Τι να κάνεις την Κυριακή για να χάσεις κιλά μέσα στην εβδομάδα!

Ο μαγικός τρόπος για να χάσεις κιλά εύκολα είναι να συνδυάσεις μια σωστή διατροφή με ένα πρόγραμμα γυμναστικής. Πως μπορείς όμως να εξασφαλίσεις ότι θα παραμείνεις πιστή στη δίαιτά σου κατά τη διάρκεια της εβδομάδας;

Η δουλειά, η κούραση, οι έξοδοι με την παρέα σου και η έλλειψη χρόνου μπορεί να σε επηρεάσουν αρνητικά για αυτό καλό είναι κάθε Κυριακή να προγραμματίζεις όσο μπορείς καλύτερα το εβδομαδιαίο σου πρόγραμμα:

1.Προγραμμάτισε τη γυμναστική:  Δεν είναι αρκετό να σημειώσεις στο ημερολόγιο σου ότι θα πας γυμναστήριο δύο φορές μέσα στην εβδομάδα. Καλό είναι να προγραμματίσεις τις μέρες, αλλά και τις ώρες που θα αφιερώσεις για τη γυμναστική.

2.Φτιάξε την τσάντα σου… όπως στο σχολείο! Φτιάξε την τσάντα του γυμναστηρίου με τη φόρμα, τα αθλητικά σου παπούτσια, μια πετσέτα και ό,τι άλλο θα χρειαστείς. Αν ψάχνεις δικαιολογίες για να μην πας γυμναστήριο, επειδή για παράδειγμα δεν είναι σιδερωμένη η φόρμα σου, αυτή η κυριακάτική σου συνήθεια θα εξασφαλίσει ότι θα πηγαίνεις στο γυμναστήριο κάθε εβδομάδα.

3.Φτιάξε το εβδομαδιαίο μενού: Εάν δεν ακολουθείς μια συγκεκριμένη δίαιτα, καλό είναι να φτιάξεις ένα εβδομαδιαίο μενού και έπειτα να αγοράσεις όλα τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να τα ετοιμάσεις.

4.Φτιάξε ταπεράκια: Πέρα από τα ταπεράκι για το γραφείο σου καλό είναι να φτιάξεις ταπεράκια (που θα αποθηκεύσεις στο ψυγείο ή στην κατάψυξη) με τα σνακ σου και τις σαλάτες, ώστε πάντα να έχεις κάτι έτοιμο και υγιεινό κάθε φορά που πεινάς.

5.Κοιμήσου: Την Κυριακή το βράδυ κάνε ένα ζεστό μπάνιο και κοιμήσου νωρίς. Έτσι, θα εξασφαλίσεις ότι θα ξεκινήσεις την εβδομάδα σου σωστά και θα έχεις κοιμηθεί αρκετά ώστε να έχεις την απαραίτητη ενέργεια για γυμναστική και δίαιτα την επόμενη μέρα.