Σικ styling για τη δουλειά: Τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω σου με ΑΥΤΑ τα outfits (VIDEO)

Δεν φαντάζεσαι πόσο σημαντικό είναι να ντύνεσαι ωραία στη δουλειά σου. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να κάνεις υπερβολές και ναγνωρίζεις όλες τις τάσεις απ’έξω και ανακατωτά! Στο παρακάτω βίντεο θα δεις απλά και καθημερινά looks που δείχνουν τέλεια πάνω σε κάθε γυναίκα και θα ανανεώσουν την εικόνα σου, ενώ θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη!

#1. Το μοντέρνο κοστούμι είναι μια επιλογή που αξίζει να σκεφτείς σοβαρά. Προτίμησε απλές παλ ή γήινες αποχρώσεις ώστε να μπορείς να τις φοράς πιο εύκολα στην καθημερινότητά σου.

#2. Επένδυσε κάποια χρήματα σε μερικά πουκάμισα και παντελόνια. Με αυτά μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς ολοκληρώνοντας το office look σου με ένα κομψό μακρύ παλτό ή μια καμπαρντίνα.

#3. Το μπεζ παλτό ήταν η μεγαλύτερη τάση του φετινού χειμώνα και τον επόμενο χειμώνα αναμένεται να γίνει χαμός και με το λευκό παλτό! Κράτα αυτή την πληροφορία στο μυαλό σου για μελλοντικές πιθανές αγορές που θα θελήσεις να κάνεις.

#4. Suit dresses και shirt dresses είναι επίσης επιλογές που πρέπει να λάβεις υπόψην!

#5. Τα ζιπ κιλότ μας αρέσουν επίσης πολύ και ταιριάζουν υπέροχα με μακριά γιλέκα αλλά και crop jackets.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-7194559-7_412305’); });

#6. Πρόσθεσε στην γκαρνταρόμπα σου μερικές κομψές φούστες αλλά και σορτς σε άνετες γραμμές που θα σε διευκολύνουν πολύ όσο ο καιρός ζεσταίνει και οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν στα ύψη.

#7. Τέλος, μην παραλείπεις να ολοκληρώνεις το styling με κοσμήματα και αξεσουάρ που θα δώσουν έξτρα πόντους στην εμφάνισή σου. Όσον αφορά τα παπούτσια προτίμησε γόβες, άνετες πλατφόρμες αλλά και μποτάκια, ενώ για τις τσάντες θα πρέπει να ξέρεις πως οι handler bags και τα backpacks είναι οι πιο δημοφιλείς τάσεις για τέλειο office look που θα εντυπωσιάζει τους γύρω σου!

Διαβάστε ακόμα: Tα αξεσουάρ που θα θέλεις να φοράς συνέχεια αυτή την Άνοιξη!

Madwalk 2019: Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities στο κόκκινο χαλί;

Κάντο όπως οι Γαλλίδες: Να πώς πρέπει να ντύνεσαι…

Original Source: faysbook.gr