Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 23 Ιουλίου

Κριός
Η Σελήνη μεσουρανεί στο ζώδιό σου με τις ευνοϊκότατες όψεις που σχηματίζει, παρά τις δυσκολίες. Έτσι λοιπόν πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις και γυρνάς σελίδα σε κάποιον τομέα της ζωής σου, με σύμμαχο την τύχη, μολονότι είσαι λιγάκι πιο κυκλοθυμικός από ότι συνήθως! Γενικότερα όμως τα σχέδιά σου προχωρούν, ειδικά εκείνα τα διαδικαστικά που σε είχαν ταλαιπωρήσει τόσο. Ταυτόχρονα, από σήμερα ο Ήλιος περνώντας στον Λέοντα, σε βοηθά περισσότερο να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου και να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια.

Ταύρος
Πρόκειται για μια εξαιρετική ημέρα για να προετοιμάσεις βήμα προς βήμα τις επόμενες κινήσεις σου. Παράλληλα όμως από σήμερα ο Ήλιος περνά στον Λέοντα, το οποίο για σένα σημαίνει ότι το σπίτι και η οικογένεια αποκτούν ιδιαίτερη σημασία κι εσύ εστιάζεις τις προσπάθειές σου σε αυτούς τους τομείς.

Δίδυμοι
Η σημερινή συγκαταλέγεται στις πιο βοηθητικές ημέρες της εβδομάδας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι υποχρεώσεις από τα παλιά που εκκρεμούν ακόμη, δεν συνεχίζουν να σε πιέζουν. Παράλληλα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά σε μια πιο βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας περισσότερες γνωριμίες και εύνοια στην επικοινωνία με τους γύρω σου.

Καρκίνος
Η σημερινή ημέρα δεν είναι τόσο ανέμελη όσο οι προηγούμενες, ωστόσο να θυμάσαι πως μέρες σαν κι αυτή, παράγεις σημαντικό έργο και δείχνεις προς τα έξω τα ταλέντα σου. Σήμερα μπορείς να «διαφημίσεις» τον εαυτό σου με τον καλύτερο τρόπο αλλά και να προσεγγίσεις σημαντικούς ανθρώπους για να ρυθμίσεις πρακτικά ζητήματα.

Λέων 
Η Σελήνη από μια ευνοϊκή θέση σχηματίζει ευνοϊκές όψεις, γεγονός που δίνει ούριους ανέμους στα πανιά σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στο πολύπαθο πρώτο δεκαήμερο. Ταυτόχρονα όμως το σημαντικότερο όμως νέο της ημέρας είναι πως ο κυβερνήτης σου Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο εγκαινιάζοντας μια περίοδο όπου τα δικά σου προσωπικά ζητήματα γίνονται η προτεραιότητά σου, ενώ έρχονται στο προσκήνιο όλα όσα προετοίμαζες.

Παρθένος
Έρχεσαι σε επαφή με τα πιο βαθιά κομμάτια της καρδιάς σου, ακόμα και με ασήμαντες αφορμές. Επιπλέον, από σήμερα ο Ήλιος περνά στον Λέοντα και αυτό για σένα σημαίνει πως περνάς σε μια περίοδο όπου προετοιμάζεις τα επόμενα βήματά σου μυστικά, ενώ παράλληλα είσαι πιο εσωστρεφής στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις.

Ζυγός
Μέσα από τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου βγαίνεις εξαιρετικά ωφελημένος, ενώ παράλληλα ένας στόχος που έχεις θέσει, σήμερα θα μπορούσε να υλοποιηθεί. Το μόνο που σε δυσκολεύει είναι οι υποχρεώσεις που εκκρεμούν, όμως με την οργανωτικότητα που σε διακρίνει, μπορείς να τα καταφέρεις. Παράλληλα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, που σε βοηθά να κατακτήσεις πιο εύκολα τους στόχους που έχεις θέσει, ενώ οι φίλοι σε στηρίζουν πιο έμπρακτα.

Σκορπιός
Μην αφήσεις την σημερινή ημέρα να κυλήσει χωρίς να βάλεις σε σειρά μικροϋποθέσεις μέσα στην καθημερινότητά σου, αφού σήμερα είσαι εξαιρετικά παραγωγικός και μπορείς να βάλεις σε τάξη από πρακτικές υποθέσεις, μέχρι πολύ σημαντικά ζητήματα που χρειάζονται προσοχή στην λεπτομέρεια. Θα αποκομίσεις μάλιστα σημαντικά οφέλη, ενώ μπορείς να κάνεις και ουσιαστικά βήματα για την υγεία σου και την βελτίωσή της.

Τοξότης
Η Σελήνη ευνοϊκά τοποθετημένη με θετικές όψεις, δίνει καύσιμο σε κάθε δημιουργικό σου σχέδιο, αρκεί να τα έχεις μελετήσει καλά, λόγω του ανάδρομου Ερμή. Επίσης, από σήμερα εγκαινιάζεται μια πιο ευχάριστη περίοδος για σένα καθώς ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο, πράγμα που σημαίνει πως διευθετείς τις υποθέσεις σου με περισσότερη άνεση.

Αιγόκερως
Άνοιξε το σπίτι σου και επένδυσε χρόνο –και κόπο­– στα θέματα της οικογένειας αλλά και των προσώπων του οικείου περιβάλλοντος, τομείς οι οποίοι είναι ευνοημένοι σήμερα. Παράλληλα, εισπράττεις κάποιου είδους βοήθεια, ένα στήριγμα, ένα «στηρίξου πάνω μου» την στιγμή που το έχεις ανάγκη για να συνεχίσεις την ανοδική πορεία σου. Ταυτόχρονα, από σήμερα ο Ήλιος περνά στον Λέοντα, στοιχείο που για σένα σημαίνει ότι προσπαθείς να έχεις εσύ τον τελευταίο λόγο για όσα γίνονται, ενώ ξεκινάς και μια βαθύτερη ενδοσκόπηση.

Υδροχόος
Σήμερα μαθαίνεις ευχάριστα νέα, μοιράζεσαι τις ιδέες σου και μέσα από πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος μπορείς να δεις τους στόχους σου να παίρνουν σάρκα και οστά. Επιπλέον μέσα από ήδη γνωστές διαδρομές προσπαθείς να βελτιώσεις την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, ταυτόχρονα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά απέναντί σου, για να τονίσει τη σημασία των άλλων στη ζωή σου.

Ιχθείς
Έχεις περάσει σε μια περίοδο που καλείσαι να επανεξετάσεις τα βήματά σου από την αρχή, και δεν αποκλείεται να υπάρχουν μέσα σου αισθήματα ματαίωσης –που βγάζεις πάνω στους άλλους σαν ξεσπάσματα. Ωστόσο η σημερινή ημέρα σε βοηθά να βρεις πάλι την σταθερή σου βάση, να ξαναμπείς σε μια σειρά και να χτίσεις στέρεα θεμέλια σε κάτι που ως τώρα ήταν ασταθές. Παράλληλα, από σήμερα ξεκινά ένα διάστημα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις πρακτικά ζητήματα και να λύσεις υποθέσεις καθημερινότητας.

Πηγή: http://astropedia.gr

Original Source: like.philenews.com