Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 3 Απριλίου

Κριός
Πρόκειται για μια εξαιρετική ημέρα μέχρι το απόγευμα για να προετοιμάσεις βήμα προς βήμα τις επόμενες κινήσεις σου μιας και η Σελήνη στο προηγούμενο ζώδιο σχηματίζει βοηθητικές όψεις. Παράλληλα, βοηθάς οικεία πρόσωπα να τακτοποιήσουν τις υποθέσεις τους, από το οποίο επωφελείσαι και εσύ, ενώ είναι μια μέρα που μια προσευχή που βγαίνει από την καρδιά σου μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Ταύρος
Η σημερινή συγκαταλέγεται στις βοηθητικές ημέρες της εβδομάδας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι υποχρεώσεις από τα παλιά που εκκρεμούν ακόμη, δεν συνεχίζουν να σε πιέζουν. Τώρα όμως έχεις πολύ σημαντικούς συμμάχους στο πλευρό σου, από τη μια τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν και από την άλλη ένα φιλικό σου πρόσωπο που σε «παίρνει από το χέρι» και σου δείχνει διεξόδους.

Δίδυμοι
Η σημερινή ημέρα δεν είναι τόσο ανέμελη όσο οι προηγούμενες, ωστόσο να θυμάσαι πως μέρες σαν και αυτή, παράγεις σημαντικό έργο και δείχνεις προς τα έξω τα ταλέντα σου. Σήμερα μπορείς να «διαφημίσεις» τον εαυτό σου με τον καλύτερο τρόπο αλλά και να προσεγγίσεις σημαντικούς ανθρώπους για να ρυθμίσεις πρακτικά ζητήματα.

Καρκίνος
Η Σελήνη από μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση σχηματίζει και ευνοϊκές όψεις, μέχρι το μεσημέρι, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στο πολύπαθο δεύτερο δεκαήμερο και το τρίτο δεκαήμερο. Γενικότερα άλλωστε είναι ευνοϊκές μέρες αυτές και εσύ καλείσαι να τις εκμεταλλευτείς, ενώ στις προσεχείς μέρες θα αρχίσουν τα πράγματα να μπαίνουν σε μια σειρά.

Λέων
Η σημερινή ημέρα κυλά αρκετά εποικοδομητικά για εσένα, καθώς σου δίνονται απαντήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, ενώ παράλληλα αποκαλύπτεται το παρασκήνιο που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα γύρω από τις κινήσεις σου. Επιπλέον, βρίσκεσαι σε μια περίοδο που μπορείς να σταθεροποιήσεις τα σχέδιά σου, ακόμη και αν υπάρχουν πολλά μέτωπα που απαιτούν την προσοχή σου.

Παρθένος
Σήμερα οι άλλοι μπορούν να δώσουν λύσεις σε υποθέσεις που σε απασχολούν, παρά τις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να φέρεις σε πέρας ως προς το σπίτι ή την οικογένεια. Επιπλέον, επιστρατεύεις τη διπλωματικότητα προκειμένου να προωθήσεις τις υποθέσεις σου και υποστηρίζεις με πάθος τις απόψεις σου, καθώς το πλαίσιο είναι αρκετά ευνοϊκό μέχρι το μεσημέρι.

Ζυγός
Μην αφήσεις την σημερινή ημέρα να κυλήσει χωρίς να βάλεις σε σειρά μικροϋποθέσεις μέσα στην καθημερινότητά σου, αφού σήμερα είσαι εξαιρετικά παραγωγικός και μπορείς να βάλεις σε τάξη από… συρτάρια και ντουλάπες, μέχρι πολύ σημαντικά ζητήματα που χρειάζονται προσοχή στην λεπτομέρεια. Θα αποκομίσεις μάλιστα σημαντικά οφέλη, ενώ μπορείς να κάνεις και ουσιαστικά βήματα για την υγεία σου και την βελτίωσή της.

Σκορπιός
Το ρητό που λέει «άδραξε την μέρα» ταιριάζει απόλυτα στην σημερινή, καθώς η Σελήνη ευνοϊκά τοποθετημένη δίνει… γκάζια σε κάθε δημιουργικό σου σχέδιο, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Όσοι όμως είναι γεννημένοι τον Οκτώβρη θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Μπορείς πάντως με άνεση να προωθήσεις τις υποθέσεις σου μέχρι το μεσημέρι, ενώ παράλληλα ασχολείσαι με τα δημιουργικά σου σχέδια.

Τοξότης
Άνοιξε το σπίτι σου και επένδυσε χρόνο –και κόπο­– στα θέματα της οικογένειας αλλά και των προσώπων του οικείου περιβάλλοντος, τομείς οι οποίοι είναι ευνοημένοι σήμερα. Παράλληλα, η σημερινή ημέρα σου παρέχει πολλές ευκαιρίες μέχρι το μεσημέρι να γεφυρώσεις τα χάσματα που υπάρχουν με τα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός σου, με την προϋπόθεση ότι και εσύ είσαι διατεθειμένος να βάλεις νερό στο κρασί σου…

Αιγόκερως
Εξαιρετικά επικοινωνιακή ημέρα με την Σελήνη σύμμαχό σου που δίνει πρόσφορο έδαφος για να κλείσεις ουσιαστικές συμφωνίες, που σε βοηθούν να προχωρήσεις. Παράλληλα, σήμερα μαθαίνεις ευχάριστα νέα, μοιράζεσαι τις ιδέες σου και μέσα από πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος μπορείς να δεις τους στόχους σου να παίρνουν σάρκα και οστά.

Υδροχόος
Έχεις περάσει σε μια περίοδο που καλείσαι να επανεξετάσεις τα βήματά σου από την αρχή, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Ιανουάριο, και δεν αποκλείεται να υπάρχουν μέσα σου αισθήματα ματαίωσης –που βγάζεις πάνω στους άλλους σαν ξεσπάσματα. Ωστόσο η σημερινή ημέρα σε βοηθά να βρεις πάλι την σταθερή σου βάση, να ξαναμπείς σε μια σειρά και να χτίσεις στέρεα θεμέλια σε κάτι που ως τώρα ήταν ασταθές.

Ιχθείς
Η Σελήνη μεσουρανεί στο ζώδιό σου. Έτσι λοιπόν πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις και γυρνάς σελίδα σε κάποιον τομέα της ζωής σου, με σύμμαχο την τύχη, μολονότι είσαι λιγάκι πιο κυκλοθυμικός από ότι συνήθως! Γενικότερα όμως τα σχέδιά σου προχωρούν, ειδικά εκείνα τα διαδικαστικά που σε είχαν ταλαιπωρήσει τόσο.

Πηγή: http://astropedia.gr/

Original Source: like.philenews.com