Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 3 Ιανουαρίου

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, μέχρι σήμερα έχεις κάνει πολλούς αγώνες και πλέον είσαι σε θέση να κινηθείς με ελευθερία προς την επίτευξη των στόχων σου. Ασχολήσου με τις δραστηριότητες εκείνες που θα σε φέρουν πιο κοντά τους, έτσι ώστε σύντομα να απολαύσεις την γλυκιά γεύση της νίκης. Η ενέργεια και η αυτοπεποίθηση είναι στα ύψη και αυτές θα αποτελέσουν τα ισχυρότερα όπλα στην φαρέτρα σου.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, ένα δίλημμα είναι πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνισή του στην σημερινή ημέρα. Η τελική επιλογή δεν θα είναι τόσο εύκολη, για αυτό θα χρειαστεί να καταναλώσεις αρκετή ενέργεια. Κάποιες αλλαγές, επίσης, αναμένεται να φέρουν ανακατατάξεις και τροποποιήσεις στα σχέδιά σου. Αρχικά, δεν θα είναι καλοδεχούμενες, αλλά αργότερα θα συνειδητοποιήσεις ότι έγιναν για καλό δικό σου.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, προσπάθησε να είσαι ψύχραιμος σήμερα διατηρώντας τον έλεγχο του μυαλού και των συναισθημάτων σου. Είναι πολύ πιθανό κάποιες καθυστερήσεις να φέρουν πίσω τα σχέδιά σου και έτσι να νιώσεις έντονο εκνευρισμό. Τα εμπόδια προκαλούν συνήθως θυμό και άρνηση, αλλά αποτελούν μέρος της ζωής. Όσο γρηγορότερα το πάρεις απόφαση και συμβιβαστείς, τόσο πιο εύκολα θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η αποδοχή της δουλειάς και των κόπων σου είναι ένα ζήτημα που θα σε απασχολήσει αρκετά. Νιώθεις ότι έχεις βάλει τα δυνατά σου σε διάφορους τομείς, συγκαταλεγόμενου και του εργασιακού, και τώρα θέλεις να δεις επιτέλους τα αποτελέσματα της προσπάθειάς σου. Μέχρι τώρα, όμως, δεν έχεις εισπράξει αυτό που περίμενες. Φρόντισε να δεις πιο σφαιρικά την κατάσταση, να αλλάξεις τη στάση σου σε σημεία που είναι απαραίτητο και να διεκδικήσεις με θάρρος ότι σου αναλογεί!

Λέων
Αγαπητέ Λέων, έχεις καταβάλει μεγάλες προσπάθειες και έχεις παιδέψει πολύ τον εαυτό σου για να φτάσεις στο σημείο που βρίσκεσαι. Μάλιστα ένα πρόσωπο με δύναμη ή εξουσία θα παίξει καταλυτικό ρόλο στον μέχρι τώρα αγώνα σου. Μπορείς να περιμένεις ευχάριστες εξελίξεις που θα είναι αντάξιες των προσδοκιών σου. Η ανταμοιβή σου θα είναι πολυδιάστατη και φρόντισε να δείξεις την δέουσα εκτίμηση.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, έχεις πολλά όνειρα και σχέδια στο μυαλό σου για το μέλλον, αλλά φαίνεται ότι κάτι μέσα σου σε κρατάει πίσω. Η ανασφάλεια, ο φόβος για το μέλλον, η έλλειψη αυτοπεποίθησης; Κάτι από όλα αυτά δεν σε αφήνει να κάνεις το επόμενο βήμα. Δες την ουσία των πραγμάτων και μην επιτρέψεις στις φοβίες να σε εμποδίσουν να εξελιχθείς. Ίσως στο μέλλον να το μετανιώσεις και δεν το θέλεις αυτό…

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, οι αντιξοότητες σε κάνουν επιρρεπή σε ανώριμα ξεσπάσματα και σε κάνουν να χάνεις τον έλεγχο στο συναίσθημά σου. Επομένως, μην εκπλαγείς αν σήμερα πιάσεις τον εαυτό σου να ξεσπά σε συναισθηματισμούς. Κάποιες φορές είναι καλό να εκφράζουμε ό,τι έχουμε μέσα μας για να μην μας πνίξει. Φρόντισε, όμως, να είσαι πολύ προσεκτικός ως προς το χώρο που θα το κάνεις αυτό και τα πρόσωπα που θα είναι παρόντα.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η πίεση, το άγχος και οι σκοτούρες έχουν αναλώσει τόσο πολύ χρόνο και ενέργεια που σε έχουν κάνει να χάσεις την αίσθηση της πραγματικότητας. Κοίτα γύρω σου και θα διαπιστώσεις πόσους λόγους έχεις για να εκτιμάς τη ζωή. Πολύ κοντινά σου πρόσωπα θα σου θυμίσουν με τον τρόπο τους πόσο όμορφο είναι να πλαισιωνόμαστε από ανθρώπους που μας αγαπούν και μας νοιάζονται.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, έχεις βιώσει κάποια απογοήτευση τελευταία που σε έχει κάνει να χάσεις την αυτοπεποίθησή σου. Πρέπει να έχεις , όμως, στο μυαλό σου ότι δεν χρειάζεται να νιώθεις έτσι. Μια μάχη δεν καθορίζει τον αγώνα. Για αυτό σήκω επάνω και συνέχισε την προσπάθειά σου. Αν πάλι δεν είσαι σε θέση να το κάνεις αμέσως πάρε το χρόνο σου και άκου τον εαυτό σου. Το πλανητικό σκηνικό θα σου προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες για να συνεχίσεις την πορεία σου.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η εύνοια που δέχεσαι από τη θέση των πλανητών σου δίνει τη δύναμη που χρειάζεσαι για να διαχειριστείς ό,τι και αν έχεις στο μυαλό σου. Μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να προωθήσεις τα σχέδιά σου, να επιλύσεις προβλήματα, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Είναι η καλύτερη στιγμή, λοιπόν, να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά με βάση τη σημαντικότητά τους και να δραστηριοποιηθείς αντίστοιχα.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, χρειάζεσαι ξεκούραση για να βρεις την ενέργεια που θα σου δώσει ώθηση, αλλά και για να ξαναβρείς τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση. Οι υποχρεώσεις σου σε έχουν εξαντλήσει αναγκάζοντάς σε να χάνεις τον έλεγχο των συναισθημάτων σου και να συμπεριφέρεσαι κόντρα στον χαρακτήρα σου. Χαλάρωσε και χάρισε στον εαυτό σου χρόνο ηρεμίας και αναζωογόνησης.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, μια γενικότερη απογοήτευση σε χαρακτηρίζει και σχετίζεται είτε με τον εαυτό σου, είτε με κάποια πρόσωπα που βρίσκονται πολύ κοντά σου. Φρόντισε να την διαχειριστείς και να μην επιτρέψεις να καθορίσει τις επιλογές σου και τις αποφάσεις σου. Αναζήτησε τον δρόμο της επικοινωνίας με σκοπό να φτάσεις στην αλήθεια. Έχεις πολλά να μάθεις ακόμα…

Original Source: like.philenews.com