Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 23 Αυγούστου

Κριός
Υποχρεώσεις έρχονται στο προσκήνιο, καθώς και κοινωνικές επαφές περισσότερο τυπικού χαρακτήρα, ωστόσο εσύ τρέφεις κάποιες αυταπάτες και δεν βλέπεις καθαρά τις καταστάσεις, θέτοντας τελικά σε κίνδυνο την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω. Παράλληλα, από σήμερα ξεκινά ένα διάστημα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις πρακτικά ζητήματα και να λύσεις υποθέσεις καθημερινότητας.

Ταύρος
Το κλίμα σήμερα είναι πιο βοηθητικό για τις υποθέσεις σου, ωστόσο θα πρέπει να είσαι περισσότερο συνεπής με τις υποχρεώσεις, καθώς νιώθεις την ανάγκη να αποδράσεις από τις εκκρεμότητες της καθημερινότητας, αυτή η συμπεριφορά όμως είναι πιθανό να σε εμπλέξει σε μπελάδες. Ταυτόχρονα, από σήμερα ο Ήλιος περνώντας στην Παρθένο, σε βοηθά περισσότερο να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου και να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια.

Δίδυμοι
Η σημερινή ημέρα τονίζει την ανάγκη για έλεγχο των καταστάσεων, ωστόσο υπάρχει μια ασάφεια στους στόχους σου. Επιπλέον, υπάρχουν δυσκολίες στη ρύθμιση καθημερινών ζητημάτων πρακτικής φύσεως μέχρι το απόγευμα, που περνά η Σελήνη στο ζώδιό σου. Παράλληλα όμως από σήμερα ο Ήλιος περνά στην Παρθένο, το οποίο για σένα σημαίνει ότι το σπίτι και η οικογένεια αποκτούν ιδιαίτερη σημασία κι εσύ εστιάζεις τις προσπάθειές σου σε αυτούς τους τομείς.

Καρκίνος
Η προτεραιότητά σου είναι οι άλλοι μέσα στον ορίζοντα της ημέρας. Ωστόσο το κλίμα σήμερα είναι αρκετά μπερδεμένο και τα όρια δεν είναι εντελώς ξεκάθαρα, ενώ εσύ προσπαθείς να βρεις λύσεις μέσα από τη συζήτηση. Παράλληλα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά σε μια πιο βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας περισσότερες γνωριμίες και εύνοια στην επικοινωνία με τους γύρω σου.

Λέων
Η σημερινή ημέρα στρέφει την προσοχή σου περισσότερο σε υποχρεώσεις μέσα στην καθημερινότητά σου, κυρίως υποθέσεις πρακτικής φύσεως που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, ωστόσο αντιμετωπίζεις όλα αυτά κάπως σαν αγγαρείες, καθώς νιώθεις πως ακόμη και η παραμικρή ενασχόληση με μικρολεπτομέρειες σε εξαντλεί μέσα στον ορίζοντα της ημέρας.

Παρθένος
Τα δημιουργικά σου σχέδια σήμερα σε προβληματίζουν καθώς νιώθεις πως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως εσύ θέλεις και είσαι σε ένα κλίμα πιο μπερδεμένο. Ταυτόχρονα όμως το σημαντικότερο όμως νέο της ημέρας είναι πως ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο εγκαινιάζοντας μια περίοδο όπου τα δικά σου προσωπικά ζητήματα γίνονται η προτεραιότητά σου, ενώ έρχονται στο προσκήνιο όλα όσα προετοίμαζες.

Ζυγός
Σήμερα είναι αρκετά μπερδεμένο το τι είναι αυτό που αναζητάς από τους άλλους, καθώς υπάρχουν πολλές αυταπάτες που δεν σου επιτρέπουν να δεις καθαρά τις συνθήκες. Επιπλέον, από σήμερα ο Ήλιος περνά στην Παρθένο και αυτό για σένα σημαίνει πως περνάς σε μια περίοδο όπου προετοιμάζεις τα επόμενα βήματά σου μυστικά, ενώ παράλληλα είσαι πιο εσωστρεφής στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις.

Σκορπιός
Δυσκολεύεσαι να ρυθμίσεις κάποιες πρακτικές υποχρεώσεις μέσα στον ορίζοντα της ημέρας και αυτό μπερδεύει κάπως το κλίμα στις επαφές σου με τον περίγυρό σου. Παράλληλα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, που σε βοηθά να κατακτήσεις πιο εύκολα τους στόχους που έχεις θέσει, ενώ οι φίλοι σε στηρίζουν πιο έμπρακτα.

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα στρέφει την προσοχή σου στις ανάγκες σου, ωστόσο σήμερα δυσκολεύεσαι να βρεις τι είναι αυτό ακριβώς που μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς πληρότητα και παρότι είναι μια βοηθητική περίοδος για σένα, σήμερα δεν δείχνεις τόσο ευελιξία, όσο οι συνθήκες απαιτούν. Επίσης, από σήμερα ο Ήλιος περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, πράγμα που σημαίνει πως εστιάζεις περισσότερο τις προσπάθειές σου στην επίτευξη των φιλοδοξιών που έχεις.

Αιγόκερως
Σήμερα έχεις την ανάγκη να γυρίσεις σελίδα και να κάνεις νέα ξεκινήματα, όμως οι συνθήκες μοιάζουν αρκετά μπερδεμένες και δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις ανασφάλειες ως προς τα πού να κινηθείς. Ταυτόχρονα όμως, από σήμερα εγκαινιάζεται μια πιο ευχάριστη περίοδος για σένα καθώς ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο, πράγμα που σημαίνει πως διευθετείς τις υποθέσεις σου με περισσότερη άνεση.

Υδροχόος
Προτιμάς να μεταθέσεις για κάποια επόμενη στιγμή στο μέλλον τις υποχρεώσεις που τρέχουν, ενώ παράλληλα υπάρχει μια σύγχυση στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις υποθέσεις σου. Ταυτόχρονα, από σήμερα ο Ήλιος περνά στην Παρθένο, στοιχείο που για σένα σημαίνει ότι προσπαθείς να έχεις εσύ τον τελευταίο λόγο για όσα γίνονται, ενώ ξεκινάς και μια βαθύτερη ενδοσκόπηση.

Ιχθείς
Προσπαθείς αρκετά να αναγνωρίσεις τις πραγματικές σου ανάγκες, όμως αυτό σε οδηγεί στο να θέτεις στόχους που τελικά δεν είναι εύκολα πραγματοποιήσιμοι. Επιπλέον μέσα από ήδη γνωστές διαδρομές προσπαθείς να βελτιώσεις την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, ταυτόχρονα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά απέναντί σου, για να τονίσει τη σημασία των άλλων στη ζωή σου.

Πηγή: http://astropedia.gr

Original Source: like.philenews.com