Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 9 Ιουνίου

Κριός
Ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου σε βοηθά με ένα πρακτικό ζήτημα, ενώ δεν αποκλείεται ένα νέο που περίμενες σχετικά με το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία, σήμερα να έρχεται, οπότε βάζεις και εσύ μπροστά για να τακτοποιήσεις και τις πρακτικές του λεπτομέρειες αντίστοιχα.

Ταύρος
Η σημερινή είναι μια εξαιρετική ημέρα για να ασχοληθείς με τα δημιουργικά σχέδιά σου, ειδικά αν τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν σημαντικά θέματα στο σπίτι ή την οικογένεια. Μπορείς λοιπόν να γεφυρώσεις τα χάσματα που ενδεχομένως να υπάρχουν και να έρθεις πιο κοντά στους οικείους σου, ειδικά αν είσαι γεννημένος το πρώτο δεκαήμερο.

Δίδυμοι
Αν αναζητούσες μια καλή μέρα για να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα της οικογένειάς σου ή να ρυθμίσεις θέματα σπιτιού, θα μπορούσε να είναι η σημερινή, που η Σελήνη σχηματίζει θετική όψη με τον κυβερνήτη σου Ερμή. Παράλληλα όμως η Αφροδίτη περνά από σήμερα στο ζώδιό σου εγκαινιάζοντας έτσι μια σύντομη περίοδο όπου η γοητεία σου ανεβαίνει κατακόρυφα κι εσύ προσπαθείς να κάνεις πιο όμορφη την καθημερινότητά σου.

Καρκίνος
Ενδεχομένως σήμερα να θέλεις να βρεθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να μοιραστείς ευχάριστες στιγμές, να μιλήσεις μαζί τους και να μοιραστείς από την πιο ασήμαντη και αστεία σκέψη, μέχρι τα πιο σοβαρά ζητήματα που έχεις στο μυαλό σου, μιας και ο κυβερνήτης σου η Σελήνη από τον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σου κάνει καλή όψη με τον πλανήτη της επικοινωνίας, Ερμή.

Λέων
Αυτή την Κυριακή θέλεις να απολαύσεις την ηρεμία σου, να ικανοποιήσεις τις πέντε αισθήσεις σου και αν ανήκεις σε εκείνους που θα επισκεφθούν κάποια κοντινή παραλία, τότε νιώθεις πως το θαλασσινό νερό έχει μια σχεδόν… μαγική επίδραση πάνω σου. Γενικότερα όμως είναι μια πρακτική μέρα.

Παρθένος
Είσαι πιο ήρεμος σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, θέλεις να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς ή δεν αποκλείεται να αναζητάς μια μικρή ανάπαυλα από την καθημερινότητά σου. Σίγουρα πάντως πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις με την Σελήνη στο ζώδιό σου και αναζητάς πράγματα που σε εξιτάρουν εγκεφαλικά! Επίσης, από σήμερα η Αφροδίτη περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας έντονη κοινωνική ζωή και γνωριμίες.

Ζυγός
Σήμερα μπορείς να έρθεις πιο κοντά σε φίλους, σε αγαπημένα πρόσωπα, αφού γενικότερα οι διαπροσωπικές σου σχέσεις ευνοούνται. Με την Σελήνη να κινείται στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, θέλεις να απομονωθείς για λίγο, ωστόσο αν θέλεις να προωθήσεις καλύτερα τα σχέδιά σου, διάλεξε την σημερινή ημέρα.

Σκορπιός
Μια μέρα που σε αφήνει λίγο πιο ανέμελο για να δεις φίλους και να καταστρώσεις ολοκαίνουργια σχέδια, μετά το τρέξιμο των τελευταίων ημερών, μπορείς να δεις τα σχέδιά σου να προχωρούν. Ο Άρης σε καλή θέση μάλιστα είναι ο ισχυρός σου σύμμαχος που σου δίνει ενέργεια, ενώ το πείσμα είναι εκείνο που πολλές φορές σε εγκλωβίζει και δεν σε αφήνει να δεις πιο πλατιά τα πράγματα.

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα στρέφει την προσοχή σου σε κάποιες ευχάριστες υποχρεώσεις ή προσκλήσεις κοινωνικού χαρακτήρα. Παράλληλα, σήμερα σε ενδιαφέρει περισσότερο η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, ενώ παράλληλα μπορείς να “γκρινιάξεις” λίγο όπου νομίζεις ότι η φωνή σου δεν εισακούγεται, καθώς οι άλλοι είναι πιθανό να μην έχουν αντιληφθεί πόσο σε έχει ενοχλήσει κάτι.

Αιγόκερως
Μια αρκετά καλή ημέρα για να διαχειριστείς υποθέσεις που σχετίζονται με σπουδές, θέματα που σχετίζονται με εξωτερικό ή μέρη μακρινά, ενώ κάποιοι Αιγόκεροι σήμερα πιθανώς να αποφασίσουν πού θα πάνε διακοπές φέτος! Γενικότερα, είσαι πολύ συναισθηματικός σήμερα και έχεις ανάγκη από θαλπωρή, συνέχισε όμως να ακολουθείς και τους στόχους που έχεις θέσει.

Υδροχόος
Σήμερα η μέρα είναι εσωτερική ενώ εκπέμπεις έναν μαγνητισμό που δύσκολα κάνει τους συνομιλητές σου να διαφωνήσουν μαζί σου. Επίσης, ακόμη και αν υπήρξαν δύσκολες στιγμές, έχεις την δυνατότητα να γλυκάνεις το κλίμα στο σπίτι, ειδικά αν είσαι γεννημένος το τρίτο δεκαήμερο.

Ιχθείς
Είναι μια εξαιρετική ημέρα σήμερα, κυρίως για να βρεις λύσεις και διεξόδους σε ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων, αλλά και γενικότερα για τις συνεργασίες σου. Παράλληλα, η σκληρή προσπάθεια που καταβάλλεις το τελευταίο διάστημα, σε συνδυασμό με την αισιόδοξη στάση σου, είναι οι δυο ισχυροί σου σύμμαχοι.

Πηγή: http://astropedia.gr

Original Source: like.philenews.com