Δεν έχετε χημεία στο σεξ; Δοκίμασε τα παρακάτω tips….

Το ραντεβού που βγήκες μαζί του σε έκανε να πετάς στα ουράνια. Είναι όμορφος, ευγενικός, έξυπνος, έχει χιούμορ και γενικά εκπληρώνει κάθε προσδοκία σου. Μέχρι που πέσατε στο κρεβάτι… Και όποια πεταλούδα είχε δημιουργηθεί, ξαφνικά έγινε κάμπια και όλα σου τα ροζ συννεφάκια, έγιναν γκρι κι ετοιμάζονται για βροχή. Δεν ταιρίαζετε καθόλου. Δεν το έχετε. Ό,τι φωτιά σου άναψε πριν σε ρίξει στο κρεβάτι, στην έσβησε απότομα με την πρώτη επαφή…

Η χημεία δεν ειναι απλό πράγμα. Δεν είναι σαν έναν διακόπτη που έχει on και off. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν τρόποι να τα βρείτε…κάπου στη μέση:

Κάντε μαζί γυμναστική. Κι όμως! Αν γυμνάζεστε μαζί θα δείτε αποτελέσματα στη σχέση και τη χημεία σας. Η γυμναστική θα αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος, θα γεμίσει το αίμα με οξυγόνο και θα φτιάξει τη διάθεσή σας. Εν ολίγοις, θα σας φέρει πιο κοντά. Θα κάνει τα κορμιά σας να συντονιστούν καλύτερα και να ταιριάξουν. Αυτό θα βγει και στο κρεβάτι σας. Δοκιμάστε το!

Αντιμετωπίστε το πρόβλημα σαν μια απλή εξίσωση Μαθηματικών,όπου η χημεία προκύπτει όταν η ερωτική έλξη και τα εμπόδια που γίνονται αντιληπτά και εμποδίζουν την  απόλαυση, οδηγήσουν τελικά στον ενθουσιασμό.  Φανταστείτε ότι τα εμπόδια που σας χαλούν τη χημεία που θα θέλατε να έχετε στο κρεβάτι, εμφανίζονται μπροστά σας, σαν ένα τείχος που σας χωρίζει. Για να τον σπάσετε πρέπει να ενισχύσετε τον ενθουσιασμό και το πάθος που νιώθετε ο ένας για τον άλλον. Αυτό θα το καταφέρετε μόνο αν σας λείπει ο άλλος, τόσο εγκεφαλικά όσο και σωματικά. Περάστε λίγο χρόνο χωριστά. Η αναζήτηση του άλλου, θα ανάψει τη φλόγα στη σχέση, αλλά και στο κρεβάτι σας.

Μη βάζετε φρένο στις φανατασιώσεις σας. Δεν είναι τυχαίο που εμείς οι γυναίκες ψάχνουμε το «καλό παιδί», αλλά τελικά τα «κακά παιδιά» είναι που μας ελκύουν. Στο κρεβάτι σας μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε, όσο αρέσει και στους δυο σας. Όσο «βρώμικη» κι αν προτιμάτε τη σεξουαλική σας ζωή,  αφήστε τον εαυτό σας και την φαντασία σας ελεύθερη. Ακόμα κι αν το μυαλό σου ταξιδεύει σε φαντασιώσεις που σε ανάβουν, δεν χρειάζεται να νιώθεις ενοχές, διότι είναι απόλυτα φυσιολογικό. Κάπως έτσι δημιουργείται η χημεία και έρχεται και η κορύφωση.

Δοκιμάστε να κάνετε σεξ σε διαφορετικά μέρη. Μη μένετε μόνο στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού, ή στο σπίτι γενικότερα. Πηγαίντε σε ένα ξενοδοχείο, δοκιμάστε το στην παραλία, όσο δε σας βλέπουν αδιάκριτα βλέμματα ή όπου αλλού σας αρέσει και σας ανάβει. Το σκηνικό και το μέρος, διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην ερωτική επαφή. Αυτή η αλλαγή θα δώσει σίγουρα ώθηση στη μεταξύ σας χημεία.

Δεν μπορείς να φανταστείς ποσο σημαντική είναι η μυρωδιά του κορμιού σου για να σαγηνεύσει και να ερεθίσει το έτερόν σου ήμισι. Εκτός από το να είσαι και να είναι καθαρός, μην παραλείπεις να βάζεις το άρωμά σου.

Τέλος, μην εγκαταλείψεις την προσπάθεια από το πρώτο βράδυ. Η πρώτη σεξουαλική επαφή με κάποιο άτομο που γνωρίζουμε, σπανίως είναι καλή. Ή και καλή να είναι, γίνεται πάντα καλύτερη. Επομένως, αν σου αρέσει ο άλλος, αν νιώθεις ότι ταιριάζετε, δώσε λίγο χρόνο. Λένε ότι μετά την έκτη φορά μπορείς να βγάλεις πια τα συμπεράσματά σου για το αν επικοινωνείτε σεξουαλικά ή όχι. Κι εκεί πια παίρνετε τις αποφάσεις σας…