Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 31 Οκτωβρίου

Κριός
Η σημερινή ημέρα σου προσφέρει ένα πολύ βοηθητικό πλαίσιο για να κινηθείς, ενώ παράλληλα είναι ευνοϊκή για να θέσεις νέους στόχους ή να υλοποιήσεις τους παλιούς, αρκεί να κινηθείς ως το μεσημέρι. Γενικότερα όμως η επικοινωνία σήμερα είναι το δυνατό σου σημείο και μπορείς να βασιστείς σε ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, ενώ οι συλλογικές προσπάθειες μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη.

Ταύρος
Η Σελήνη σήμερα από τον Τοξότη σχηματίζει ευνοϊκές όψεις, στοιχείο που δείχνει πως μέσα στον ορίζοντα της ημέρας σου παρουσιάζονται ευκαιρίες για να βελτιώσεις την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, ενώ παράλληλα μπορείς να επιλύσεις συναισθηματικά μπλοκαρίσματα που κουβαλάς μέσα σου.

Δίδυμοι
Έχεις πληθώρα ευκαιριών για να διευθετήσεις διαδικαστικές υποθέσεις, θέματα σχέσεων ή συνεργασιών, αλλά σπεύσε να τα προλάβεις όλα μέχρι το μεσημέρι, αν θες να δεις αποτελέσματα με διάρκεια. Παράλληλα από σήμερα ο κυβερνήτης σου Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τις υποθέσεις της καθημερινότητας, φέρνοντας πολλές καθυστερήσεις, παρανοήσεις αλλά και εμπόδια σε ζητήματα που ενώ δεν είναι υψίστης σημασίας, σε εξαντλούν.

Καρκίνος
Η σημερινή ημέρα κυλά αρκετά εποικοδομητικά για εσένα, καθώς σου δίνονται απαντήσεις σε θέματα που σε απασχολούν. Από σήμερα επίσης ασχολείσαι ξανά με σχέδια που είχες στο παρελθόν και ανοίγεις ξανά το συρτάρι με τις καλές ιδέες, μέσα στο προσεχές διάστημα, αφού ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σου.

Λέων
Σήμερα οι άλλοι μπορούν να δώσουν λύσεις σε υποθέσεις που σε απασχολούν. Από σήμερα όμως ξεκινά και η ανάδρομη πορεία του Ερμή σε ένα ζώδιο κόντρα προς το δικό σου, δυσχεραίνοντας έτσι την επικοινωνία σου με τους ανθρώπους του οικείου περιβάλλοντος, φέρνοντας παράλληλα σημαντικές αναθεωρήσεις αλλά και καθυστερήσεις σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια.

Παρθένος
Η σημερινή ημέρα σου δίνει πολλές και καλές ευκαιρίες για να διευθετήσεις πρακτικά ζητήματα μέσα στην καθημερινότητά σου. Ωστόσο αυτές οι προσπάθειές σου συναντούν εμπόδια καθώς ο Ερμής ξεκινά από σήμερα την ανάδρομη φορά του, φέρνοντας έτσι αρκετές παρανοήσεις αλλά και αναθεωρήσεις πάνω σε επαφές και συζητήσεις. Προσπάθησε λοιπόν να είσαι όσο πιο σαφής γίνεται, ενώ πρόσεξε και τα μέσα επικοινωνίας, κινητά, υπολογιστές, κλπ.

Ζυγός
Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσένα καθώς η Σελήνη σε φιλικό ζώδιο προς το δικό σου δέχεται θετικές όψεις, στοιχείο που μαρτυρά πως μπορείς με άνεση να προωθήσεις τις υποθέσεις σου γενικότερα (κυρίως μέχρι το απόγευμα), ενώ παράλληλα ασχολείσαι με τα δημιουργικά σου σχέδια.

Σκορπιός
Οι υποθέσεις που σχετίζονται με τα αποκτήματά σου είναι στο επίκεντρο της προσοχής σου. Παράλληλα όμως ο Ερμής από το ζώδιό σου ξεκινά σήμερα την ανάδρομη πορεία του. Έτσι λοιπόν σήμερα υπάρχουν δυσκολίες στην προσπάθειά σου να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τους οικείους σου, ενώ ταυτόχρονα από σήμερα ξεκινούν αναθεωρήσεις για αποφάσεις που πήρες στο παρελθόν, αλλά και καθυστερήσεις στα σχέδιά σου.

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα σου φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα που σου περιβάλλουν, ενώ είναι μια μέρα που κάνεις σημαντικές επαφές, συναντήσεις ή συζητήσεις που διαμορφώνουν το τοπίο. Επίσης, από σήμερα ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Σκορπιό και εγκαινιάζεται μια περίοδος όπου θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός καθώς υπάρχει έντονα ο σχολιασμός σε βάρος σου, ενώ εσείς συναντάς εμπόδια στις επαφές σου και παρανοήσεις στην επικοινωνία σου.

Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα σου δίνει πολλές ευκαιρίες να κινηθείς γενικότερα, κυρίως σε πρακτικά ζητήματα που σε απασχολούν, ενώ παράλληλα παίρνεις κάποιου είδους ανταμοιβή για όσα προσφέρεις, υλική ή ηθική. Επίσης, από σήμερα ξεκινά μια περίοδος όπου ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του σε ένα φιλικό προς το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας αρκετές αναθεωρήσεις σε σχέδια, ενώ πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος που είχες καιρό να δεις, θα κάνουν ξανά την εμφάνισή τους στο προσεχές διάστημα.

Υδροχόος
Μπορείς να προβάλλεις πιο εύκολα τον εαυτό σου και τις υποθέσεις που σου απασχολούν σήμερα γενικότερα, ενώ τα βλέμματα είναι στραμμένα σε εσένα. Επιπλέον, είσαι ιδιαίτερα μαχητικός και αυτό σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου, ωστόσο υπάρχουν και υποχρεώσεις στις οποίες θα πρέπει να φανείς συνεπής.

Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα σε καλεί να προετοιμάσεις τις υποθέσεις που θα σε απασχολήσουν το προσεχές διάστημα. Από σήμερα όμως ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του σε ένα φιλικό ζώδιο, γεγονός που φέρνει πολλές αναθεωρήσεις σε διαδικαστικά ή νομικά ζητήματα. Επίσης, κράτα κατά νου πως όποια εμπόδια ή καθυστερήσεις συναντήσεις, θα είναι υπέρ σου.

Πηγή: http://astropedia.gr/

Original Source: like.philenews.com