Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 24 Απριλίου

Κριός
Η σημερινή ημέρα φέρνει πολλές ευκαιρίες για σένα ώστε να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις που εδώ και καιρό έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα, ενώ γενικότερα μπορείς να καταφέρεις πολλά σε υποχρεώσεις πρακτικής φύσεως. Μπορείς λοιπόν να βελτιώσεις την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, δοθέντος ότι δεν θα παρασυρθείς σε εντάσεις ή παρορμητικές αποφάσεις.

Ταύρος
Η μέρα σε φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα που βρίσκονται μακριά και έχεις καιρό να δεις, ενώ γενικότερα είναι μια ημέρα που ευνοεί τις διαδικαστικές υποθέσεις. Άλλωστε βρίσκεσαι σε μια περίοδο που θέλεις να ανοίξεις τα φτερά σου και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

Δίδυμοι
Μέσα στη σημερινή ημέρα οι άλλοι συνεχίζουν να διαμορφώνουν το τοπίο και σε σχέση με τη χθεσινή ημέρα, οι υποθέσεις σου κυλούν πιο ευχάριστα. Ωστόσο μην παραμελείς να δίνεις τη δέουσα προσοχή στις υποχρεώσεις που εκκρεμούν, γενικότερα όμως πρόκειται για μια ημέρα ευκαιριών, αφού μέσω σημαντικών συμμάχων δίπλα σου, μπορείς να διευθετήσεις τις υποθέσεις που σε απασχολούν.

Καρκίνος
Προσπαθείς να διευθετήσεις τις υποθέσεις ρουτίνας που εκκρεμούν, ενώ παράλληλα βάζεις σε τάξη τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Θυμήσου λοιπόν πως η σημερινή ημέρα σου δίνει πολλές ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις ζητήματα πρακτικής φύσεως, ακόμη και αν εσύ τα αντιμετωπίζεις ως βαρετή ενασχόληση. Άλλωστε θα πρέπει να είσαι τυπικός στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει.

Λέων
Προσπαθείς να διευθετήσεις τις υποθέσεις ρουτίνας που εκκρεμούν, ενώ παράλληλα βάζεις σε τάξη τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Θυμήσου λοιπόν πως η σημερινή ημέρα σου δίνει πολλές ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις ζητήματα πρακτικής φύσεως, ακόμη και αν εσύ τα αντιμετωπίζεις ως βαρετή ενασχόληση. Άλλωστε θα πρέπει να είσαι τυπικός στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει.

Παρθένος
Η σημερινή ημέρα κινείται σε αρκετά βοηθητικούς ρυθμούς για τα δικά σου θέλω, καθώς η Σελήνη από φιλική θέση μαρτυρά πως μπορείς να δεις την τύχη να σου χαμογελά, ενώ παράλληλα υπάρχουν μέσα στον ορίζοντα της ημέρας ευχάριστες εκπλήξεις. Μπορείς λοιπόν να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια και να βρεις διεξόδους σε ό,τι σε απασχολεί, ακόμη και αν είναι προσωρινές.

Ζυγός
Παρά το γεγονός ότι το βλέμμα σου παραμένει εστιασμένο στις υποθέσεις του σπιτιού και της οικογένειας, έχεις μια σημαντική υποστήριξη από εκεί που δεν το περίμενες και μπορείς απρόσμενα να βρεις διεξόδους σε ζητήματα που σε απασχολούν. Άλλωστε, μπορείς να κάνεις διορθωτικές κινήσεις, αρκεί να μην παρασυρθείς από παρορμητισμούς.

Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα είναι βοηθητική για σένα και σε ωθεί σε σωστά κανάλια, ενώ οι συνθήκες σήμερα σε βοηθούν να επιτύχεις τους στόχους σου, μέσα από την επικοινωνία και τις επαφές που κάνεις. Γενικότερα όμως είναι μια καλή ημέρα για να εκφράσεις τις ιδέες σου και να βρεις θετική ανταπόκριση.

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα δίνει ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις ζητήματα πρακτικής φύσεως, ακόμη και αν αυτό γίνεται χωρίς να το είχες προσχεδιάσει. Γενικότερα πρόκειται για μια ημέρα που κυλά σε ήσυχους ρυθμούς, παρά το ότι οι μπαταρίες σου πλέον είναι γεμάτες και εσύ έχεις όρεξη να εργαστείς πάνω στα δημιουργικά σου σχέδια.

Αιγόκερως
Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στο δικό σου ζώδιο και σου προσφέρει τη δυνατότητα να προωθήσεις τις δικές σου προσωπικές υποθέσεις και να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να υλοποιήσεις κάποια πράγματα που έχεις κατά νου, ωστόσο ενώ θέλεις να κάνεις κάποια νέα ξεκινήματα, είναι πιθανό να προσπαθείς συνεχώς να έχεις την έγκριση των άλλων, αφού λείπει η απόλυτη εμπιστοσύνη στις δικές σου δυνάμεις.

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα κυλά σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, παρά τις διενέξεις που υπάρχουν στο κοντινό σου περιβάλλον, ειδικά αν είσαι γεννημένος τον Φεβρουάριο. Γενικότερα όμως μπορείς να περιμένεις βοήθεια σήμερα ακόμη και αν δεν είχες υπολογίσει σε αυτό, ενώ παράλληλα είναι μια ευνοϊκή ημέρα για να μείνεις μακριά από τη ρουτίνα της πραγματικότητας και να ξεκουραστείς, αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει.

Ιχθύες
Η σημερινή ημέρα φέρνει στο δρόμο σου πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν να βρεις διεξόδους στις υποθέσεις που σε απασχολούν, ενώ γενικότερα μπορείς να προωθήσεις τα ζητήματα που έχεις κατά νου, περισσότερο μέσω της συλλογικής προσπάθειας, παρά με μεμονωμένες ατομικές πρωτοβουλίες. Γενικότερα λοιπόν σήμερα είναι μια ημέρα ευκαιριών για σένα και θα πρέπει να τις αδράξεις.

Πηγή: http://astropedia.gr

Original Source: like.philenews.com