Χάρης Ρώμας: “Αυτό είναι το παιδί μου”!

Ο Χάρης Ρώμας έβαλε τα κλάματα στην τρομερή αποκάλυψη του! “Είναι το παιδί μου…”!

Ο πασίγνωστος ηθοποιός, πριν λίγες ημέρες, έδωσε συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά και μεταξύ άλλων προέβη σε μία τρομερή αποκάλυψη για το “παιδί” του.

Ο λόγος για την αγαπημένη του ανιψιά την οποία γνωρίσαμε από την σειρά του Ant1Το Καφέ της Χαράς, όπου υποδύθηκε το ρόλο της “Βάλιας”. Με την ευκαιρία διαβάστε: Χάρης Ρώμας: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία του! Μας ”έπασαν” τα μαλλιά!

“Η ανιψιά μου τελείωσε μόλις την νομική και είμαι περήφανος για αυτό. Ακολουθεί μια παράλληλη πορεία. Όπως δηλαδή εγώ σπούδασα ιατρική και πήγαινα κρυφά στη δραματική σχολή. Δεν είναι πως εκείνη το έκανε κρυφά όσο σεμνά” ενώ συμπλήρωσε “Δεν γνώριζα δηλαδή πως το έκανε για τέσσερα χρόνια, ακόμα συνεχίζει να παρακολουθεί μαθήματα. Την ενδιέφερε και την αφορούσε πολύ” πρόσθεσε ο Χάρης Ρώμας. “Για το νέο κύκλο του Καφέ της Χαράς κάναμε δοκιμαστικά και είναι πάρα πολύ καλή. Εγώ ποντάρω σε αυτά τα παιδιά. Και στον Πάρη, την Έφη όπως και σε άλλα καινούργια στοιχεία που βάζουμε”.

Ενώ όταν η Φαίη Σκορδά του ζήτησε να τον δει ξανά σε μία σειρά με την ανιψιά του, ο Χάρης Ρώμας είπε: “Δεν θέλω να το παινευτώ ή μάλλον να το παρουσιάσω σαν μεγάλο γεγονός αλλά πραγματικά μου το έχουν ζητήσει πάνω από πέντε μεγάλες εκπομπές. Για μένα είναι συγκινητικό πως είναι η συνέχεια μου. Εφόσον δεν έκανα παιδί, αυτό είναι το παιδί μου”.

PHNjcmlwdCBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLmdsb21leC5jb20vaW50ZWdyYXRpb24vMS9nbG9tZXgtcGxheWVyLmpzIj48L3NjcmlwdD48Z2xvbWV4LXBsYXllciBkYXRhLWludGVncmF0aW9uLWlkPSI0MDU5OXoxM2p4d3k4aG5kIiBkYXRhLXBsYXlsaXN0LWlkPSJ2LWJ5MXl4eTdtdHZteC1zZiIgZGF0YS13aWR0aD0iNTg4IiBkYXRhLWhlaWdodD0iMzMwIj48L2dsb21leC1wbGF5ZXI+

“Τιμή μου και καμάρι μου”: Ο Χάρης Ρώμας μιλάει ανοικτά για την ομοφυλοφιλία!

Εντελώς ακομπλεξάριστος, για πρώτη φορά, μίλησε ανοικτά ο Χάρης Ρώμας για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις σε πρόσφατη συνέντευξη που είχε δώσει!

“Πατώντας το όνομά σας στο Google, ένα από τα πρώτα αποτελέσματα είναι το “Χάρης Ρώμας γκέι”. Μάλιστα, υπάρχει ένα κατάπτυστο δημοσίευμα εναντίον σας σε κάποιο blog, που βασίζεται σ’ αυτόν τον ερωτικό προσανατολισμό. Σας ενόχλησε, σας πίεσε, σκεφτήκατε να κινηθείτε δικαστικά; Η αποκάλυψη του Χάρη Ρώμα! «Ως ηθοποιός έχω…»

Ο Χάρης Ρώμας μιλάει ανοικτά για την ομοφυλοφιλία!

Είναι κάτι το οποίο δεν με απασχολεί καθόλου. Έχω κάνει μια συνθέτη ζωη. Έχω περάσει από όλες τις ερωτικες φάσεις. Δεν το κρύβω. Το θεωρώ τιμή μου και καμάρι μου. Κατέληξα στις επιλογές που με ικανοποιούν και τις υπερασπίζω με μεγάλο σθένος. Δεν αναφέρομαι σε αυτά τα θέματα, γιατί δε θέλω να ορίζουν την καλλιτεχνική μου προσωπικότητα. Επειδή σίγουρα είναι πιο “πικάντικα”, εκεί θα στρέφονται οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων και εγώ δεν θέλω, όπως κάθε καλλιτέχνης που σέβεται τον εαυτό του, να γίνουν πιο καθοριστικά από το καλλιτεχνικό μου στίγμα. Από εκεί και πέρα θεωρώ, εφόσον αναφέρεσαι σε κατάπτυστο δημοσίευμα που έχει να κάνει με αυτό το θέμα, ότι αυτός που το γράφει δεν είναι πιο άνδρας απο εμένα. Το λέω με πλήρη συνείδηση. Εγώ αισθάνομαι 100% άνδρας, ξέρω τι είδους επιλογή έχω κάνει και την υποστηρίζω με σθένος. Ποτέ δεν ένιωσα όμως κάτι διαφορετικό. Πάντα αισθανόμουν άνδρας.»

Original Source: athensmagazine.gr