Το προφητικό μήνυμα της Ελενας Τσελεπή! Ηξερε οτι θα βγει Σταρ Κύπρος! Δείτε τι είχε αναβάσει λίγες ώρες πριν τον τελικό

Προφητικό το μήνυμα της Ελενας Τσελεπή λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό! Το ένιωθε, το ήξερε οτι θα ήταν η νέα Σταρ Κύπρος!

Τα λόγια που ανέβασε στο προφιλ της στο facebook έδειχναν την πίστη, την αφοσίωση αλλά και το πόσο ήθελε αυτόν τον τίτλο…και όταν θέλουμε κάτι πολύ, το σύμπαν συνομωτεί!

“Αυτό που παίρνεις όταν πετυχαίνεις το στόχο σου δεν είναι τόσο σημαντικό όσο αυτό που γίνεσαι όταν παλεύεις να πετύχεις τον στόχο σου. Φτάνοντας στο τελός όλης αυτής της υπέροχης διαδρομής κοιτάω πίσω και καταλαβαίνω πόση μεγάλη σημασία είχε το ταξίδι. Σκοπός μου η ολοκλήρωση του ταξιδιού αυτού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πάντα στηριζόμενη στην δική σας βοήθεια. Αγκαλιάσατε αυτή την προσπάθεια με τόση αγάπη και για αυτό σας ειμαι ευγνώμων. Την Κυριακή στον τελικό θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να φανώ αντάξια των προσδοκιών σας. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ”