Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Που θα κάνουν φέτος οικογενειακώς διακοπές αυτό το καλοκαίρι

Είναι 17:00 το απόγευμα Δευτέρας, 6 Μαϊου και η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Ευριπίδου φτάνει με την κόρη της στο πάρκο πίσω από το σπίτι της στην Ακρόπολη στη Λευκωσία. Ο σύζυγός της, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, βρίσκεται στην προπόνηση με την ομάδα της Δόξας Κατωκοπιάς και η συγκεκριμένη ώρα απαιτεί απόλυτη αφοσίωση στην Αριάδνη και παιχνίδι μέχρι το βράδυ. Τα απογεύματα της Δευτέρας και της Πέμπτης το έχει καθιερώσει να πηγαίνει στο πάρκο της γειτονιάς με την Αριάδνη.

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Αυτό το όνομα θα δώσει στον γιο της! [βίντεο]

Είναι οι μοναδικές δυο μέρες της εβδομάδας που δεν έχει υποχρεώσεις μετά το τέλος της εκπομπής “Όλα Καλά” και δεν έχει μάθημα στη σχολή μόντελινγκ που διατηρεί στη Λευκωσία. Η κούνια είναι το αγαπημένο παιχνίδι της Αριάδνης στο πάρκο. Αρχικά έκανε βόλτες με το ποδήλατό της και στη συνέχεια με τη βοήθεια της μαμάς της προσπαθούσε να πάει όσο πιο μακριά μπορούσε με την κούνια, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς από τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το περιοδικό “ΟΚ!”.

Το καλοκαίρι άρχισε ήδη να μπαίνει στη ζωή μας και η παρουσιάστρια που λατρεύει τη συγκεκριμένη εποχή ετοιμάζει τις διακοπές της με τον σύζυγο και την κόρη της. Οι επιλογές είναι πολλές χωρίς να έχουν καταλήξει ακόμα κάπου. Το μόνο σίγουρο, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πως -όπως κάθε χρόνο- θα περάσουν μερικές μέρες στον Πρωταρά.

Original Source: ilovestyle.com