Θέλεις να δείχνεις πιο σέξι; Επέλεξε τον κατάλληλο σύντροφο!

Νέα έρευνα σου βρίσκει έναν απλό τρόπο για να δείξεις την πιο σέξι πλευρά σου….

 

Δεν είναι η αυτοεκτίμηση σου ή το σούπερ γυμνασμένο σώμα και τα καυτά ρούχα που θα σε κάνουν να αποπνέεις σεξουαλικότητα και να δείχνεις πιο σέξι από ποτέ!

Αν εύχεσαι να είσαι πιο σαγηνευτική, ίσως θα πρέπει να βρεις έναν πολύ γοητευτικό και σεξουαλικό σύντροφο, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Οι μελετητές εξηγούν πως όλα είναι θέμα φαίνεσθε και έτσι όταν οι υπόλοιποι θα βλέπουν τον super hot σύντροφο σου, αμέσως στα μάτια τους θα γίνεσαι πιο ποθητή και σέξι.

Οι ερευνητές ενδιαφέρθηκαν να μάθουν για τους μυστήριους κανόνες της έλξης που χρησιμοποιούνται στο ζωικό βασίλειο για να ολοκληρώσουν την έρευνά τους!

Έτσι έβγαλαν το συμπέρασμα ότι τα ζώα συχνά επιλέγουν συντρόφους μιμούμενα τις επιλογές των άλλων. Για παράδειγμα, τα θηλυκά guppies (ψάρια) συνήθως προτιμούν ανοιχτόχρωμα αρσενικά, αλλά μπορεί το ενδιαφέρον τους να αλλάξει προς τα μονότονα, αν δουν άλλα θηλυκά να ζευγαρώνουν μαζί τους.

Η μίμηση άλλων μπορεί να αποδειχθεί ευεργετική, ειδικά για τους άπειρους που μιμούνται τους πιο έμπειρους. Παρόλα αυτά, λίγα πράγματα είναι γνωστά για το τι βρίσκεται πίσω από αυτή τη συμπεριφορά στο κάθε είδος…