Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 29 Νοεμβρίου

Κριός
Με το βλέμμα στραμμένο στις φιλοδοξίες σου ξεκινά αυτή η μέρα, η οποία όμως είναι αρκετά πιεστική κυρίως λόγω των πολλών θεμάτων που πρέπει να διαχειριστείς, γεγονός που σε κάνει οξύθυμο, όπως άλλωστε όλες αυτές τις μέρες. Δεν αποκλείεται επίσης να νιώσεις πως η φωνή σου δεν εισακούγεται ή πως οι προσπάθειές σου δεν γίνονται αντιληπτές, ακολουθώντας όμως την διαίσθησή σου, μπορείς να βρεις λύσεις.

Ταύρος
Μολονότι πρόκειται για μια ημέρα που δεν είναι ιδιαίτερα δυσαρμονική για σένα, είναι προτιμότερο όμως να κάνεις διπλωματικούς χειρισμούς. Ωστόσο, μια συμφωνία στην οποία είχες επενδύσει ενδεχομένως να μην προχωρήσει όπως θα ήθελες, ενώ φρόντισε να είσαι προσεκτικός αν έχεις νομικά ή διαδικαστικά ζητήματα προγραμματισμένα για σήμερα, όπως και όλες αυτές τις μέρες.

Δίδυμοι
Στόχοι που έχεις θέσει ενδεχομένως να απαιτούν κάποιες τροποποιήσεις, γεγονός που δεν σου είναι ιδιαίτερα ευχάριστο. Παράλληλα, αν είσαι γεννημένος τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου, προσπάθησε να επεξεργάζεσαι προσεκτικά όσα ακούς, ειδικά από πρόσωπα κύρους, ενώ οι υποχρεώσεις στην καθημερινότητα είναι πολλές, έχεις όμως τον ανάλογο δυναμισμό που χρειάζεται για να τα καταφέρεις!

Καρκίνος
Σήμερα η Σελήνη, δικός σου κυβερνήτης βρίσκεται απέναντί σου και συναντά τον αυστηρό Κρόνο ανάμεσα στις άλλες όψεις που σχηματίζει, γεγονός που δείχνει πως η ημέρα είναι αρκετά απαιτητική για σένα. Οι άλλοι λοιπόν έχουν τον πρώτο λόγο και έχουν ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις από σένα, όμως και εσύ από την πλευρά σου, αντιδράς με έντονο και πολλές φορές επιπόλαιο τρόπο, ειδικά αν είσαι γεννημένος τον Ιούλιο.

Λέων
Οι υποχρεώσεις πολλές και εσύ καλείσαι να κάνεις έναν σωστό προγραμματισμό για προλάβεις να τις τακτοποιήσεις όλες. Όλη αυτή την περίοδο όμως νιώθεις πως έχεις εξαντληθεί μέσα στην καθημερινότητά σου και έχεις αφήσεις σημαντικές εκκρεμότητες ημιτελείς. Επιπλέον, ένα ακόμα πιθανό σενάριο είναι να είσαι κάπως αδιάθετος ως προς την υγεία σου και να έχεις ανάγκη από ξεκούραση.

Παρθένος
Το βλέμμα σου σήμερα είναι στραμμένο στο σπίτι και στα πρόσωπα της οικογένειάς σου, ωστόσο ενώ εσύ προσπαθείς να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου, συναντάς κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις από πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι. Στα θετικά της ημέρας είναι οι σημαντικοί φίλοι που στέκουν στο πλευρό σου, στους οποίους μπορείς να απευθυνθείς όταν χρειάζεσαι κάτι.

Ζυγός
Η σημερινή μέρα είναι αρκετά απαιτητική από πολλές πλευρές, πρωτίστως όμως σε οικογενειακό επίπεδο ή σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι. Οι οικείοι σου λοιπόν ενδεχομένως να έχουν υπερβολικές αξιώσεις από σένα και εσύ να πιέζεσαι προκειμένου να τους ικανοποιήσεις. Είναι όμως μια κατάσταση για την οποία θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις την διπλωματική σου δεινότητα.

Σκορπιός
Κάνεις σημαντικές επαφές σήμερα, ενδεχομένως όμως να μην καταλήξεις σε συμφωνία με τους όρους που εσύ θα ήθελες. Προσπάθησε όμως να αποφύγεις να είσαι απόλυτος και δογματικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, ενώ είναι προτιμότερο να είσαι προσεκτικός σήμερα στις μετακινήσεις σου ή με το μεταφορικό σου μέσο με τον Άρη στο ζώδιό σου που σε κάνει επιρρεπή σε ατυχήματα!

Τοξότης
Η σημερινή μέρα, παρότι δεν είναι ιδιαίτερα δυσαρμονική, ενδεχομένως να χρειαστεί λεπτότερους χειρισμούς, κυρίως σε ό,τι αφορά το πορτοφόλι σου, καθώς απρόσμενα γεγονότα έρχονται να επηρεάσουν το συναίσθημα ασφάλειας που έχεις ανάγκη. Ταυτόχρονα, κάποιο δημιουργικό σου σχέδιο δείχνει να μην τρέχει.

Αιγόκερως
Η σημερινή μέρα, παρότι δεν είναι ιδιαίτερα δυσαρμονική, ενδεχομένως να χρειαστεί λεπτότερους χειρισμούς, κυρίως σε ό,τι αφορά το πορτοφόλι σου, καθώς απρόσμενα γεγονότα έρχονται να επηρεάσουν το συναίσθημα ασφάλειας που έχεις ανάγκη. Ταυτόχρονα, κάποιο δημιουργικό σου σχέδιο δείχνει να μην τρέχει.

Υδροχόος
Κάποια γεγονότα σήμερα σου προκαλούν άγχος και αναμοχλεύουν κάποιες φοβίες σου. Η σημερινή ημέρα λοιπόν πιθανότατα θα χαρακτηριζόταν και μουντή για πολλούς Υδροχόους αφού θα προτιμούσες να ξεκουραστείς και να μείνεις μακριά από τις υποχρεώσεις που εκκρεμούν. Παράλληλα όμως κινείται ένα παρασκήνιο γύρω σου, με κάποιες μυστικές ενέργειες.

Ιχθείς
Η ημέρα δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη για σένα, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να δεις κάποια σχέδιά σου να προχωρούν με διαφορετικούς ρυθμούς και να γίνονται κάποιες αλλαγές που δεν είχες κατά νου. Παράλληλα, κράτα μια πιο συνετή στάση σε μια φιλική σου σχέση, η οποία μπορεί να παρουσιάσει κάποια σκαμπανεβάσματα.

Πηγή: http://astropedia.gr/

Original Source: like.philenews.com