Καλέ! Αυτός σε γουστάρει!

«Τι εννοεί; Τι θέλει να πει; Τι να σημαίνει αυτό;» Έλα, παραδέξου το: τη βγάζεις και εσύ τη λύσσα τώρα που γνωριστήκατε, σου αρέσει φλερτάρετε και αναρωτιέσαι αν σε θέλει και Αυτός. Φυσικά και δεν αναρωτιέσαι μόνη σου, αλλά με τις φίλες σου που είναι ειδικά εκπαιδευμένες για τέτοιου είδους αναλύσεις, φυσικά και γίνεσαι παρανοϊκή προσπαθώντας να ερμηνεύσεις γιατί όταν βάζει αποσιωπητικά στα μηνύματα βάζει δύο….

…τελείες και όχι τρεις!

Μιλάμε δηλαδή για πολύ χοντρά προβλήματα, αλλά (!) ποια είμαι εγώ που θα σε κρίνω αγαπημένη μου ; Να είχα βγάλει τουλάχιστον άκρη με τις τελείες, να σε ειρωνευόμουν, αλλά τώρα…

AdTech Ad

Οι άντρες φίλοι μου έβαλαν πλάτη για ακόμα μία φορά και δηλώνουν ευθαρσώς ότι υπάρχουν «αξιόπιστα» σημάδια τα οποία μπορείς να αναζητήσεις για να καταλάβεις τι γίνεται!

  • Επικοινωνεί μαζί σου.
    Όσο δουλειά και να έχει, ένας άντρας που θέλει να επικοινωνήσει μαζί σου, επικοινωνεί. Τέλος. Το να ψάχνεις εκατό δικαιολογίες είναι απλώς εντελώς περιττό!
  • Σε κάνει μέρος της ζωή του.
    Θέλει να γνωρίζεις ανθρώπους που συναναστρέφεται εκείνος και με τους οποίους έχει σχέση. Από τους φίλους του, τη μαμά του, το παιδί του, έναν συνάδελφο που συναντάτε τυχαία στο δρόμο και σας συστήνει.
  • Θυμάται με λεπτομέρεια ό,τι του έχεις πει.
    Δεν μιλάω καν για πράγματα σημαντικά, αλλά για μικρές λεπτομέρειες που απλώς κάπως αναφέρθηκαν μεταξύ σας κάποια στιγμή : ότι το αγαπημένο σου χρώμα είναι το κίτρινο ,ότι σου αρέσει η τζαζ , ότι μισείς τα όσπρια ,τι ποτό πίνεις, πώς πίνεις τον καφέ σου, τέτοια …
  • Σου κάνει τα χατίρια.
    Άντε, σε αφήνει: διάλεξε εσύ πού θα βγείτε, με ποιους, τι θα παραγγείλετε, τι ταινία θα δείτε, πού θα πάτε διακοπές. Είναι πρόθυμος και αποφασισμένος να σε ακολουθήσει για να σε ικανοποιήσει.
  • Σου χαμογελάει.
    Έτσι χωρίς λόγο, επειδή απλώς κοιτάζεστε, σου χαμογελάει.
  • Σου μιλάει.
    Γενικά τα αγόρια – πλην ελαχίστων εξαιρετικά επικίνδυνων περιπτώσεων – δεν είναι πολύ της κουβέντας. Αν, όμως, σε θέλει και θέλει να σε προσεγγίσει, είναι πολύ πιο δεκτικός όχι μόνο στο να συζητήσει, αλλά και στο να μοιραστεί δικά του, προσωπικά πράγματα.
  • Σε αγκαλιάζει.
    Σε παίρνει αγκαλιά ή σου δίνει το χέρι του συχνά, μπορεί ακόμα και την ώρα που κοιμάστε.
  • Ξεβολεύεται.
    Δεν τον πειράζει να χάσει τη βολή του για σένα είτε αυτό σημαίνει ότι θα σε συνοδεύσει μέχρι το σπίτι σου, είτε ότι δεν θα ξεκουραστεί για να μπορέσετε να βρεθείτε , είτε ότι θα συμφωνήσει να δοκιμάσει πράγματα που μόνος του δεν θα έκανε ποτέ.
  • Κάνει σχέδια.
    Κάνει σχέδια για το μέλλον στα οποία περιλαμβάνει και εσένα! Αλλά (!) έχε το νου σου αγαπημένη μου! Όλα αυτά είναι κάποιες από τις ενδείξεις που συνήθως δείχνουν ότι κάποιος ενδιαφέρεται για σένα και ότι του αρέσεις. Αν σε όλα τα παραπάνω που διάβασες δεν « βλέπεις» πουθενά τον καλό σου, μη βιαστείς να βγάλεις το συμπέρασμα ότι δεν σε θέλει, απλώς παρατήρησε τον πιο προσεκτικά. Κάθε άνθρωπος είναι εντελώς διαφορετικός, είναι αλλιώς συνηθισμένος και έχει άλλους τρόπους να εκδηλώνει αυτά που αισθάνεται ή σκέφτεται. Ειδικά αν είστε στην αρχή το πιθανότερο είναι να μην τον έχεις καταλάβει ακόμα.

Και να σου πω και την αλήθεια ; Βαθιά μέσα μας όλοι καταλαβαίνουμε τι νιώθει ο άλλος για εμάς και εμείς για αυτόν, ακόμα και αν δεν μπορούμε να το εκφράσουμε με λόγια!

Source :
marymary.gr