Κάντε του ερωτικό μασάζ κι απογειώστε τη λίμπιντο

Θέλετε να κάνετε ένα παθιασμένο σεξ με τον σύντροφό σας; Να απογειώσετε τη λίμπιντο; Τότε ένα ερωτικό, αισθησιακό μασάζ είναι αυτό που θα τον τρελάνει. Για να δούμε λοιπόν τι πρέπει να ξέρετε για το ερωτικό μασάζ κι αφεθείτε στην απόλαυση…

1.Ετοιμάστε τον χώρο 

Στρώστε στο πάτωμα μερικές κουβέρτες για να ξαπλώσει εκεί ο σύντροφός σας, ώστε η επιφάνεια να είναι σκληρή και να βοηθάει και τις δικές σας κινήσεις κι εκείνον. Το κρεβάτι μπορεί να είναι πιο μαλακό, αλλά δεν είναι ιδανικό για το μασάζ που θέλετε να διαρκέσει περισσότερο από… 5 λεπτά.

2.Ανάψτε κεριά 

Ανάψτε στο δωμάτιο μερικά κεριά για να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα και σβήστε τελειώς τα φώτα .

3.Βάλτε μουσική

Μια χαλαρωτική μουσική, ιδανική για μασάζ θα χαλαρώσει και τους δυο σας κι όλο αυτό θα έχει πάρει πια την μορφή μιας ιεροτελεστίας.

4.Ζεστάνετε λίγο λάδι για το μασάζ 

Καλύτερα ν΄αποφύγετε τις έντονες μυρωδιές και τ΄αρώματα στο λάδι με το οποίο θα κάνετε μασάζ κι ο λόγος είναι απλός, μπορεί να μην του αρέσει η μυρωδιά και όλη η προσπάθεια θα έχει καταστραφεί. Ζεστάνετε μέσα σε λίγο βραστό νερό, ένα μπουκαλάκι λάδι ώστε όταν το απλώσετε στο σώμα του να νιώσει ανακούφιση, χαλάρωση και… όχι μόνο.

 

5.Πώς ξεκινάμε το μασάζ

Έχοντας βάλει λίγο λάδι στις παλάμες μας, ξεκινάμε το μασάζ από κάτω προς τα πάνω. Από τα πόδια προς την πλάτη και το κεφάλι. Όλες οι κινήσεις πρέπει να πηγαίνουν προς την καρδιά.

6.Τεχνικές μασάζ

Με πιέσεις στα σημεία που νιώθετε πως έχει ένταση το σώμα του συντρόφου σας. Οι πιέσεις γίνονται με τους αντίχειρες, κρατώντας τα υπόλοιπα δάχτυλα σχεδόν ενωμένα.

Σα να ζυμώνετε, σε σημεία όπως οι μηροί και οι γλουτοί. Ειδικά όταν φθάσετε στους γλουτούς, πραγματικά μπορεί να μην μπορείτε να συνεχίσετε γιατί ίσως ο σύντροφός σας σας αρπάξει για ένα παθιασμένο σεξ. Εξάλλου αυτό είναι  το ζητούμενο, ή και αυτό, οπότε ο στόχος επιτεύχθηκε.

7.Κάντε μασάζ με συναίσθημα

Ο τρόπος που κάνετε μασάζ, το ν΄αφουγκράζεστε τι του αρέσει και τι όχι, η προσήλωσή σας μόνο σ΄εκείνον είναι αυτά που θα κάνουν αυτό το ερωτικό μασάζ να μην το ξεχάσει ποτέ. Αν είστε κουρασμένη, βαριέστε, έχετε κάποιο πρόβλημα, καλύτερα να το αφήσετε για μια άλλη φορά. Γιατί το θέμα εδώ είναι να “δεθείτε” συναισθηματικά, μέσω της σωματικής επαφής.

Ένα ερωτικό μασάζ για εσάς και τον σύντροφό σας είναι χαλαρωτικό. Άρα μην κάνετε διαλείμματα, μην σηκώνετε τηλέφωνα, να είστε εκεί και να το απολαύσετε μαζί!