Τότσικας: Το πρώτο ξάφνιασμα όταν πήραν τα μωρά από τη θερμοκοιτίδα και ποιο από τα δύο είναι ίδιο ο Αποστόλης!

Η περσινή τηλεοπτική σεζόν για τον Αποστόλη Τότσικα ήταν κατά το ήμισυ μέσα σε ένα αεροπλάνο, καθώς σχεδόν τις μισές μέρες της εβδομάδας βρισκόταν στην Κύπρο για τα γυρίσματα της σειράς Μπρούσκο στον ΑΝΤ1, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Για εκείνον, όταν πια είχαν στο σπίτι τους τα δίδυμα μετά την έξοδό τους από τη θερμοκοιτίδα (έμειναν ένα μήνα, καθώς γεννήθηκαν 7 μηνών), ήταν αγωνία που κάποιες ημέρες έπρεπε αναγκαστικά να λείπει σε γυρίσματα; «Κανείς δεν θέλει να είναι μακριά από την οικογένειά του, ειδικά αυτούς τους πρώτους μήνες, αλλά ήταν οι μισές μέρες της εβδομάδας και τις υπόλοιπες ήμουν εκεί 100%», λέει ο Αποστόλης και ομολογεί πως με το που ήρθαν τα μωρά στο σπίτι, μετά τον πρώτο μήνα στο μαιευτήριο, όπου παρέμειναν στη θερμοκοιτίδα, μετά το αρχικό ξάφνιασμα, γιατί εκεί ουσιαστικά αντιλήφθηκαν πώς είναι να έχεις μωρά, είχε μεγάλη άνεση από την πρώτη στιγμή. «Να τα αλλάξω, να τα νανουρίσω, να τα φροντίσω. Είχα από πολύ μικρός μια πολύ άμεση σχέση με τα παιδιά και όλο αυτό ήρθε στη ζωή μου πολύ φυσιολογικά και αβίαστα».

apostolis totsikas people 168 (4)

Πάντα ήταν ευαίσθητος, αλλά μετά τα παιδιά αυτό έγινε ακόμα πιο έντονο και είναι ακόμα πιο ευαισθητοποιημένος και προνοητικός. Αλλά και μαγεμένος βλέποντας αυτά τα δύο μικρά ανθρωπάκια να μεγαλώνουν. «Ήδη φαίνονται οι διαφορές στο χαρακτήρα τους, είναι δύο πολύ διαφορετικά πλασματάκια, αλλά μέρα με τη μέρα, ύπνο με τον ύπνο μπορώ να σου πω αλλάζουν αυτά, τα ανακαλύπτεις κάθε μέρα, είναι τέλειο το συναίσθημα», λέει. Μέχρι στιγμής πιο ατίθασος είναι ο Άγγελος, ενώ η Ειρήνη πιο ναζιάρα και πιο απαιτητική. Ο Άγγελος είναι ένας μικρός Τότσικας, ενώ η Ειρήνη μοιάζει πολύ στη Ρούλα αλλά έχει πάρει τα γαλάζια μάτια του μπαμπά της.