Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 8 Νοεμβρίου

Κριός
Το ξεκίνημα της ημέρας για σένα μοιάζει περισσότερο βαρετό σχεδόν αφού ακόμη δυσκολεύεσαι να συγχρονιστείς με τους ρυθμούς της καθημερινότητας και προτιμάς να αποφύγεις όλες τις κουραστικές εκκρεμότητες ρουτίνας που σε περιμένουν, παρόλα αυτά πρόσωπα του συγγενικού σου περιβάλλοντος σε στηρίζουν ενώ από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο, φέρνοντας στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντός σου τα δικά σου ζητήματα.

Ταύρος
Το σημερινό πρωινό σε βρίσκει με όρεξη, περισσότερο για επαφές και συναντήσεις, για ανταλλαγή απόψεων, πληροφοριών και ιδεών, παρά για πρακτικά ζητήματα, ωστόσο σε γενικές γραμμές ρυθμίζεις άνετα τις υποθέσεις σου, ειδικά αν είσαι γεννημένος το τρίτο δεκαήμερο όπου μπορείς να εκμεταλλευτείς και ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Αργότερα όμως το κλίμα αλλάζει και γίνεσαι πιο εσωστρεφής.

Δίδυμοι
Στο ξεκίνημα της σημερινής ημέρας μπορείς να βγεις ωφελημένος κερδίζοντας τις εντυπώσεις, ενώ αργότερα σήμερα οι στόχοι σου γίνονται πρώτη προτεραιότητα, με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος να διαδραματίζουν σημαίνοντα ρόλο. Παράλληλα όμως, τακτοποιείς πιο εύκολα υποθέσεις που σχετίζονται με υποχρεώσεις χάρη στις καλές όψεις μεταξύ Ήλιου-Κρόνου-Ποσειδώνα, ενώ η δύναμη της πειθούς σου είναι τονισμένη.

Καρκίνος
Μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη παραμένει σε φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, δίνοντας έτσι την ανάλογη εύνοια αλλά και ώθηση για να τρέξεις τα ζητήματα που σου απασχολούν ευκολότερα, αρκεί να ξεκινήσεις τη μέρα σου νωρίς, καθώς μετά το πλαίσιο ευνοεί τα λόγια αλλά όχι τα έργα. Γενικότερα όμως διαχειρίζεσαι πιο εύκολα θέματα που σχετίζονται με τα δημιουργικά σου σχέδια ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα χάρη στις καλές όψεις του Ήλιου με Κρόνο και Ποσειδώνα.

Λέων
Στο ξεκίνημα της ημέρας είσαι περισσότερο εσωστρεφής, με τη διαίσθησή σου να είναι ιδιαίτερα τονισμένη δίνοντας λύσεις σε αδιέξοδα που υπάρχουν, ενώ αργότερα η διάθεσή σου ανεβαίνει, γίνεσαι πιο εξωστρεφής, βλέπεις κόσμο και διευθετείς διαδικαστικές υποθέσεις. Παράλληλα όμως, υπάρχουν και σημαντικές ευκαιρίες να φτάσεις ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου, χάρη στις καλές όψεις του κυβερνήτη σου Ήλιου με Κρόνο και Ποσειδώνα.

Παρθένος
Μέχρι το μεσημέρι σήμερα μπορείς να επιτύχεις πολλά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, χάρη στις οποίες έρχεσαι ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Αν λοιπόν ήλπιζες στην βοήθεια κάποιων από τις γνωριμίες σου, αυτές οι μέρες είναι μια καλή στιγμή για να προωθήσεις τους στόχους σου, με τις καλές όψεις Ήλιου-Κρόνου-Ποσειδώνα. Αργότερα μέσα στην ημέρα γίνεσαι πιο εσωστρεφής, αλλά και πιο διαισθητικός.

Ζυγός
Εκμεταλλεύσου το σημερινό πρωινό για να βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και γενικότερα να ρυθμίσεις ζητήματα πρακτικής φύσεως, που θα επιδράσουν μάλιστα ευεργετικά και στην εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω. Αργότερα μέσα στην ημέρα η Σελήνη περνά στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, φέρνοντας τους άλλους και τα θέλω τους στο προσκήνιο.

Σκορπιός
Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας ευνοεί την διεκπεραίωση των υποθέσεών σου και σε βρίσκει πιο αισιόδοξο και συνάμα δημιουργικό, κράτα λοιπόν σημειώσεις για τις ιδέες που θα έχεις, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα ασχολείσαι με τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες της καθημερινότητας, βάζοντας μια τάξη.

Τοξότης
Οικογενειακά ζητήματα ή υποθέσεις σπιτιού μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου σήμερα στο ξεκίνημα της ημέρας, ενώ αν υπάρχουν οικονομικά ζητήματα που αφορούν ακίνητη περιουσία, νωρίς το πρωί ευνοείται η διεκπεραίωσή τους. Αργότερα μέσα στην ημέρα όμως η διάθεσή σου αλλάζει, γίνεται πιο αισιόδοξη και εσύ πιο δημιουργικός.

Αιγόκερως
Ξεκινώντας η σημερινή ημέρα σε βρίσκει ιδιαίτερα επικοινωνιακό, ειδικά αν είσαι γεννημένος τον Ιανουάριο, ενώ κάνεις σημαντικές επαφές για να προωθήσεις τις ιδέες σου και μάλιστα δεν αποκλείεται να βρεις και τα κατάλληλα πρόσωπα. Αργότερα όμως μέσα στην ημέρα γίνεσαι πιο εσωστρεφής και τα ζητήματα του σπιτιού ή οι οικογενειακές υποθέσεις αποτελούν το πρώτο σου μέλημα.

Υδροχόος
Μέχρι το μεσημέρι η σημερινή ημέρα ευνοεί την ενασχόληση με πρακτικά ζητήματα και υποχρεώσεις της καθημερινότητας, ακόμη και αν μοιάζουν βαρετά ή κουραστικά. Αργότερα όμως το κλίμα αλλάζει και εσύ γίνεσαι περισσότερο εξωστρεφής, κάνοντας πιο εύκολα επαφές με τους ανθρώπους που σου περιβάλλουν.

Ιχθείς
Το ξεκίνημα της ημέρας είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για να τρέξεις τις υποθέσεις σου πιο άνετα, αφού η Σελήνη παραμένει στο δικό σου ζώδιο, δίνοντας πολλές ευκαιρίες αλλά και πιο στρωμένες καταστάσεις, κυρίως όμως για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Οι του Μαρτίου μάλιστα έχουν την εύνοια του Ήλιου θετικά τοποθετημένου στις ημερομηνίες τους με Κρόνο και Ποσειδώνα, ενώ οι του Φεβρουαρίου μπορούν να ρυθμίσουν μόνοι τους τις καταστάσεις.

Πηγή: http://astropedia.gr/

Original Source: like.philenews.com