Ελεύθερη και ωραία-Πως να το πετύχεις!

Είτε μόνη είτε σε σχέση κάθε γυναίκα χρειάζεται λίγο χρόνο μόνη με τον εαυτό της. Μπορεί το να πας σινεμά, να βγεις για φαγητό ή να παρακολουθήσεις μια παράσταση να ακούγονται κλασικές ιδέες για ραντεβού, αλλά το να τα κάνεις μόνη σου γιατί έτσι θα νιώσεις πιο ελεύθερη…ελεύθερη και ωραία! Θα σου φανεί περίεργο στην αρχή, αλλά στην πορεία θα αρχίσεις να ανακαλύπτεις τον εαυτό σου. Εμείς, σου δίνουμε 10 ιδέες για να κάνεις την αρχή…

1. Happy Hour

Μπορεί να ντρέπεσαι να πας μόνη σε ένα μπαρ, αλλά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνεις νέους φίλους. Ακόμη κι αν δεν κοινωνικοποιηθείς, μία ώρα ώρα μόνη σου με ένα τέλειο Mai Tai, αρκεί για να ανανεωθείς.

2. Πήγαινε σε ένα γάμο

Το να παρευρεθείς σε ένα γάμο μόνη, είναι το ίδιο διασκεδαστικό με το να πήγαινες με τον συνοδό σου. Στην πραγματικότητα, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις πολύ κόσμο και πιθανότατα να βρεις το άλλο σου μισό στην πίστα!

3. Ρόκαρε σε μια συναυλία

Μπορεί να ακούγεται σαν μια ομαδική έξοδος, αλλά όταν είσαι μόνη σου δεν δίνεις σημασία στους γύρω σου. Είσαι μόνο εσύ, το αγαπημένο σου συγκρότημα και η μουσική.

4. Κάνε ένα DIY σαββατοκύριακο

Βάλε τα δυνατά σου κι άφησε τη φαντασία σου να καλπάσει. Είτε βάψεις το δωμάτιό σου είτε αλλάξεις τη χρήση του παλιού κομοδίνου σου, η ικανοποίηση ότι έκανες κάτι μόνη θα είναι μεγάλη.

5. Κάνε ένα διάλειμμα για καφέ

Χαλάρωσε κάνοντας ένα απογευματινό διάλειμμα για καφέ ή κρασί στο αγαπημένο σου μαγαζί. Θα βοηθήσει το μυαλό σου να καθαρίσει από τις σκέψεις και μπορείς να έχεις μαζί σου ένα καλό βιβλίο.

6. Κάνε ένα ταξίδι

Κάθε κορίτσι πρέπει να ταξιδέψει μόνο του τουλάχιστον μία φορά, ακόμη κι αν πρόκειται για ένα σύντομο διήμερο. Η εξερεύνηση μιας καινούριας πόλης, χωρίς όρια, μπορεί να σου μάθει πολλά τόσο για σένα όσο και για τους άλλους.

7. Δες μια ταινία

Μπορεί να ακούγεται κλασική ιδέα ραντεβού, αλλά το πας μόνη σινεμά έχει και τα καλά του. Όχι μόνο θα επιλέξεις την ταινία που σου αρέσει, αλλά θα την παρακολουθήσεις χωρίς περισπασμό. Το καλύτερο; Δεν χρειάζεται να μοιραστείς τα ποπ κορν.

8. Ξεκίνα γυμναστική

Μπορεί να ακούγεται τρομακτικό να δοκιμάσεις μόνη ένα νέο είδος γυμναστικής. Το να πας μόνη όμως, είναι απελευθερωτικό, αφού θα συγκεντρωθείς πιο εύκολα. Άσε που θα κάνεις