Δυναμικό ντύσιμο: Τι φοράνε στο γραφείο τους 7 πολύ πετυχημένες γυναίκες!

Η Αnine Bing είναι Founder και Chief Creative Officer της εταιρείας ANINE BING. Τι θεωρεί δυναμικό ντύσιμο για το γραφείο; Η ίδια λατρεύει τα τζιν, τα blazers και τα statement μποτάκια και αυτά επιλέγει στην καθημερινότητά της εντός και εκτός γραφείου.

Η Alex Williamson είναι Chief Brand Officer της εταιρείας Bumble. Η ίδια πιστεύει ότι ένα δυναμικό σύνολο δεν έχει να κάνει με το να φορέσεις οπωσδήποτε σοβαρά ρούχα αλλά με το να φορέσεις ρούχα που σε κάνουν να νιώθεις πιο ο εαυτός σου. Η ίδια προτιμάει τις έντονες αποχρώσεις και τα φορέματα.

Η Melanie Elturk, CEO του Haute Hijab λατρεύει τα κοστούμια και τις γόβες και η ίδια αναφέρει πως νιώθει πολύ άνετα και με αυτοπεποίθηση όταν επιλέγει αυτά τα ρούχα. Ωστόσο η ίδια αποκαλύπτει στο The Zoe Report ότι η έλλειψη αυτοπεποίθησης φαίνεται αμέσως από τις κινήσεις και τον τρόπο που μιλάς, γι’αυτό και όταν κάνεις συναντήσεις με επιχειρηματίες φροντίζει να επιλέγει τα ρούχα που ξέρει ότι της ταιριάζουν τέλεια.

Η Jen Rubio, Co-Founder και Chief Brand Officer του Away αναφέρει πως ένα δυναμικό σύνολο είναι το σύνολο που σε κάνει να νιώθεις τόσο άνετα που θα ασχοληθείς με αυτό αλλά με αυτά που πρέπει να κάνεις στη δουλειά σου για να πετύχεις ακόμα περισσότερο τους στόχους σου.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-7194559-7_418360’); });

Η Poppy Jamie, Founder του Happy Not Perfect και Co-Founder του Pop & Suki φοράει ρούχα που την κάνουν να νιώθει όμορφα.Η ίδια προτείνει να ντύνεσαι με ρούχα που σε κάνουν ευτυχισμένη, σου δίνουν ένα είδος ασφάλειας και άνεσης ώστε να μπορέσεις να λάμψεις όπως σου αξίζει.

Η Misha Nonoo, Founder και Creative Director του Misha Nonoo νιώθει πιο άνετα όταν φοράει σύνολα που της επιτρέπουν να πάει από τη δουλειά σε κάποια έξοδο ή το αντίστροφο. Της αρέσει να δείχνει σοφιστικέ αλλά όχι υπερβολικά καλά ντυμένη. Προτιμάει το άνετο ντύσιμο και αυτό που της δίνει αυτοπεποίθηση χωρίς να την ενοχλεί στη δουλειά της.

Η Cyndi Ramirez-Fulton, Founder και CEO του Chillhouse αναφέρει πως νιώθει πάντα αυτοπεποίθηση όταν φοράει ψηλοτάκουνα παπούτσια και κάποιο ωραίο πανωφόρι. Η ίδια λατρεύει να συνδυάζει σέξι κομμάτια με πιο άνετα για να δημιουργεί το outfit που της ταιριάζει.

Διαβάστε ακόμα: H Kate Middleton εντυπωσιάζει την ημέρα του Πάσχα στο Λονδίνο με θαλασσί σύνολο!

Original Source: faysbook.gr