10 σημάδια που δείχνουν ότι δεν είσαι προτεραιότητά του

Είναι κάποιες σχέσεις που είναι τέλειες: Τον θέλεις, σε θέλει και τίποτα δεν σε προβληματίζει. Υπάρχουν, βέβαια, και οι σχέσεις που δεν σε αφήνουν να πάρεις ανάσα. Δεν ξέρεις τι θέλει, το παίζει μυστήριος, μία σε θέλει και μία το παίζει φευγάτος. Δεν σε παίρνει τηλέφωνο ενώ είχατε πει ότι θα βγείτε, σου στέλνει μηνύματα στο Facebook αλλά έχεις να τον δεις από κοντά πάνω από 10 μέρες και γενικά περνάει περισσότερο χρόνο με άλλους παρά με σένα. Πως θα καταλάβεις, λοιπόν, αν απλά ‘το πάει σιγά το πράγμα’ ή αν τελικά δεν είσαι και η πρώτη του προτεραιότητα; 10 σημάδιαθα σου δείξουν ότι μάλλον ήρθε ο καιρός να βρεις ένα αγόρι που θα θέλει να είναι μαζί σου:

1.Πάντα κανονίζετε να βγείτε τελευταία στιγμή, παρόλο που ξέρει εδώ και μία εβδομάδα ότι δεν έχεις κανονίσει κάτι για Σάββατο βράδυ

2.Ακυρώνεις εξόδους με τις φίλες σου, επειδή περιμένεις να σε πάρει τηλέφωνο και να σου ζητήσει να συναντηθείτε. Αλλά καταλήγεις να μένεις μέσα, βλέποντας τηλεόραση.

3.Δεν έχετε πάει ποτέ μαζί σε σημαντικές κοινωνικές εκδηλώσεις για εκείνον, όπως π.χ. στην αγαπημένη του συναυλία, σε ένα γάμο, έστω για καφέ με τους κολλητούς του.

4.Δεν θέλει να είστε μαζί, αλλά δεν θέλει να είστε και χώρια

5.Δεν σε συνοδεύει στις σημαντικές στιγμές της ζωής σου, όπως για παράδειγμα στο πάρτι των γενεθλίων σου ή στο πάρτι για την προαγωγή σου.

6.Απαντάει στα μηνύματά σου μετά από πολλές ώρες … ή και μέρες!

7.Δεν προσπαθεί καθόλου. Πάντα εσύ του ζητάς να βγείτε.

8.Πάντα τον δικαιολογείς όταν φέρεται περίεργα

9.Θυμάσαι τα πάντα για την καθημερινότητά του, αλλά εκείνος δεν θυμάται καν που είναι το γραφείο σου!

10.Δεν σε κάνει ευτυχισμένη, αισθάνεσαι ‘εξαρτημένη’ παρά τις καλές στιγμές.