Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 22 Μαΐου

Κριός
Η σημερινή ημέρα φέρνει πολλές ευκαιρίες για σένα ώστε να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις που σχετίζονται με την καριέρα και το στάτους σου, ενώ γενικότερα μπορείς να καταφέρεις πολλά σε υποχρεώσεις πρακτικής φύσεως. Παράλληλα, αν έχεις γεννηθεί τον Απρίλιο μέσα από τις δικές σου ενέργειες βρίσκεις πρόσφορο έδαφος για νομικά, διαδικαστικά, υποθέσεις σπουδών ή επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, όπως δείχνει ο Δίας σε φιλική θέση για το ζώδιό σου.

Ταύρος
Η Σελήνη από τον Αιγόκερω σήμερα σε φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα που βρίσκονται μακριά και έχεις καιρό να δεις, ενώ γενικότερα είναι μια ημέρα που ευνοεί τις διαδικαστικές υποθέσεις. Άλλωστε βρίσκεσαι σε μια περίοδο που θέλεις να ανοίξεις τα φτερά σου και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Παρόλα αυτά, σημαντικοί φίλοι συνεχίζουν να σε υποστηρίζουν στις επιδιώξεις σου και οι στόχοι σου είναι πλέον υλοποιήσιμοι, χάρη στην καλή όψη του Άρη με τον Ουρανό στο ζώδιό σου!

Δίδυμοι
Μέσα στη σημερινή ημέρα προσπαθείς να έχεις τον έλεγχο στα ζητήματα που σε απασχολούν και προσπαθείς να υπολογίσεις τις κινήσεις σου με ακρίβεια, παρόλα αυτά οι στόχοι σου τρέχουν πιο μπροστά από το τωρινό πλαίσιο και ενδεχομένως να απογοητευτείς αν ελπίζεις να υλοποιηθούν άμεσα. Επίσης μέσα στην ημέρα προσπαθείς να φτάσεις στο βάθος των καταστάσεων που γίνονται γύρω σου.

Καρκίνος
Μην παραμελείς να δίνεις τη δέουσα προσοχή στις υποχρεώσεις που εκκρεμούν, γενικότερα όμως πρόκειται για μια ημέρα ευκαιριών. Αξίζει επίσης να θυμάσαι πως δεν είσαι μόνος στις προσπάθειές σου, αφού έχεις την υποστήριξη κάποιων προσώπων, είτε υλική, είτε ηθική, άλλωστε ο Άρης από το ζώδιό σου σε καλή όψη με τον Ουρανό, βάζει τα πράγματα στη τροχιά κίνησης.

Λέων
Σε ένα γενικότερο πλαίσιο, η σημερινή ημέρα είναι ευνοϊκή για σένα, χωρίς σημαντικές δυσκολίες, αλλά και χωρίς θεαματικές λύσεις. Γενικότερα είναι μέρα που ευνοεί να ρυθμίσεις πρακτικές υποθέσεις και ζητήματα ρουτίνας. Επίσης, η μέρα είναι βοηθητική και για την ψυχολογία σου, ειδικά αν είσαι γεννημένος το δεύτερο δεκαήμερο.

Παρθένος
Αν έχεις να διευθετήσεις νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις, κάποιες επαφές με το δημόσιο ή ζητήματα σπουδών, σήμερα είναι μια ιδανική μέρα για να έχεις ένα θετικό αλλά και ουσιαστικό αποτέλεσμα. Επίσης, ο Άρης αυτές τις μέρες σε καλή όψη με τον Ουρανό φέρνει απρόσμενες ευκαιρίες να προωθήσεις τα οράματά σου στους άλλους.

Ζυγός
Παρά το γεγονός ότι το βλέμμα σου παραμένει εστιασμένο στις υποθέσεις του σπιτιού και της οικογένειας, σήμερα έχεις μια σημαντική υποστήριξη από εκεί που δεν το περίμενες και μπορείς απρόσμενα να βρεις διεξόδους σε ζητήματα που σε απασχολούν. Άλλωστε, μπορείς να κάνεις διορθωτικές κινήσεις, αρκεί να μην παρασυρθείς από παρορμητισμούς.

Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα είναι βοηθητική για σένα, που σταθεροποιεί τα σχέδιά σου και σε ωθεί σε σωστά κανάλια, ενώ οι συνθήκες σήμερα σε βοηθούν να επιτύχεις τους στόχους σου, μέσα από την επικοινωνία και τις επαφές που κάνεις. Ταυτόχρονα όμως ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης σε καλή όψη με τον Ουρανό αυτές τις μέρες δείχνει πως μπορείς με άνεση να προωθήσεις όλα εκείνα τα δημιουργικά σχέδια που ως τώρα έβρισκαν εμπόδια.

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα σου δίνει ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις ζητήματα πρακτικής φύσεως, ακόμη και αν αυτό γίνεται χωρίς να το είχες προσχεδιάσει. Γενικότερα πρόκειται για μια ημέρα που κυλά σε ήσυχους ρυθμούς, παρά το ότι οι μπαταρίες σου πλέον είναι γεμάτες και εσύ έχεις όρεξη να εργαστείς πάνω στα δημιουργικά σου σχέδια.

Αιγόκερως
Η Σελήνη σήμερα κινείται στο ζώδιό σου, γεγονός που δείχνει πως εσύ ασχολείσαι με τα πιο προσωπικά θέματά σου, αλλά κυρίως με ό,τι σε χαλαρώνει και σε ηρεμεί. Επίσης, ο Άρης σε καλή όψη με τον Ουρανό σε μια φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνει θετικό κλίμα στις επαφές και τα πρόσωπα του περιβάλλοντος που σε απασχολούν, ενώ τώρα ευοδώνονται δημιουργικά σχέδια.

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα κυλά σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, παρά τις διενέξεις που υπάρχουν στο κοντινό σου περιβάλλον, ειδικά αν είσαι γεννημένος τον Φεβρουάριο. Γενικότερα όμως μπορείς να περιμένεις βοήθεια σήμερα ακόμη και αν δεν είχες υπολογίσει σε αυτό, ενώ παράλληλα είναι μια ευνοϊκή ημέρα για να μείνεις μακριά από τη ρουτίνα της πραγματικότητας και να ξεκουραστείς, αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει.

Ιχθείς
Σε γενικές γραμμές πρόκειται για μια αρκετά καλή ημέρα, με το βλέμμα σου στραμμένο στο πορτοφόλι και τον νου να προσπαθεί να βρει τρόπους να το ενισχύσει. Παράλληλα, στα πολύ καλά νέα της ημέρας είναι η θετική όψη αυτών τν ημερών μεταξύ του Άρη και του Ουρανού σε βοηθητική θέση, δίνοντας καλούς οιωνούς για νέα ξεκινήματα.

Πηγή: http://astropedia.gr

Original Source: like.philenews.com