Πώς να μεταμορφώσεις ένα πρωινό look σε βραδινό με μια μόνο κίνηση (VIDEO)

Όσο ο καιρός φτιάχνει τόσο πιο συχνά θα σου τυχαίνει να πηγαίνεις για ένα ποτό μετά τη δουλειά. Αυτό που χρειάζεσαι λοιπόν είναι μερικές ιδέες για να μετατρέψεις ένα πρωινό look σε βραδινό!

#1. Ένα ψηλόμεσο καρό παντελόνι και ένα μαύρο top αλλάζουν αμέσως χαρακτήρα αν τους προσθέσεις παπούτσια, τσάντα και κάποιο πανωφόρι.

#2. Φόρεσε το αγαπημένο σου slip φόρεμα με ένα πουλοβεράκι και από πάνω και sneakers στη δουλειά ή με γόβες και ένα μικρό τσαντάκι στην έξοδο.

#3. Συνδύασε το αγαπημένο σου τζιν σορτς με ένα πουκάμισο και sneakers τις πρωινές ώρες και άλλαξε τα παπούτσια και την τσάντα για να κάνεις το look σου πιο βραδινό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

DAY TO NIGHT OUTFITS ☀🌚 3 looks from casual to evening – which one is your fave?! – 🎥: @fashioninflux

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-7194559-7_426143’); });

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Style (@style) στις 20 Μάι, 2019 στις 9:21 μμ PDT

//www.instagram.com/embed.js

Όπως είδες με απλές και εύκολες κινήσεις μπορείς να δημιουργήσεις εντελώς μοναδικά και ξεχωριστά looks. Επίσης μέσα από αυτό το βίντεο μπορείς να πάρεις μια γεύση σχετικά με το πόση μεγάλη δύναμη έχουν τα αξεσουάρ.

Διαβάστε ακόμα: Φεστιβάλ Καννών: Οι εμφανίσεις των stars στο κόκκινο χαλί μας έχουν αφήσει με το στόμα ανοιχτό- Εκπληκτικά looks από πανέμορφες celebrities

Όλα τα looks που υιοθέτησε η Ελένη Φουρέιρα στο Τελ Αβίβ όπου βρέθηκε για τον τελικό της Eurovision- Υπέροχο styling για τη γνωστή τραγουδίστρια

Η μαύρη τουαλέτα της Φαίης συγκέντρωσε πάνω από 113.000 likes και είναι ιδανική για εντυπωσιακές εμφανίσεις- Θα τη λατρέψεις κι εσύ!

Original Source: faysbook.gr