Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 22 Νοεμβρίου

Κριός
Έρχεται η ώρα να ασχοληθείς με τις υποθέσεις των άλλων και να ακολουθήσεις το πρόγραμμά τους! Ταυτόχρονα όμως, από σήμερα εγκαινιάζεται μια πιο ευχάριστη περίοδος για σένα καθώς ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο, πράγμα που σημαίνει πως διευθετείς τις υποθέσεις σου με περισσότερη άνεση.

Ταύρος
Οι προηγούμενες ημέρες σε βρήκαν πιο ανέμελο, ο Ερμής είναι πια ορθόδρομος έτσι για σήμερα δεν έχεις δικαιολογία, πρέπει να στρωθείς στη δουλειά! Επιπλέον, από σήμερα ο Ήλιος περνά στον Τοξότη, στοιχείο που για σένα σημαίνει ότι προσπαθείς να έχεις εσύ τον τελευταίο λόγο για όσα γίνονται, ενώ ξεκινάς και μια βαθύτερη ενδοσκόπηση.

Δίδυμοι
Η σημερινή ημέρα μαρτυρά για σένα πως τα αγαπημένα ζητούν την προσοχή σου, ενώ ασχολείσαι πιο εντατικά με τα δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά. Ταυτόχρονα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά απέναντί σου, για να τονίσει τη σημασία των άλλων στη ζωή σου.

Καρκίνος
Η σημερινή είναι μέρα που ασχολείσαι με θέματα σπιτιού, οικογένειας και ακίνητης περιουσίας, ενώ οι οικείοι σου μονοπωλούν τον χρόνο σου με τις υποθέσεις τους. Κάποιες ανασφάλειές σου επίσης, βγαίνουν στην επιφάνεια. Εντούτοις, από σήμερα ξεκινά ένα διάστημα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις πρακτικά ζητήματα και να λύσεις υποθέσεις καθημερινότητας με το πέρασμα του Ήλιου στον Τοξότη.

Λέων
Η σημερινή ημέρα ανήκει στις βοηθητικές για σένα, που δρουν πολύ θετικά, παρέχοντας ένα πιο σταθερό έδαφος για να κινηθείς. Παρόλα αυτά σήμερα υιοθετείς αδιάλλακτες συμπεριφορές και χρειάζεται κανείς να επιμείνει αρκετά για να σου αλλάξει γνώμη, αφού προτιμάς τη σιγουριά της πεπατημένης. Ταυτόχρονα, από σήμερα ο κυβερνήτης σου Ήλιος περνώντας στον Τοξότη, σε βοηθά περισσότερο να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου και να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια.

Παρθένος
Η Σελήνη περνώντας σήμερα στον Ζυγό δείχνει πως θέλεις να υλοποιήσεις όλες τις ιδέες που είχες τις προηγούμενες ημέρες. Παράλληλα από σήμερα ο Ήλιος περνά στον Τοξότη, το οποίο για σένα σημαίνει ότι το σπίτι και η οικογένεια αποκτούν ιδιαίτερη σημασία και εσύ εστιάζεις τις προσπάθειές σου σε αυτούς τους τομείς.

Ζυγός
Η σημερινή είναι μια πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τις δικές σου υποθέσεις και πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις (μολονότι είσαι λίγο πιο.. κυκλοθυμικός!). Παράλληλα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά σε μια πιο βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας περισσότερες γνωριμίες και εύνοια στην επικοινωνία με τους γύρω σου. Στο εξής, σημαντικά πρόσωπα στο περιβάλλον σου σε βοηθούν!

Σκορπιός
Το κλίμα της ημέρας είναι σαφώς πιο βοηθητικό για σένα προετοιμάσεις τα επόμενα βήματά σου, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να ξεκουραστείς στο σπίτι και να έρθεις πιο κοντά με τους οικείους σου, ξεκλέβοντας λίγο χρόνο από το πρόγραμμά σου. Μην ξεχνάς όμως πως καμιά φορά η δική σου αδιαλλαξία είναι που τοποθετεί τα εμπόδια μπροστά σου και όχι τόσο οι συνθήκες αυτές καθ’ αυτές.

Τοξότης
Σήμερα μπαίνεις στη διαδικασία να υλοποιήσεις σημαντικούς στόχους, ενώ ταυτόχρονα αναζητάς και τα κατάλληλα πρόσωπα που θα στηρίξουν τα νέα σου εγχειρήματα. Το σημαντικότερο όμως νέο της ημέρας είναι πως ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο εγκαινιάζοντας μια περίοδο όπου τα δικά σου προσωπικά ζητήματα γίνονται η προτεραιότητά σου, ενώ έρχονται στο προσκήνιο όλα όσα προετοίμαζες.

Αιγόκερως
Η Σελήνη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής σου την κοινωνική σου ζωή αλλά και την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω. Επίσης, από σήμερα ο Ήλιος περνά στον Τοξότη και αυτό για σένα σημαίνει πως περνάς σε μια περίοδο όπου προετοιμάζεις τα επόμενα βήματά σου μυστικά, ενώ παράλληλα είσαι πιο εσωστρεφής στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις.

Υδροχόος
Η σημερινή μέρα είναι αρκετά θετική για σένα ώστε να προωθήσεις τα σημαντικά ζητήματα που σε απασχολούν, με την προϋπόθεση ότι δείχνεις συνέπεια απέναντι στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Παράλληλα, από σήμερα ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, που σε βοηθά να κατακτήσεις πιο εύκολα τους στόχους που έχεις θέσει, ενώ έρχεσαι και εσύ πιο κοντά στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Ιχθείς
Επιδιώκεις να έχεις τον τελευταίο λόγο πάνω σε οποιαδήποτε εξέλιξη, αυτό όμως απαιτεί από μέρους σου και την ανάλογη προσπάθεια. Επίσης, από σήμερα ο Ήλιος περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, πράγμα που σημαίνει πως εστιάζεις περισσότερο τις προσπάθειές σου στην επίτευξη των φιλοδοξιών που έχεις, χρησιμοποιώντας και τις γνωριμίες σου.

Πηγή: http://astropedia.gr/

Original Source: like.philenews.com