ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ακύρωσε τα πάντα! Αρρωστη σε ιδιωτική κλινική άρον άρον η Αριστοτέλους – Τι συνέβη;

Κάποιος την μάτιασε φαίνεται! Τι και αν οι αλλαγές στο MEGAONE θα της έδιναν ανάσα, μια μέρα πριν την αλλαγή Αλεξίας – Κωνσταντίνας σε πρωινό και απογευματινό, η Χριστιάνα Αριστοτέλους  (λίγο πριν την αλλαγή) ήταν έτοιμη να καταρρεύσει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SOCIALISTA.com.cy η Χριστιάνα Αριστοτέλους το βράδυ της Κυριακής και ενώ είχε κανονισμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, βρέθηκε άρον άρον σε ιδιωτική κλινική.

Τι ακριβώς συνέβη; Η ξανθιά παρουσιάστρια λίγο πριν παρευρεθεί στο show της Κύπριας σχεδιάστριας μόδας Παυλίνας Νικολάου Ζ στην Πύλη Αμμοχώστου και ενώ όλοι την περίμεναν με αγωνία, ενα τηλεφώνημα αναστάτωσε τους συνεργάτες της.

Η Χριστιάνα μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική όπου διαγνώστηκε με γαστρεντερίτιδα, περνώντας όλο το βράδυ στην κλινική.

Αναμένουμε όλοι να δούμε αν θα εμφανιστεί στην απογευματινή σημερινή εκπομπή όπου για πρώτη φορά θα έχει απέναντι της την Κωνσταντίνα Ευριπίδου μετα την απόφαση του Megaone για την μετακίνηση της στο απογευματινό!

Σύμφωνα με τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες του SOCIALISTA.com.cy το πρωί της Δευτέρας επικοινώνησε με συνεργάτη της, δειχνοντας ακόμα κουρασμένη και ταλαιπωρημένη απο την χθεσινή βραδιά.

Εμείς να ευχηθούμε περαστικά