Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 27 Αυγούστου

Κριός
Η σημερινή μέρα είναι αρκετά απαιτητική και έρχεται σε κόντρα με τα «θέλω» σου. Έτσι, φαινομενικά ασήμαντα γεγονότα στο σπίτι ή την οικογένεια, δυναμιτίζουν το κλίμα και δημιουργούν μια έκρυθμη κατάσταση, ειδικά αν είσαι γεννημένος τον Απρίλιο. Η αντιδραστική συμπεριφορά σου επίσης, δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Ταύρος
Αν έχεις προγραμματίσει για αυτές τις μέρες κάποιες σημαντικές επαφές, καλύτερα προτίμησε την αυριανή μέρα, καθώς σήμερα το επικοινωνιακό σου κομμάτι είναι αρκετά μπερδεμένο. Παράλληλα όμως ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου και φέρνει ουρανοκατέβατη ενέργεια, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Απρίλιο!

Δίδυμοι
Η Σελήνη σήμερα από τον τομέα των οικονομικών σου σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα, γεγονός που δείχνει πως η μέρα δεν ενδείκνυται για ανοίγματα και σημαντικές συμφωνίες πάνω σε αυτά. Η προσπάθεια όμως που κάνεις να διευθετήσεις τις υποχρεώσεις σου, είναι ιδιαίτερα βοηθητική.

Καρκίνος
Η σημερινή μέρα είναι απαιτητική μέχρι το μεσημέρι για σένα καθώς μπορεί να νιώθεις πως βρίσκεσαι σε «εμπόλεμη ζώνη». Καλείσαι λοιπόν να φανείς δυνατός απέναντι στις όποιες προκλήσεις εμφανιστούν και άφησε την διευθέτηση των σημαντικών σου υποθέσεων για την αυριανή μέρα που είναι σαφώς πιο βοηθητική για σένα σε σχέση με την σημερινή.

Λέων
Σήμερα ενδεχομένως η πίεση της καθημερινότητας με τις πολλές υποχρεώσεις ενδεχομένως να σε φορτίσει και να σου χαλάσει την ανάγκη σου για ηρεμία. Παράλληλα, σήμερα ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, δείχνοντας πως με σταθερά βήματα μπορείς να χτίσεις κάτι που θα έχει διάρκεια. Απλώς σήμερα είσαι κλεισμένος λιγάκι στον εαυτό σου και δεν θες πολλά πολλά με τους άλλους!

Παρθένος
Κάποια σχέδια που είχες προγραμματίσει για σήμερα ενδεχομένως να μην προχωρήσουν όπως θα ήθελες, όμως ο Άρης –δράση- από το ζώδιό σου σχηματίζει τρίγωνο τον Ουρανό, φέρνοντας αναπάντεχα κάποιες ευκαιρίες για πρωτοβουλίες αυτές τις μέρες. Παράλληλα, αν συμμετέχεις σε κάποια συλλογική προσπάθεια δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε κάποιες ρήξεις, μιας και ο Άρης σε κάνει εριστικό.

Ζυγός
Αν έχεις προγραμματίσει για σήμερα κάποιο σημαντικό βήμα για την καριέρα ή τα επαγγελματικά, καλύτερα να το μεταθέσεις για αύριο που η μέρα είναι αρκετά πιο ευνοϊκή σε σχέση με την πίεση της σημερινής ημέρας. Όπως και να έχει, οπλίσου με υπομονή, ειδικά αν είσαι γεννημένος τον Οκτώβρη, διότι θα κληθείς να βγάλεις το «φίδι από την τρύπα», ακόμη και σε οικογενειακό επίπεδο.

Σκορπιός
Η σημερινή μέρα είναι κάπως έντονη και καλείσαι να φέρεις πολλά σε πέρας. Πρόσεξε όμως πώς χειρίζεσαι τον λόγο γιατί δεν αποκλείεται να έχεις παρωπίδες και να δυσκολεύεις με αυτή σου την στάση τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αυτές τις μέρες όμως ο Άρης σε βοηθητική θέση σε τρίγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό δείχνει πως έχεις το σθένος που χρειάζεται!

Τοξότης
Μια μέρα λίγο πιεστική που μπορεί να σε βγάζει εκτός προγράμματος είναι η σημερινή. Έτσι, αν έχεις κάποιο δημιουργικό σχέδιο, μπορεί να μην προχωρά σήμερα, ενώ αν είσαι γονιός, πιθανώς να χρειαστεί να προσέξεις τα παιδιά σου σήμερα, λιγάκι παραπάνω. Η θετική όψη όμως Άρη-Ουρανού, φέρνει ευκαιρίες για σένα σε πρακτικά ζητήματα που μέχρι τώρα δυσκολευόσουν.

Αιγόκερως
Μια λίγο πιεστική μέρα με πολλά μέτωπα ανοιχτά είναι η σημερινή, ειδικά αν είσαι γεννημένος τον Ιανουάριο. Ένα από αυτά είναι και κάποιες εντάσεις που ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους στο σπίτι ή την οικογένεια ή για κάποια υπόθεση ακίνητης περιουσίας. Σε αυτή την απαιτητική ημέρα, σημαντικοί σου σύμμαχοι είναι οι φίλοι, οι οποίοι στηρίζουν τις προσπάθειές σου.

Υδροχόος
Η σημερινή ανήκει στις κάπως κουραστικές μέρες του μήνα, καθώς οι υποχρεώσεις και οι εκκρεμότητες μέσα στην καθημερινότητα είναι πολλές. Απόφυγε να είσαι αντιδραστικός και προκλητικός με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου σήμερα και στον τρόπο που εκφράζεσαι, ενώ παράλληλα πρόσεξε να μην καταπονείς την υγεία σου.

Ιχθείς
Μέσα στην σημερινή μέρα δεν αποκλείεται να αισθάνεσαι πως σου λείπει η ασφάλεια, σε υλικό ή συναισθηματικό επίπεδο. Αν είσαι γονιός, πρόσεξε επιπλέον σήμερα κάποια ζητήματα που μπορεί να προκύψουν και αφορούν τα παιδιά σου. Έχεις ευκαιρίες πάντως να φτιάξεις την εικόνα σου, όπως μαρτυρά και η θετική όψη του Άρη απέναντί σου με τον Ουρανό.

Πηγή: http://astropedia.gr

Original Source: like.philenews.com