Χαμός στο «Μπρούσκο»: Η Δανάη ανακαλύπτει την πραγματική ταυτότητα του Πάτροκλου!

Το μαρτύριο της Μελίνας και του Αχιλλέα, που ακόμα δεν ξέρουν πού βρίσκεται η Αγάπη, συνεχίζεται: «Αχιλλέα, δεν αντέχω άλλο να περιμένω, θα τρελαθώ.

Κάτι πρέπει να κάνουμε, δεν μπορούμε να καθόμαστε έτσι άπραγοι και το παιδί μας να κινδυνεύει.Ποιος ξέρει σε τι χέρια βρίσκεται», του λέει.

Ο Αχιλλέας συμφωνεί μαζί της και έχοντας πια βεβαιωθεί ότι δεν πρόκειται για απαγωγή με σκοπό τα λύτρα, αποφασίζουν να κοινοποιήσουν την εξαφάνιση του παιδιού με amber alert. Ο Μηνάς είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση από τον πυροβολισμό των Σηφαλάκηδων, χειρουργείται και νοσηλεύεται στην εντατική.

Η Βασιλική, παρά το θυμό της, σπεύδει στο νοσοκομείο να του συμπαρασταθεί, αλλά θα πέσει πάνω στη Λίνα και γίνεται έξαλλη! Κι ενώ η Δάφνη διανύει ένα ακόμα στάδιο του ψυχολογικού της αδιέξοδου, οι τρεις κοπέλες που νοσηλεύονται ακόμα, έχουν μια περίεργη αντίδραση: σηκώνονται από τα κρεβάτια τους και χαστουκίζονται μεταξύ τους!

Το amber alert για την Αγάπη «παίζει» στην τηλεόραση και τώρα πια όλοι ξέρουν το δράμα που βιώνει η οικογένεια των Ματθαίων. «Δεν το πιστεύω! Γιατί μας το κράτησαν κρυφό, γιατί δεν μας ενημέρωσαν, κάτι θα μπορούσαμε να κάνουμε να βοηθήσουμε», λέει ο Ματθαίος που σπεύδει στο σπίτι του ζευγαριού.

Η Δανάη, εξαιτίας ενός ασήμαντου ατυχήματος, έντρομη διαπιστώνει ότι ο Πάτροκλος, που πίστευε ότι είναι ο «Μάνος», είναι ο άνθρωπος που άρπαξε την Αγάπη: «Μου έλεγες ψέματα, τέρας, εσύ άρπαξες το παιδί. Εγώ, εγώ φταίω που σε εμπιστεύτηκα. Εγώ φταίω που χάθηκε το παιδί, κανείς άλλος», ουρλιάζει η κοπέλα και κλαίει.

Source :
youweekly.gr