Έχετε ρεπό; Μήπως να κάνετε γυμναστική;

Αρπάξτε την ευκαιρία.

Αν το φόρτος εργασίας σας είναι βαρύ και αναζητάτε μερικές ημέρες ξεκούρασης, τότε τις δικαιούστε. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψετε τη γυμναστική σας. Ακόμα και αν μείνετε σπίτι σας υπάρχει τρόπος να γυμναστείτε και είναι αρκετά εύκολος.

Ήρθε η ώρα για το τέντωμα: Μια προπόνηση χαμηλής έντασης που περιλαμβάνει το τέντωμα αντί είναι ο τέλειος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι το σώμα σας εξακολουθεί να κινείται. Ακόμα και αν είστε μόνοι σας και βλέπετε τηλεόραση, αφιερώστε λίγο χρόνο να τεντώσετε τους μύες σας. Θα δείτε ότι θα ανακουφιστείτε αρκετά.

Μπορείτε να γυμναστείτε, ενώ βλέπετε τηλεόραση: Αν έχετε διάδρομο, μην χάνετε χρόνο, ανεβείτε και ξεκινήστε τη γυμναστική. Επιπλέον μπορείτε να κάνετε μερικές ασκήσεις yogaμόνες σας. Τέλος ακόμα και με αντικείμενα του σπιτιού, όπως είναι η καρέκλα μπορείτε να κάνετε διάφορες ασκήσεις για ενδυνάμωση μυών.

Πείτε ναι στην αερόβια άσκηση: Λίγα λεπτά από την συγκεκριμένη γυμναστική είναι πάντα απαραίτητη για σας. Χρειάζεστε μόνο 20 λεπτά, τόσα αρκούν για να γυμναστείτε. Ένα γρήγορο περπάτημα , μια μικρή πεζοπορία , λίγους γύρους στην πισίνα , ή ένα χαλαρό ποδήλατο θα σας ενεργοποιήσει χωρίς να σε κάνουν να αισθάνεστε κουρασμένοι. Και δεδομένου ότι η καθιστική ζωή πρωταγωνιστεί στις ζωές όλων, η 20 λεπτή αερόβια άσκηση πρέπει να γίνει συνήθεια.

Source :
jenny.gr