Φανταστικές προτάσεις για να ντυθείς με athleisure style μέσα στην Άνοιξη (VIDEO)

H αγαπημένη μας You Tuber Niki Sky μας δείχνει φανταστικά athleisure outfits που μπορείς να υιοθετήσεις αυτές τις ψυχρές ακόμα μέρες του Απριλίου! Πώς θα ντυθείς με στιλ και πώς θα καταφέρεις να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου! Ακολούθησε πιστά τα παρακάτω tips και trends!

#1. Tα σορτς και τα αντιανεμικά-αδιάβροχα ζακετάκια έχουν κατακλύσει το ίντερνετ και αποτελούν μια από τις πιο hot τάσεις του athleisure style. Επίλεξε ένα σετ και φόρεσέ το με μπουστάκι ή φανελάκι από μέσα ολοκληρώνοντας το look σου με τα αγαπημένα σου ugly sneakers. Πρόσθεσε ένα τσαντάκι μέσης και είσαι έτοιμη για instagram φωτογράφηση!

#2. Τα neon χρώματα δεν είναι τάση μόνο για τα πουλόβερ, τις μπλούζες και τα πανωφόρια μας αλλά είναι trend και στα αθλητικά μας ρούχα. Η Niki Sky επιλέγει ένα φανταστικό σύνολο που αποτελείται από φόρμα και φουτεράκι σε neon φούξια χρώμα!

#3. Ακόμα ένα trend που αγαπάμε πολύ φέτος την άνοιξη είναι τα athleisure φορέματα. Μιλάμε για λεπτά μάλλινα ή υφασμάτινα φορέματα που είτε έχουν κάποιες ρίγες είτε κάποια στάμπα που παραπέμπει σε αθλητικό look. Φόρεσέ τα με sneakers ή πάνινα και κλέψε τις εντυπώσεις.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-7194559-7_418159’); });

#4. Επίλεξε total white look συνδυάζοντας λευκή φόρμα ή παντελόνι με ρίγες και logos στο πλάι και ολοκλήρωσε το outfit με ένα ασορτί crop φουτεράκι! Φόρεσε γυαλιά ηλίου και τσαντάκι μέσης και μην ξεχάσεις τα αγαπημένα σου sneakers που θα ενισχύσουν και άλλο το υπέροχο στιλ σου.

Διαβάστε ακόμα: Νέα συνεργασία με μαγιό που ανυπομονούμε να δούμε! Οι Mi-Ro συνεργάζονται με τα Sugarfree και θέλουμε να δούμε τα μαγιό και τα καλοκαιρινά ρούχα που ετοιμάζουν…

10+1 καινούριοι τρόποι για να φορέσεις το bomber jacket σου αυτή την Άνοιξη- Δες εδώ ιδέες και κλέψε μερικές και για το δικό σου προσωπικό στιλ

Θες να οργανώσεις τέλεια την ανοιξιάτικη ντουλάπα σου; 10 tips που πρέπει να ακολουθήσεις και θα σε βοηθήσουν να βάλεις τα πάντα σε τάξη

Original Source: faysbook.gr