Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 21 Νοεμβρίου

Κριός
Σήμερα είναι μια καλή μέρα για σένα, για να βάλεις σε μια τάξη την καθημερινότητά σου. Προσπάθησε όμως να περιορίσεις την νωχελικότητα και τις τάσεις υπερβολής και επίδειξης, ειδικά στον κοινωνικό σου περίγυρο. Είσαι άλλωστε πιο επιφυλακτικός στα οικονομικά ζητήματα και αυτό σε προστατεύει ως ένα βαθμό.

Ταύρος
Σε σχέση με την χθεσινή, η σημερινή μέρα είναι εξίσου βοηθητική για τις υποθέσεις σου. Δημιουργείς τις προϋποθέσεις να κάνεις σημαντικά βήματα, ώστε να γίνεται πιο εύκολη η ζωή. Τα προσωπικά σου έχουν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σου, αφού η Σελήνη από τον τομέα των ερωτικών σου σχηματίζει ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα, γεγονός που δείχνει πως θα υπάρξουν ουσιαστικές ευκαιρίες για τα ερωτικά.

Δίδυμοι
Οικογενειακές υποθέσεις συνεχίζουν να τραβούν την προσοχή σου, ωστόσο αν μέσα στο προηγούμενο διάστημα υπήρξαν εντάσεις ή διενέξεις με τους οικείους σου, σήμερα μπορείς να γεφυρώσεις το χάσμα και να αμβλύνεις τις διαφορές. Παράλληλα, δεν αποκλείεται κάποιο πρόσωπο του σπιτιού να σε ενισχύει σημαντικά στα εισοδήματά σου.

Καρκίνος
Μια πιο ευχάριστη και βατή μέρα για το πρόγραμμα που είχες κάνει στο μυαλό σου. Είναι πιο ευνοϊκή για να κάνεις σημαντικές επαφές ή γνωριμίες, σε προσωπικό ή σε εργασιακό επίπεδο. Μπορείς λοιπόν να πείσεις με τα επιχειρήματά σου σήμερα και να φέρεις τις συναλλαγές σε πιο ευνοϊκή και επικερδή βάση για σένα.

Λέων
Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με ζητήματα πρακτικής φύσεως ή καθημερινότητας και να έχεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα συνεχίζεις να εργάζεσαι με υπευθυνότητα σε υποθέσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, ενώ παράλληλα οικείοι σου θα μπορούσαν να βελτιώσουν την καθημερινότητά σου.

Παρθένος
Η Σελήνη παραμένει στο δικό σου ζώδιο, κινείται όμως σε ένα πιο ευνοϊκό και θετικό κλίμα μέχρι το απόγευμα. Έτσι λοιπόν, τα προσωπικά σου ζητήματα, τα «θέλω» σου, θα μπορούσαν σήμερα με τις κατάλληλες κινήσεις να βρουν το σωστό έδαφος για να ευοδωθούν. Επίσης, ένα δημιουργικό σου σχέδιο μπορεί να προχωρήσει, παρά τις δυσκολίες, ειδικά για τους γεννημένους μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Ζυγός
Η σημερινή μέρα είναι πιο βοηθητική για την ψυχολογία σου, αν και γενικότερα βρίσκεσαι σε μια περίοδο που τρέχει με ταχύτητα. Είσαι επίσης πιο εσωστρεφής και προτιμάς να ασχοληθείς με όσα συμβαίνουν εντός σου, παρά με το πλαίσιο που σε περιβάλλει.

Σκορπιός
Μια καλή μέρα για να έρθεις σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα που θα προωθήσουν τα «θέλω» σου. Κάνεις παράλληλα επαφές που σου είναι ιδιαίτερα χρήσιμες, με το βλέμμα στραμμένο στους στόχους που θέτεις, χρησιμοποιώντας παράλληλα την ισχυρή πειθώ που σε χαρακτηρίζει. Σκέφτεσαι πάντως πολλά αυτόν τον καιρό και μάλιστα βάζεις σε μια τάξη τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου.

Τοξότης
Μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας δεν αποκλείεται να νιώθεις κάπως αναποφάσιστος, ενώ σου είναι δύσκολο να τοποθετηθείς οριστικά πάνω σε μια υπόθεση, αφού αισθάνεσαι πως καμία συμβιβαστική λύση δεν σου αρκεί. Γενικά όμως είναι μια ημέρα που είναι στραμμένο το βλέμμα σου σε πρακτικής φύσεως θέματα.

Αιγόκερως
Μια δυναμική μέρα για σένα, κυρίως σε θετικό επίπεδο, αρκεί να παραμερίσεις κάποιες επεκτατικές τάσεις και λοιπές υπερβολές πάνω στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Βρες λοιπόν μέσα σου της αναγεννητικές δυνάμεις που κρύβεις και επικαλεστείς την αισιόδοξη πλευρά σου για να βρεις παράλληλα διεξόδους σε αδιέξοδα. Αυτές τις μέρες επίσης, να έχεις τις «κεραίες» σου ανοιχτές αφού δεν αποκλείεται να πάρεις μια πολύ σημαντική πληροφορία από κάποιο πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Υδροχόος
Αρκετά ουδέτερη η σημερινή μέρα, ασχολείσαι με πράγματα πιο πολύ εσωτερικά. Παράλληλα, θέλεις να βελτιώσεις την διάθεσή σου, γιατί έχεις πιεστεί το προηγούμενο διάστημα και έχεις ανάγκη από εσωτερική αρμονία και ισορροπία.

Ιχθείς
Η Σελήνη παραμένει απέναντί σου, αυτή τη φορά σχηματίζοντας και πάλι ευνοϊκές όψεις, γεγονός που δείχνει πως σήμερα το κλίμα είναι πιο βοηθητικό σε δυο κυρίως τομείς: διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και στόχους. Σήμερα μάλιστα είναι η τελευταία μέρα που ο Ήλιος βρίσκεται στο φιλικό για σένα ζώδιο του Σκορπιού, έτσι αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου πραγματοποιεί ένα όνειρό σου.

Πηγή: http://astropedia.gr/

Original Source: like.philenews.com