Από Δευτέρα γυμναστήριο… Πόσες φορές το έχεις πει;

Από Δευτέρα γυμναστήριο… μεγάλες κουβέντες! Πόσα πράγματα και υποσχέσεις να αντέξει κι αυτή η έρμη η Δευτέρα! Μάλλον κάτι θα φταίει με τη συγκεκριμένη ημέρα και όχι με τον άστατο χαρακτήρα μας που μόνο υποσχέσεις δίνει και τίποτα παραπάνω. Διατροφή, δίαιτα, γυμναστική… όλα τη Δευτέρα, αφού έρχεται το βράδυ της Κυριακής και το μπούκωμα που σε πιάνει για όλα όσα έχεις να κάνεις την επομένη δεν παλεύεται! Κακώς…

Για σκέψου…

Πόσες φορές σε έπιασαν τα νεύρα στην πλαζ όταν έσκασες μύτη με το άλλο σου μισό και στην ακριβώς διπλανή ξαπλώστρα λιαζόταν εντελώς τυχαία η γυναίκα που κάθε άντρας ονειρεύεται: Γλουτοί να κοιτάζουν τον ουρανό, επίπεδη κοιλιά και πόδια αψεγάδιαστα που σε κάθε τους βήμα φαινόταν η δουλειά που έχει ρίξει το συγκεκριμένο κορμί. Τίποτα ψεύτικο και καθόλου υπερβολικό, ένα σώμα που θα ζήλευε η καθεμία μας, αφού ούτε θύμιζε τα κορμιά που πρέπει να δεις τα μούτρα για να διαπιστώσεις το φύλο, ούτε έμοιαζε ότι λιώνει με τις ώρες στα γυμναστήρια και ξεχνάει να πάει σπίτι. Ένα σώμα που είναι λόγος να ξεκινήσεις γυμναστήριο… χτες!

Από Δευτέρα γυμναστήριο... Πόσες φορές το έχεις πει;

Και κάθε φορά, με όλα τα νεύρα -τέτοιου είδους- που έχεις μαζέψει από το καλοκαίρι λες «Τον Σεπτέμβριο γυμναστήριο! Τελεία και παύλα!». Και μόλις έρθει ο Σεπτέμβρης και η πλαζ με την εμφάνιση με το μαγιό μοιάζουν τελείως μακρινά όνειρα… η μνήμη μας γίνεται χρυσόψαρου και η σκέψη του γυμναστηρίου μπαίνει ξανά στο μυαλό μας εκεί κάπου κοντά στο Πάσχα που αρχίζουμε να συζητάμε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές και τα κοντομάνικα πρωταγωνιστούν στη γκαρνταρόμπα μας. Και μόλις έρθει η στιγμή να δοκιμάσουμε μαγιό σε κάποιο δοκιμαστήριο οι σκέψεις ξαναζωντανεύουν και η ερώτηση μένει αναπάντητη «Γιατί δεν ξεκίνησα γυμναστήριο τον Σεπτέμβρη; Τώρα θα είχα και γ@@@ τα κορμιά!  Ανάθεμα!». Το να το κάνεις; Μάιο μήνα μην περιμένεις να κάνεις και πολλά…

Τώρα, λοιπόν, που είναι ακόμη Σεπτέμβριος σκέψου καλά! Βάλε τη γυμναστική στη ζωή σου. Τρεις φορές την εβδομάδα είναι αρκετές για να δεις τα πρώτα αποτελέσματα στο σώμα σου σε τρεις μόλις εβδομάδες. Ναι! Και μετά θα έρθει και η πώρωση, γιατί όσο θα βλέπεις το σώμα σου να αλλάζει, θα αλλάζει και η ψυχολογία σου. Η στάση του σώματος σου θα βελτιωθεί, το περπάτημα σου θα αποκτήσει άλλον αέρα και τον Ιούνιο ακόμη και το απλό μαύρο μπικίνι θα μοιάζει επάνω σου διαφορετικό! Επέλεξε την άσκηση που σε εκφράζει -υπάρχουν  τόσοι πολλοί τρόποι γυμναστικής που σίγουρα θα βρεις αυτόν που σε γεμίζει και δεν σε κάνει να βαριέσαι- και δώσ’ τα όλα!

Βάλε τη γυμναστική στη ζωή σου και δες τα όλα διαφορετικά! Και που ξέρεις; Μπορεί στο γυμναστήριο να αποκτήσεις και άλλα «ενδιαφέροντα»