Τα στιλιστικά τρικς που θα κάνουν το στιλ σου να φαίνεται 10 φορές πιο cool!

Είναι γεγονός πως οι τάσεις στον χώρο της μόδας εναλλάσονται διαρκώς και κάθε εβδομάδα σχεδόν δημιουργούνται νέα trends που έρχονται να αντικαταστήσουν τα παλιά ή να τα ενισχύσουν. Σε αυτό το post δεν θα σου μιλήσω για νέες τάσεις αλλά για κάποια tricks που μπορείς να εφαρμόσεις στα ρούχα που ήδη έχεις ώστε να δείξουν πιο cool!

#To denim jacket πάει με όλα! Τι σημαίνει αυτό; Πως πλέον δεν αποτελεί απλή πρόταση να φορέσεις το τζιν μπουφάν σου με ένα καλό και πιο επίσημο φόρεμα…αλλά επιβάλλεται!

#Αυτή η φωτογραφία θα μπορούσε να είναι μια παλιά φωτογραφία της μαμάς σου στα νιάτα της σωστά; Κι όμως, ανήκει στη fashion blogger και σχεδιάστρια Julie Sarinana και τα ρούχα που φοράει είναι τάσεις από τα παλιά που επιστρέφουν και μας αρέσουν πολύ!

#Συνδύασε ένα graphic t-shirt με ένα καλό παντελόνι για το πιο cool style ever! Δεν θα χρειαστείς τίποτα άλλο για να εντυπωσιάσεις τους γύρω σου. Αν φορέσεις και ένα ζευγάρι mules τότε είσαι απλά αξεπέραστη και έτοιμη για να δημοσιεύσεις φωτό στο instagram! #smileplease

#Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις ένα oversized τζιν παντελόνι στην ντουλάπα σου. Συνδύασέ το με μια εντυπωσιακή μπλούζα (αν έχει και puffy sleeves θα πάρεις έξτρα πόντους) και είσαι έτοιμη!

#Το τσαντάκι μέσης του μπαμπά σου μπορεί άνετα να συνδυαστεί με το μεταλλιζέ τοπ που έχεις κρατήσει από τα 90’s!

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-7194559-7_417008’); });

#Πάρε τα παλιά κολάν σου, κόψτα πιο κοντά, τράβα και ένα γαζί (εσύ ή η μοδίστρα σου) και είσαι έτοιμη για το πιο ωραίο athleisure style της σεζόν.

#Έχεις φουτεράκια από τα 90’s που δεν φοράς πια; Κόψε τα μανίκια τους 3/4 και ξεκίνα να τα φοράς πάλι!

#Ψάξε στην κοσμηματοθήκη σου για παλιές χρυσές αλυσίδες και κρέμασε πάνω τους όμορφα charms που θα βρεις σε καταστήματα με αξεσουάρ (και είναι πάμφθηνα). Φόρεσέ τα πάνω από τις μπλούζες σου, όπως κάνει η Chiara Ferragni, για αξεπέραστο στιλ.

Διαβάστε ακόμα:H Rihanna μας συστήνει μια νέα hot τζιν απόχρωση που θα λατρέψουμε αυτή τη σεζόν!

H Sofia Vergara φοράει τα παπούτσια των 70’s που έχουν γίνει η απόλυτη τάση της Άνοιξης

Δύο από τις πιο διάσημες fashion bloggers παγκοσμίως μας δείχνουν τα looks που επέλεξαν στο Coachella Festival

Original Source: faysbook.gr