Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 4 Ιουνίου

Κριός
Μια ημέρα που προσφέρει πρόσφορο έδαφος για τις επιδιώξεις σου είναι η σημερινή. Το επικοινωνιακό σου κομμάτι είναι ιδιαίτερα τονισμένο, ενώ πρόσωπα από το περιβάλλον σου διαδραματίζουν κάποιο ρόλο. Επίσης, σήμερα ο Ερμής περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, φέρνοντάς σε πιο κοντά στους οικείους σου, δυσχεραίνοντας όμως την επικοινωνία σου με τους υπόλοιπους.

Ταύρος
Σήμερα το ενδιαφέρον σου για τα οικονομικά είναι αυξημένο, κράτησε όμως κατά νου πως μέσα στην σημερινή μέρα μπορείς να καταφέρεις πολλά σε υλικό επίπεδο, όπως για παράδειγμα να ολοκληρώσεις εκκρεμότητες που είχαν μείνει στη μέση ή να τακτοποιήσεις ευχάριστα υποθέσεις που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν για εσένα μια βαρετή διαδικασία.

Δίδυμοι
Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο παιχνιδιάρικο ζώδιο σου, στοιχείο που μεταφράζεται σαν αρκετά έντονη κινητικότητα στα ερωτικά και τις διαπροσωπικές σχέσεις. Παράλληλα, η απλότητα είναι εκείνη που σου κερδίζει σήμερα, ενώ σου δίνεις η ευκαιρία να εργαστείς πάνω σε δημιουργικά σχέδια.

Καρκίνος
Η μέρα σήμερα τονίζει την συναισθηματική σου φύση και δείχνεις την πιο ευαίσθητη αλλά και ευάλωτη πλευρά σου. Σε γενικές γραμμές είναι μια ημέρα ήρεμη, αναλογικά με την έντονη περίοδο που βιώνεις, ενώ μέσα στην ατζέντα της ημέρας είναι πιθανό να μοιραστείς κάποιο πρόβλημα που απασχολεί ένα αγαπημένο σου πρόσωπο και να πρέπει να συμπαρασταθείς. Γενικότερα όμως, μπορείς να σταθείς σε κάποιους που σε χρειάζονται.

Λέων
Το κλίμα είναι βοηθητικό για εσένα σήμερα και όσα επιδιώκεις, με τονισμένο το στοιχείο της επικοινωνίας. Ειδικότερα μάλιστα, έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους που σας συνδέουν κοινοί στόχοι ή κοινή ιδεολογική βάση, ενώ πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος σου προσφέρουν σημαντική υποστήριξη στις υποθέσεις σου.

Παρθένος
Η σημερινή ημέρα, παρά το ότι περιέχει τον κίνδυνο υπερβολών εκ μέρους σου, μπορείς να ελιχθείς με ευφυή λόγια και έξυπνες κινήσεις. Αυτό που χρειάζεσαι σήμερα είναι να χαράξεις ένα σταθερό πρόγραμμα και να προσπαθήσεις να μείνεις πιστός σε αυτό. Μην ξεχνάς όμως να είσαι μετρημένος, ώστε να μετριάσεις τον κίνδυνο της υπερέκθεσης.

Ζυγός
Δίνεις πολύ καλές εντυπώσεις σήμερα σε χώρους που κινούνται πρόσωπα, τα οποία έχουν λόγο πάνω στην δουλειά σου και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να πετυχαίνεις την αναγνώριση των κόπων σου. Ένα όμως που θα πρέπει να κάνεις σήμερα είναι να αποβάλλεις το άγχος σου που δεν θα αφήνει να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις σου με τον τρόπο που θα ήθελες, ειδικά αν είσαι γεννημένος από το δεύτερο δεκαήμερο και μετά.

Σκορπιός
Ο Ερμής περνά από σήμερα σε μια πιο βοηθητική θέση για το ζώδιό σου, φέρνοντας τις κατάλληλες γνωριμίες αλλά και τις σωστές πληροφορίες τη στιγμή που τις χρειάζεσαι, για να προωθήσεις διαδικαστικές υποθέσεις, επαφές με το νόμο ή το εξωτερικό, ζητήματα σπουδών αν σπουδάζεις, αλλά και γενικότερα πιο ευχάριστο τρόπο σκέψης, γενικότερα όμως σήμερα η σημερινή ημέρα για σένα χαρακτηρίζεται ουδέτερη.

Τοξότης
Στόχους που είχες θέσει κατά το παρελθόν, σε απασχολούν καθώς με κάποια προτροπή από το περιβάλλον σου, θέλεις να ολοκληρώσεις κάτι που έμεινε ημιτελές. Παράλληλα, οι άλλοι σήμερα διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην έκβαση της ημέρας, ενώ δεν αποκλείεται να αναλάβεις και βάρη τρίτων, που δεν είναι απαραίτητα δικά σου.

Αιγόκερως
Η σημερινή είναι μια ημέρα αρκετά πρακτικής φύσεως που προσφέρεις για να ρυθμίσεις θέματα καθημερινότητας και ρουτίνας. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου κάπου, όπως και να έχει όμως θα αισθανθείς χρήσιμος δίνοντας χείρα βοηθείας. Παράλληλα προσπαθείς να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει απέναντι σε μια σχέση ή μια συνεργασία.

Υδροχόος
Από της πιο θετικές μέρες του μήνα καθώς η Σελήνη κινείται στον τομέα των ερωτικών σου, ανεβάζοντας το θερμόμετρο της διάθεσης στα ύψη. Θέλεις να βγεις λοιπόν, να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις. Σήμερα δείχνεις τα ταλέντα σου, ακολουθείς τα δημιουργικά σου σχέδια και έχεις σύμμαχο την αισιοδοξία, κόντρα στις αντιξοότητες.

Ιχθείς
Τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας παραμένουν πρώτη προτεραιότητα για εσένα, καθώς δεν αποκλείεται να δεχτείς επισκέψεις στο σπίτι ή να συναντήσεις συγγενείς. Παράλληλα, είσαι ιδιαίτερα συναισθηματικός σήμερα, ενώ δεν αποκλείεται να αποζητάς την μοναχικότητα, όπου θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις τα δημιουργικά σου ταλέντα.

Πηγή: http://astropedia.gr

 

Original Source: like.philenews.com