Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 30 Δεκεμβρίου

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η ευθύτητα των λόγων σου θα σε χαρακτηρίζει σήμερα περισσότερο από ποτέ. Όσα λες θα είναι ξεκάθαρα και στοχευμένα με αποτέλεσμα να μην αφήνεις περιθώρια για παρεξηγήσεις. Βέβαια, κάποιοι μπορεί να σε θεωρήσουν σκληρό και αιχμηρό, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε απασχολεί. Όποιος νοιάζεται πραγματικά ξέρει να ξεχωρίζει το σωστό από το δίκαιο. Όσοι θέλουν να σε κατηγορήσουν θα βρουν πάντα έναν λόγο για να το κάνουν.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναθεωρήσεις τους στόχους σου σε σχέση με τις εξελίξεις και τις ανάγκες σου. Έτσι, θα μπορέσεις να βρεις την ισορροπία που θέλεις μεταξύ της προσωπικής σου ζωής και της καθημερινότητας που σε απορροφά όλο και περισσότερο. Μην αγνοήσεις τη συμβουλή αυτή αν θέλεις να δεις βελτίωση στην ποιότητα ζωής σου και στις σχέσεις που έχεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Επίσης, το παρελθόν θα παίξει σημαντικό ρόλο σε όλα αυτά, για αυτό φρόντισε να κλείσεις τις εκκρεμότητες μαζί του.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, κάτι καινούριο γεννιέται, είτε ως ιδέα στο μυαλό σου, είτε παίρνει σάρκα και οστά την περίοδο αυτή. Το νέο εγχείρημα σου δημιουργεί ενθουσιασμό και έρχεται ως αποτέλεσμα έντονης σκέψης και προβληματισμού. Ο δυναμικός σου χαρακτήρας θα σε βοηθήσει να κινηθείς αποτελεσματικά και να επιτύχεις τον απώτερο σκοπό σου.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η αποδοχή της δουλειάς και των κόπων σου είναι ένα ζήτημα που θα σε απασχολήσει αρκετά. Νιώθεις ότι έχεις βάλει τα δυνατά σου σε διάφορους τομείς, συγκαταλεγόμενου και του εργασιακού, και τώρα θέλεις να δεις επιτέλους τα αποτελέσματα της προσπάθειάς σου. Μέχρι τώρα, όμως, δεν έχεις εισπράξει αυτό που περίμενες. Φρόντισε να δεις πιο σφαιρικά την κατάσταση, να αλλάξεις τη στάση σου σε σημεία που είναι απαραίτητο και να διεκδικήσεις με θάρρος ότι σου αναλογεί!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, φαίνεται πως σιγά σιγά αρχίζεις να υιοθετείς μια πιο αισιόδοξη στάση απέναντι στις εξελίξεις και στις καταστάσεις γύρω σου. Με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου θα δημιουργήσεις τις ευκαιρίες που ψάχνεις. Αρκεί η θετική ματιά και όλα μπορούν να εξελιχθούν καλύτερα από ό,τι νομίζεις.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, κάποιο πρόσωπο που έχει τη δύναμη να σταθεί ως εμπόδιο στα σχέδιά σου δεν θα διστάσει να το κάνει πράξη. Προκειμένου να το αντιμετωπίσεις θα πρέπει να ζητήσεις βοήθεια, η οποία φαίνεται πως θα έρθει από ένα πρόσωπο του στενού κοινωνικού κύκλου που έχει τη γνώση να σε καθοδηγήσει. Μην αφήσεις τίποτα στην τύχη του και μην διστάσεις να πάρεις δραστικά μέτρα αν αυτό είναι απαραίτητο.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, θα πρέπει να αναλογιστείς την στάση σου απέναντι στην ζωή. Η μιζέρια έχει εισβάλει στην καθημερινότητά σου και για αυτό φαίνεται πως ευθύνεσαι εσύ. Άφησε στην άκρη την μελαγχολία και τα αρνητικά συναισθήματα και προσπάθησε να βρεις την πηγή της χαράς και της αισιοδοξίας. Το πρώτο βήμα είναι να εντοπίσεις τα θετικά που έχεις για να μπορέσεις να κοιτάξεις το μέλλον με πιο θετική ματιά.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, όσο και να θέλεις να το αρνηθείς δεν μπορείς να κρύψεις την θλίψη σου σήμερα. Το πλανητικό σκηνικό φέρνει στο προσκήνιο τους φόβους και τις ανησυχίες σου. Προσπάθησε να ελέγξεις τις αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα και να μην βλέπεις τα πάντα γύρω σου σε μαύρο φόντο. Η αναποφασιστικότητα και η κυκλοθυμία θα είναι επίσης δυο στοιχεία που θα σε χαρακτηρίσουν έντονα. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να βρεις διεξόδους εκτόνωσης.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η εξάντληση που νιώθεις την περίοδο αυτή είναι απόρροια των γεγονότων που βίωσες πρόσφατα. Είτε μια απώλεια, είτε ένα αρνητικό συμβάν σε έκανε να καταναλώσεις πολύ χρόνο και ενέργεια και αυτό σε έφτασε στα όρια των αντοχών σου. Πρόσεξε το άγχος που σε καταβάλει, καθώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να αποκτήσεις προβλήματα με την υγεία σου. Η πίεση είναι μεγάλη και πρέπει κάπως να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου. Το βάρος θα παραμείνει για λίγο ακόμη.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, την περίοδο αυτή περπατάς σε ένα τεντωμένο σχοινί καθώς προσπαθείς να ισορροπήσεις μεταξύ της ψυχρής λογικής και μιας κατάστασης πιο πνευματικής, υποκινούμενη από τη διαίσθηση. Μια ισχυρή, εσωτερική φωνή προσπαθεί να σε αφυπνίσει δείχνοντάς σου ένα άλλο μονοπάτι από αυτό που γνωρίζεις ήδη. Είσαι δύσπιστος ως προς αυτό, γιατί σε φοβίζει το άγνωστο και σου προκαλεί αμφιβολίες. Καμιά φορά αξίζει να τολμάς. Αυτή είναι μια τέτοια περίπτωση.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η χαμηλή αυτοεκτίμηση και η απαισιοδοξία σου σε κάνουν να βλέπεις το μέλλον με μελανά χρώματα. Μήπως τελικά έχεις βάλει τόσο ψηλά τον πήχη που μόνο η απογοήτευση μπορεί να σε περιμένει; Ξανασκέψου τί θέλεις και πώς μπορείς να το πετύχεις. Μην αφήνεις τους συναισθηματισμούς να σε κατευθύνουν.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα καλά θα κάνεις να είσαι ειλικρινής και άμεσος με τους γύρω σου. Είναι πολύ εύκολο να υπάρξει διχόνοια σε κάποιες σχέσεις σου ή παρεξηγήσεις σε διάφορες συναναστροφές σου. Μην επιδεικνύεις εγωισμό και σύντομα θα καταλάβεις την αξία μιας τέτοιας συμπεριφοράς.

Original Source: like.philenews.com