Αδειασε η ψυχή μου… Κουράστηκε να παλεύει για δυο!

Αδειασε η ψυχή μου, να ακουμπά σε θέσεις που δεν της άρμοζαν. Σε όμορφες λέξεις που την έκαναν να δώσει ευκαιρία και τελικά… αποδείχθηκαν το ίδιο με όλες τις άλλες.

Λέξεις μόνο…. ψεύτικες ελπίδες σκορπισμένες απλά για συμπλήρωση ενός εγωισμού.

Δε μπορώ τα ψεύτικα, δε μπορώ όσα δεν παλεύουν να με έχουν… Μπούχτησε η ψύχη μου, με εύκολους ανθρώπους που τα θέλουν όλα έτοιμα.

Μπούχτησα να ακουμπώ κάπου, να πιστεύω, να εμπιστεύομαι μετά απο πολλές δυσκολίες, γιατί μου φάνηκε πως ένιωθαν . Πάλεψαν ως εκεί που έπρεπε για να καλύψουν την επιβεβαίωση ενός εγώ.

Και μέτα; Μετά δεν νοιάστηκαν για το μέσα που κουβαλάς. Για όσα έχτισες τόσο καιρό. Για όσα ένιωσες. Χέσε πόσα έδωσες, δίνεις γιατί το θες…Νιώθεις όμως γιατι ο άλλος σε κάνει να νιώσεις!

Και αφού δεν έχουν σκοπό να ανταποδώσουν τέτοια αγάπη γιατί την ξυπνούν; Και αν νιώθουν ας παλέψουν.

Κουράστηκα να ειμαι ο ψυχολόγος ή ο δάσκαλος τους. Εκανα ότι περνούσε απο το δικό μου χέρι. Τώρα αν θέλουν σειρά τους να δείξουν. Τώρα που η υπομονή μου κόπηκε κάποιος πρέπει να αναλάβει τη σχέση αν θέλει να σωθεί!

Τόσο καιρό την κρατούσες μόνη, πολεμούσες για δύο. Τώρα που έφτασες στα όρια σου, δε θα έπρεπε αν τον ένοιαζε να αναλάμβανε αυτός το βάρος και να την σώσει τη σχέση;

Κακομαθημένοι άνθρωποι, μάθανε να κρίνουν και να κάνουν μετά ότι κράζουν! Εύκολοι άνθρωποι, αραδιάζουν λέξεις μα στις πράξεις κολάνε!

Εισαι διατεθημένος να αλλάξεις..; “Ναι να σου λέει” αλλά στην πράξη να υστερεί! Το ¨ναι” το τιμάνε με πράξεις. Να όπως τώρα που τα χέρια της μάτωσαν να κρατάνε αυτή τη σχέση ζωντανή, τώρα που  χρειάζεται και σε χρειάζεται εσυ να παλέψεις για δυο, αυτό που έκανε αυτή για εσας… που είσαι να την ξαλαφρώσεις και να οδηγήσεις εσυ την σχέση και να παλέψεις όπως έκανε αυτή;

Μα εδώ είναι η ουσία, αν την ήθελες πραγματικά θα άρπαζες απο τα χέρια της την σχέση για να μην ματώσει άλλο και θα πάλευες μαζί της! Θα πήγαινες να την βρεις και να της πεις και τα συγνώμη και τα σωστά σου και τα λάθη σου! Θα ήσουν δίπλα της, να την κρατάς, να την γιατρέψεις, να μην στεναχωριέται. Θα ήσουν ήδη έξω απο την πόρτα της γιατί απλά την θες στη ζωή σου και θέλεις να αποδείξεις πως όσα νιώθεις ειναι αληθινά, θες να παλέψεις όπως έκανε και εκείνη!

Θα ήσουν ήδη έξω να της χτυπάς το κουδούνι με ένα όμορφο λόγο, με μια ανοιχτή αγκαλιά “Ειμαι εδω για εμάς” και να την ηρεμίσεις!