Μου την βιδώνει η πρώην του !! Λέμε!!

Καλά, όταν κάνετε σεξ χαίρεσαι πάρα πολύ και που είναι έμπειρος και που είχε και μακροχρόνιες σχέσεις στη ζωή του και είναι εκπαιδευμένος αρκετά για το τι πρέπει και πώς πρέπει να το κάνει. Αισθάνεσαι σχεδόν ευγνωμοσύνη, που λέει ο λόγος, για όλες τις πρώην που ανέλαβαν το βαρύ έργο να στον δώσουν ετοιμοπαράδοτο!

Έλα, όμως, που αυτή η μία πρώην, η πριν από εσένα …

…πρώην, δεν μένει για πάντα μια φιλική συμβολή του παρελθόντος στο σεξ σας ,αλλά γίνεται ένα πρόσωπο του παρόντος το οποίο δεν είναι ότι κάποια στιγμή απλώς το γνωρίζεις εσύ αλλά υπάρχει στη ζωή του και γενικά ; Τώρα ; Να χέσω και το σεξ και την ευγνωμοσύνη και βασικά την πρώην ! Καλά δεν ήμασταν πριν ;Επειδή σίγουρα λυσσάς αν τη θέλει ακόμα, αν τη θέλει ή τι την ήθελε περισσότερο από εσένα, αν αυτή τον θέλει ακόμα και χιλιάδες άλλα πράγματα που από ένα σημείο και μετά είναι απλώς τρέλα, ηρέμησε και τσέκαρε τι γίνεται ως προς τα παρακάτω, πριν σπάσεις το σπίτι!

Αναφέρεται συχνά σε εκείνη; Το να αναφερόμαστε περιστασιακά σε κάποιον πρώην σύντροφο, το κάνουμε όλοι, είναι φυσιολογικό. Αλλά (!) περιστασιακά! Αν κάθε ιστορία που αφηγείται τελικά καταλήγει στο παρελθόν και σε ΕΚΕΙΝΗ, σκούρα τα πράγματα. Είναι μία ισχυρή ένδειξη έχει κολλήσει στο παρελθόν για κάποιο λόγο : είτε έχει πληγωθεί πολύ και δεν το έχει ξεπεράσει, είτε έχει ακόμα αισθήματα αγάπης για αυτή.

Δεν αναφέρεται ποτέ σε εκείνη; Δεν αναφέρεται ποτέ στο παρελθόν και τη σχέση του ή αρνείται να απαντήσει ακόμα και όταν τον ρωτήσεις εσύ κάτι συγκεκριμένο; Λυπάμαι που στο λέω αλλά εδώ είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Η άρνηση μπορεί όχι μόνο να σχετίζεται με τη συναισθηματική του εμπλοκή σε αυτή τη σχέση ακόμα, αλλά κα με ενοχές απέναντι σου !

Την παρακολουθεί; Δεν εννοώ αν είναι stocker της πρώην του ο γκόμενος σου, αλλά βλέπεις ότι επισκέπτεται συχνά το προφίλ της στο Facebook, googlάρει το ονοματεπώνυμό της, φροντίζει να μαθαίνει νέα της ακόμα και αν δεν βλέπει την ίδια;

Κρατάει αναμνηστικά ή δώρα της; Εδώ μην παθαίνεις υστερία! Το να κρατά διάφορα αναμνηστικά μιας προηγούμενης σχέσης είναι εντελώς φυσιολογικό . Εσύ δεν κρατάς ; Τι θα ήθελες δηλαδή ; Με το που τα φτιάξετε να βάλει φωτιά σε όλα; Είσαι παράλογη παιδάκι μου, δεν το καταλαβαίνεις ; Τώρα βέβαια, καλό είναι να μην έχει στο συρτάρι του γραφείου του τις ερωτικές επιστολές της ή να μην έχει τη φωτογραφία της στο κομοδίνο του. Οι ομαδικές φωτογραφίες δεν πιάνονται! Αφού σε ενοχλεί η τόσο έντονη παρουσία της, ζήτησε του σταδιακά και διακριτικά, να αποσύρει ή να αποθηκεύσει τα πράγματα αυτά κάπου ώστε να αισθάνεσαι κα εσύ καλύτερα.

Έχεις την εντύπωση ότι κάτι δεν πάει καλά; Μερικές φορές η αόριστη αίσθηση που έχουμε ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση μας με έναν άνθρωπο μπορεί να είναι ένα πολύ ισχυρό βαρόμετρο για τη σχέση. Αν πιστεύεις ότι κάτι πάει λάθος, τότε ίσως να έχει έρθει η ώρα να το συζητήσεις ανοιχτά μαζί του : να του ομολογήσεις την ανησυχία σου και να τον ρωτήσεις ευθέως αν συμβαίνει κάτι από όσα υποψιάζεσαι . Πολλές φορές μπορεί να είναι πολύ δύσκολες ή ανεπαρκείς οι απαντήσεις που θα πάρεις, αλλά σίγουρα θα σε βοηθήσουν πολύ περισσότερο να δεις πώς θα κινηθείς από το να κάνεις τον ντεντέκτιβ!

Στο σημείο αυτό, φίλη μου, θα ήθελα να σου πω δύο πολύ βασικά πράγματα από τη ζωή βγαλμένα που πρέπει να έχεις υπόψη σου για αυτή την κατάσταση. Το πρώτο είναι ότι πολύ σημαντικό ρόλο στο πώς χειρίζεσαι και πώς ερμηνεύεις τη συμπεριφορά του με την πρώην του παίζει και το πόσο ικανοποιημένη είσαι εσύ από αυτή τη σχέση που έχεις μαζί του αλλά και το τι σχέσεις έχεις εσύ με τους πρώην σου και πώς τους χειρίζεσαι ως προς το νέο σου αγαπημένο.

Το δεύτερο που θέλω αν σου πω είναι: έχε το νου και προετοιμάσου για όλα τα ενδεχόμενα. Αυτή η πρώην μπορεί να είναι απλώς άλλη μία πρώην που είναι στο χέρι σου να τη χειριστείς για να μην τον χάσεις και να κρατήσεις τη σχέση σας ή μπορεί να είναι ο έρωτας της ζωής του που δεν την έχει ξεπεράσει και βαθιά μέσα του την περιμένει ακόμα. Σε αυτή την περίπτωση το μόνο που είναι στο χέρι σου είναι να το καταλάβεις εγκαίρως, να μην το πάρεις προσωπικά , να αποδεχτείς ότι πρόκειται για έναν άντρα που στην πραγματικότητα δεν είναι διαθέσιμος και να φύγεις πριν ταλαιπωρηθείς άδικα και χωρίς κανένα λόγο!