Δύο ασκήσεις για να δείχνεις super fit με το ψηλόμεσο παντελόνι

Μπορεί όταν μάθαμε ότι τα ψηλόμεσα παντελόνια είναι και πάλι της μόδας να μην ενθουσιαστήκαμε και ιδιαίτερα γιατί τα θεωρούσαμε ντεμοντέ και όχι και τόσο κολακευτικά για την σιλουέτα μας, όμως εδώ και καιρό οι σχεδιαστές μας έχουν πείσει ότι είναι sexy. Και έτσι έχουμε αρχίσει να τα αγαπάμε όλο και περισσότερο…

Και επειδή τα ψηλόμεσα παντελόνια θα είναι της μόδας και τις σεζόν Aνοιξη/Καλοκαίρι, καλό θα ήταν να μάθουμε ποιες είναι οι δυο «θαυματουργές» ασκήσεις που θα μας βοηθήσουν να τονώσουμε την κοιλιά και τους γλουτούς, σημεία που τονίζουν τα ψηλόμεσα παντελόνια.

1η άσκηση

Δύο ασκήσεις για να δείχνεις super fit με το ψηλόμεσο παντελόνι1. Λυγίστε το δεξί γόνατο σας, έτσι ώστε τα δάχτυλα των ποδιών σας να ευθυγραμμίζονται πλήρως με την κορυφή του γονάτου σας, οι γλουτοί προς τα έξω, και τεντώστε το αριστερό πόδι σας προς τα εμπρός.

Δύο ασκήσεις για να δείχνεις super fit με το ψηλόμεσο παντελόνι2. Σιγά-σιγά, σαν να είναι το πόδι σας στο νερό, λυγίστε το αριστερό γόνατο σε γωνία 90 μοιρών και τεντώστε αμέσως πίσω σας.
3. Συνδέστε το μυαλό με το σώμα σας, χρησιμοποιήστε τους γλουτούς σας για να σηκώσετε το αριστερό πόδι σας πίσω στη θέση 90 μοιρών.
4. Επαναλάβετε 10 φορές και αλλάξτε πλευρά.

2η άσκηση

Δύο ασκήσεις για να δείχνεις super fit με το ψηλόμεσο παντελόνι1. Λυγίστε ελαφρά το αριστερό σας πόδι, στη συνέχεια, μετατοπίζοντας το βάρος σε αυτό το πόδι, φέρτε το δεξί πόδι ευθεία πίσω σας.

Δύο ασκήσεις για να δείχνεις super fit με το ψηλόμεσο παντελόνι2. Ανυψώστε αργά το δεξί γόνατο, λυγίστε το και κατευθύνετέ το προς τον αγκώνα σας, χρησιμοποιώντας τους κοιλιακούς σας.
3. Ελευθερώστε αργά το δεξί γόνατο και τέλος επανέλθετε στην αρχική θέση σας.
4. Επαναλάβετε 12 φορές και στις δυο πλευρές.

Source :
marymary