Τολμήστε τη Μπλε Μάσκαρα

Πολλές φορές νιώθουμε την ανάγκη πως θέλουμε να δοκιμάσουμε καινούργια πράγματα. Τέτοιες αλλαγές πολύ συχνά τις επιδιώκουμε στην εμφάνιση μας, στο μακιγιάζ μας, στα μαλλιά μας.

Τολμήστε τη Μπλε Μάσκαρα

Αν θέλετε λοιπόν, να δοκιμάσετε κάτι νέο στο μακιγιάζ, διασκεδαστικό και με χρώμα, αυτό θα μπορούσε να είναι μια χρωματιστή μάσκαρα. Έχει ενδιαφέρον ο τρόπος που κάνουν παιχνίδι τα βλέφαρα στο φως της ημέρας βαμμένα σε μια απόχρωση μπλε ή μοβ. Η μπλε μάσκαρα ταιριάζει περισσότερο στις καστανές και μελαχρινές και η μοβ στις ξανθές.

Τολμήστε τη Μπλε Μάσκαρα

Τολμήστε τη Μπλε Μάσκαρα

Επειδή όμως πρόκειται για μια επιλογή τολμηρή διατηρήστε τις ισορροπίες κρατώντας το υπόλοιπο πρόσωπο φυσικά τονισμένο και χωρίς έντονο ρουζ ή κραγιόν. Ένα bronzer και σωστά τονισμένα φρύδια αρκούν για να αποκτήσετε ένα διαφορετικό beauty look και άκρως καλοκαιρινό. Στο καλοκαίρι άλλωστε δεν ταιριάζουν τα βαριά makeup. Η μάσκαρα θα δώσει την ένταση που κάθε look απαιτεί, ώστε να διαθέτει στυλ, άποψη και ενδιαφέρον. Και έπειτα, με ένα μόνο προϊόν και χωρίς να διαθέσετε πολύ χρόνο θα έχετε καταφέρει ένα αξιοσημείωτο beauty look.

Τολμήστε τη Μπλε Μάσκαρα

Τολμήστε το διαφορετικό, δοκιμάζοντας εντοπίζουμε εκείνο που μας ταιριάζει καλύτερα.