Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 19 Ιουνίου

Κριός
Η σημερινή δεν είναι από τις πιο εύκολες ημέρες της εβδομάδας, καθώς το πλανητικό σκηνικό μαρτυρά πως ο συσσωρευμένος θυμός που έχεις μέσα σου αυτή την περίοδο με την πίεση που δέχεσαι, τώρα γίνονται… λόγια, τα οποία μάλιστα βγαίνουν παρορμητικά. Το θέμα είναι πως ακόμη δεν είσαι σε θέση ισχύος, οπότε δεν είναι ακόμα η στιγμή για να σηκώσεις μανίκια για καβγά.

Ταύρος
Μολονότι είναι περίοδος που «βράζει» και πολύς κόσμος έχει κάποιες εντάσεις, εσύ μοιάζεις πιο προστατευμένος –με την προϋπόθεση ότι το προσωπικό σου ωροσκόπιο συμφωνεί σε αυτό– υπάρχουν όμως κάποια σημεία που πρέπει να προσέξεις: μην ανοίξεις σήμερα κόντρες με αδέρφια, συγγενείς ή γείτονες, καθώς αυτοί έχουν δικά τους θέματα που πιθανώς να προβάλλουν πάνω σου. Εσύ εστίασε στα δικά σου εγχειρήματα, που προχωρούν κιόλας, και άσε τους άλλους στα δικά τους.

Δίδυμοι
Το πολύπλευρο διδυμίσιο μυαλό σου σήμερα γυρνάει γύρω από ανθρώπους και καταστάσεις που σε πλήγωσαν ή κατατρέχεσαι από κάποιες εμμονές. Μπορεί να νιώθεις πως είσαι στάσιμος αυτή την περίοδο ή πως τα πράγματα δεν κινούνται όπως θα ήθελες λόγω πρακτικών εμποδίων. Όμως η ζωή ξέρει καλύτερα από τον καθένα και σε καλεί αντί να μπεις σε έναν φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων, να χρησιμοποιήσεις τα ταλέντα σου!

Καρκίνος
Από τα μέσα του προηγούμενου μήνα η υπομονή σου έχει δοκιμαστεί ουκ ολίγες φορές, και η σημερινή ημέρα δεν δρα πυροσβεστικά για τις υποθέσεις σου, όπως θα ήθελες… Οι άλλοι λοιπόν έχουν σήμερα τον πρώτο λόγο και έχεις πολλά παράπονα από εκείνους, αλλά η βιασύνη και ο θυμός είναι πολύ κακοί σύμβουλοι, μιας και δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το τοπίο. Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχεις σωματοποιήσει κάποια αρνητικά συναισθήματα και να ταλαιπωρείσαι από μικροενοχλήσεις στην υγεία. Θυμήσου, είναι ψυχολογικό, έλεγξε το συναίσθημά σου!

Λέων
Σε συνέχεια της χθεσινής ημέρας, και σήμερα ασχολείσαι με πρακτικές υποχρεώσεις. Σήμερα όμως οι υποχρεώσεις σε κουράζουν και χρειάζεται πολύ καλή διαχείριση χρόνου, κάτι που γενικά δεν είναι το πιο δυνατό σου σημείο. Ταυτόχρονα, σήμερα δεν αποκλείεται να φορτωθείς δουλειές άλλων, ενώ το άγχος “καραδοκεί”. Φρόντισε λοιπόν να γίνει κινητήριος δύναμη και όχι εμπόδιο.

Παρθένος
Η μέρα σήμερα σε κινητοποιεί και μολονότι δεν πρόκειται για μια εύκολη μέρα στρωμένη με ροδοπέταλα, εσύ εντείνεις τις προσπάθειές σου προκειμένου να δεις τα σχέδιά σου να προχωρούν. Θυμήσου όμως πως οι συνθήκες σήμερα σε καλούν να φανείς πιο ευέλικτος στους στόχους σου και ίσως η τεχνολογία να σε παιδέψει. Παράγεται όμως αποτέλεσμα!

Ζυγός
Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, όπως και χθες, κινείται όμως μεταξύ σφύρας και άκμονος, λόγω πλανητικών σχηματισμών, εξαιτίας των οποίων δεν έχεις την πολυπόθητη ηρεμία που θα ήθελες. Έτσι ένα θέμα ακίνητης περιουσίας, κάτι στο πατρικό σου σπίτι, στον χώρο που ζεις ή στο οικογενειακό σου περιβάλλον, σε προβληματίζει.

Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα έχει για σένα πολλές ευκαιρίες για σταθεροποίηση των υποθέσεών σου, ενώ παράλληλα βρίσκεις πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν, χάρη στα πρόσωπα που σε περιτριγυρίζουν. Βέβαια, καλείσαι να κρατήσεις μια πιο συγκρατημένη στάση απέναντι στις επαφές και στις συναντήσεις που θα κάνεις, ενώ παίρνεις σημαντικές αποφάσεις.

Τοξότης
Η κάλυψη των βασικών σου αναγκών βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής σου σήμερα και επιδιώκεις να τακτοποιήσεις με όσο πιο απλό τρόπο γίνεται τις υποθέσεις που σε απασχολούν. Ταυτόχρονα όμως μοιάζεις λιγότερο ευέλικτος από όσο απαιτούν οι συνθήκες να είσαι και αυτό δημιουργεί αρκετές προστριβές με το περιβάλλον σου, καθώς είσαι εστιασμένος μόνο στα δικά σου θέλω.

Αιγόκερως
Η Σελήνη συνεχίζοντας την πορεία της στο δικό σου ζώδιο, κρατά τις υποθέσεις σου στο προσκήνιο, ενώ η συνάντηση Ερμή-Άρη απέναντί σου μαρτυρά πως καλείσαι να αναλάβεις το μερίδιο ευθύνης που σου αναλογεί σε μια κατάσταση, με ξεκάθαρη λογική. Παράλληλα, καλείσαι να εφαρμόσεις στην πράξη κάποιες θεωρίες που έχεις, ενώ δεν αποκλείεται να ανταμειφθείς αυτή την περίοδο αν έχεις κοπιάσει αρκετά, καθώς βλέπεις στόχους να υλοποιούνται.

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα μοιάζει να σε αφήνει με μια εσωστρεφή διάθεση, καθώς νιώθεις την ανάγκη να απομονωθείς από την πολυκοσμία, επειδή μοιάζεις να χάνεσαι μέσα στις άσκοπες επαφές. Έτσι λοιπόν είναι προτιμότερο από μέρους σου να βρεις χρόνο μέσα στο πρόγραμμά σου και να τον αφιερώσεις στον εαυτό σου και τις ανάγκες του, θυμήσου όμως πως η κάθε δυσκολία αυτής της περιόδου γίνεται καύσιμο για τις μεγάλες αλλαγές που ακολουθούν το επόμενο διάστημα.

Ιχθείς
Πολλές οι απαιτήσεις στο εργασιακό περιβάλλον και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να υπάρχει γκρίνια και τρέξιμο να προλάβεις προθεσμίες και πλαίσια. Από την άλλη, κάποια κατάσταση σήμερα σε αγχώνει, οικονομικά όμως είσαι καλύτερα.

Πηγή: http://astropedia.gr

Original Source: like.philenews.com