Μάθε πως να «σπάσεις τον πάγο» σε μία γνωριμία!

Οι πρώτες γνωριμίες είναι πραγματικά πολύ δύσκολες, συνήθως επικρατεί αμηχανία και αν δεν κάνεις κάτι για αυτό ίσως χάσεις την ευκαιρία σου με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Διάβασε παρακάτω με ποιους τρόπους μπορείς να «σπάσεις τον πάγο» σε μία γνωριμία.

σχεση

Μάθε πως να σπάσεις τον πάγο!

  • Δείξε το ενδιαφέρον σου στο άτομο με το οποίο μιλάς. Οι άνθρωποι απλά λατρεύουν να μιλάνε για τον εαυτό τους, έτσι ώστε να σπάσεις τον πάγο, άφησε τον να μιλήσει. Άκου προσεκτικά και προσπάθησε να δείξεις ενδιαφέρον σε αυτά που λέει το άλλο άτομο.
  • Απέφυγε Ναι / Όχι ερωτήσεις. Όταν μιλάς σε κάποιον, προσπάθησε να ρωτάς πιο ανοιχτές ερωτήσεις. Για παράδειγμα, αντί να ρωτήσεις «Πέρασες ωραία;» ρώτα «Πώς έμαθες για αυτό το γεγονός;»
  • Άφησε τον άλλο να εξηγήσει τα πράγματα που δεν γνωρίζεις. Εάν το άτομο με το οποίο μιλάς αναφέρει κάτι νέο για εσένα, ζήτα του  να σου εξηγήσει αυτό το πράγμα. Έτσι, η συνομιλία σου θα διαρκέσει περισσότερο.
  • Μοιράσου την εμπειρία σου. Εάν το άλλο πρόσωπο αναφέρει κάτι οικείο σε εσένα ή έχει περάσει από την ίδια κατάσταση, μη διστάσεις να μοιραστείς την εμπειρία σου. Με αυτόν τον τρόπο θα έρθετε πιο κοντά.
  • Κάντου προσωπικές ερωτήσεις για να τον γνωρίσεις καλύτερα!
    Πόσα παιδιά έχεις; Ζεις  εδώ πολύ καιρό; Τι σου αρέσει περισσότερο σε αυτή την πόλη;
    Τι κάνεις για να ζήσεις;  Ποιο είναι το πιο δύσκολο κομμάτι του επαγγέλματός σου;
    Τι κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου;
    Ποιο είναι το μεγαλύτερο όνειρό σου; Εάν μπορούσες να ταξιδέψεις οπουδήποτε, πού θα πήγαινες;
  • Να είσαι ειλικρινής.
  • Τροφοδότησε την αυτοεκτίμησή του. Μια φιλοφρόνηση και ένα χαμόγελο μπορούν να πάνε πολύ μακριά. Τα συγχαρητήρια προσελκύουν αμέσως την προσοχή και το ενδιαφέρον των ανθρώπων. Αλλά να είσαι ειλικρινείς, και μην υπερβάλλεις!
Source :
marymary.gr