Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 21 Ιουλίου

Κριός
Η Σελήνη στο προηγούμενο ζώδιο συναντά τον Ποσειδώνα, έτσι η μέρα σήμερα σε βρίσκει με μια διάθεση ονειροπόλησης και φυγής από την καθημερινότητα. Όσο περίεργο όμως κι αν σου φανεί, η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για ενδοσκόπηση, είτε το κάνεις συνειδητά, είτε σημερινά γεγονότα σε κάνουν να αισθανθείς έτσι. Από την άλλη όμως δυσκολεύεσαι με τις πρακτικές υποθέσεις που χρειάζονται λεπτομέρεια, με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα.

Ταύρος
Με τη Σελήνη σε βοηθητική θέση, οι φίλοι, η συμμετοχή σε ομάδες, ή η συλλογική δραστηριότητα τραβούν την προσοχή σου σήμερα, ενώ οι στόχοι που είναι αλτρουιστικοί και σχετίζονται με καλλιτεχνικές ενασχολήσεις μπορούν να προωθηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Παράλληλα μην διστάσεις να βοηθήσεις φίλους που μπορεί να σε χρειαστούν, κάνε όμως και σωστή διαχείριση χρόνου.

Δίδυμοι
Ιδιόρρυθμη η σημερινή μέρα για σένα καθώς τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σου, όμως οι κίνδυνοι να τρέφεις αυταπάτες είναι παραπάνω από υπαρκτοί, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στις αρχές Ιουνίου. Γενικότερα, το σημερινό πλαίσιο χαρακτηρίζεται από μια ασάφεια, αλλά και μια τάση για εξαπατήσεις. Μπορείς ωστόσο να σταθεροποιήσεις θέματα συνεργασιών καθώς ο ανάδρομος κυβερνήτης σου Ερμής φέρνει καθυστερήσεις σε πληρωμές.

Καρκίνος
Ο κυβερνήτης σου, η Σελήνη συναντά σήμερα τον ονειρικό Ποσειδώνα και τα επίπεδα της διαίσθησής σου είναι ιδιαίτερα υψηλά. Επιπλέον, θέματα που αφορούν νομικά – διαδικαστικά ζητήματα, τα οποία δεν κυλούσαν κατά την δική σου βούληση, μπορεί σήμερα να έχουν μια θετική εξέλιξη. Ωστόσο, σε θέματα φιλοδοξίας ή θέματα που αφορούν την εικόνα σου, προσπάθησε να καταπολεμήσεις πιθανές τάσεις για υπερβολές.

Λέων
Η σημερινή μέρα για σένα δείχνει πως στρέφεσαι σε πιο έντονη ενδοσκόπηση, ενώ φεύγεις για λίγο από το φυσικό σου χώρο, το προσκήνιο, γιατί θέλεις να κινήσεις τα νήματα στο παρασκήνιο. Παράλληλα βοηθάς πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος που πιθανόν να σε χρειάζονται, ενώ είναι μια καλή στιγμή να επικοινωνήσεις τα όσα αισθάνεσαι.

Παρθένος
Η Σελήνη συναντά τον ομιχλώδη Ποσειδώνα απέναντί σου και η σημερινή μέρα για σένα ακροβατεί μεταξύ ονειρικής και ουτοπικής, ενώ μοιάζει σαν προσωπική πανσέληνος για τους γεννημένους αρχές Σεπτεμβρίου, με σχέσεις και συνεργασίες να έχουν τον πρώτο λόγο της προσοχής σου. Έτσι, τα αιτήματα των άλλων διαμορφώνουν το κλίμα.

Ζυγός
Μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας ενδεχομένως να μην είσαι τόσο αποδοτικός με τα πρακτικά ζητήματα μέσα στη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου, γιατί θα προτιμούσες να ξεκουραστείς, αντί να εργαστείς. Επίσης, ξαφνικές αδιαθεσίες στην υγεία, δεν αποκλείεται να συμπεριλαμβάνονται στην ατζέντα της ημέρας, οπότε μην καταπονήσεις τον οργανισμό σου.

Σκορπιός
Η ενόραση και η διαίσθησή σου μπορούν να σου δώσουν λύσεις σε θέματα που σε απασχολούσαν, ενώ αν έχεις κάποιο δημιουργικό σχέδιο, η σημερινή είναι μια εξαιρετική μέρα για να το προχωρήσεις, ειδικά αν σχετίζεται με τέχνη ή με την αλτρουιστική πλευρά του χαρακτήρα σου. Σήμερα επίσης καλείσαι να αφουγκραστείς τα παιδιά σου, αν είσαι γονιός και ίσως να βρεις διεξόδους σε διενέξεις που υπήρχαν ή σε θέματα που τα προβλημάτιζαν.

Τοξότης
Η σημερινή μέρα κρύβει κάποιες παγίδες για σένα σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία γενικότερα, μιας και αυτός είναι ο τομέας που ενεργοποιεί σήμερα η Σελήνη. Ωστόσο ίσως το τοπίο είναι λίγο ομιχλώδες, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στις αρχές Δεκεμβρίου, γενικότερα όμως προτιμάς να μείνεις σπίτι σήμερα. Επίσης μπορεί ένα οικογενειακό σου πρόσωπο χρειαστεί την βοήθειά σου και εσύ θέλεις να είσαι εκεί για εκείνο.

Αιγόκερως
Άδραξε τις ευκαιρίες σήμερα που θα σου παρουσιαστούν μέσω της διαίσθησης και της ενόρασης, που θα είναι πολύ έντονες σήμερα. Έχεις παράλληλα μια διάθεση να βγεις και να μοιραστείς στιγμές με φίλους, ίσως και μια βόλτα ή έναν περίπατο, ενώ κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο σε έχει ανάγκη σήμερα. Από την άλλη καλό θα ήταν να προσέξεις λίγο συσκευές επικοινωνίας (λάπτοπ, κινητά, κλπ.) γιατί σήμερα ίσως λόγω αφηρημάδας να μπεις σε… μπελάδες!

Υδροχόος
Μέσα στη σημερινή ημέρα έχεις την ανάγκη να ικανοποιήσεις τις βαθύτερες ανάγκες σου, όχι υλικά αλλά πνευματικά, ενώ αυτές τις μέρες κάνεις σημαντικά σχέδια για το μέλλον σου και συλλέγεις χρήσιμες πληροφορίες. Μην παρασυρθείς όμως σε επιπολαιότητες, γιατί δεν αποκλείεται να εξαπατηθείς και ταυτόχρονα οι υποθέσεις σου μοιάζουν πιο στάσιμες.

Ιχθείς
Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σου συναντά τον ονειρικό Ποσειδώνα, έτσι η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται αρκετά θετική για σένα, ενώ έχεις την ανάγκη να αποδράσεις από την πραγματικότητα και η φαντασία σου τρέχει. Ειδικά οι γεννημένοι στις αρχές Μαρτίου κινούνται σήμερα σε μια άλλη «διάσταση», με το βασικό τίμημα να είναι πως οι άλλοι δεν τους ακολουθούν στην… ονειροπόληση!

Πηγή: http://astropedia.gr

Original Source: like.philenews.com