαι καθόλα τυπικός στις υποχρεώσεις σου, μένοντας μακριά από απερισκεψίες που μπορεί να σε βάλουν σε μπελάδες, ενώ θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στον τρόπο που χειρίζεσαι διαδικαστικές υποθέσεις. Επιπλέον, είναι προτιμότερο να μεταθέσεις τα σημαντικά ανοίγματα για τις επόμενες ημέρες.

Ιχθείς
Σήμερα υπάρχουν ανατροπές στην προσπάθειά σου να υλοποιήσεις στόχους, ενώ κάποια εμπόδια κάνουν την εμφάνισή τους στα δημιουργικά σου σχέδια, έτσι λοιπόν η σημερινή ημέρα δεν σε αφήνει να αισθανθείς πλήρως ασφαλής μέσα σε αυτή την έλλειψη σταθερότητας.

Πηγή: http://astropedia.gr

Original Source: like.philenews.com