Μπρούσκο: Συγκλονιστικό στο φινάλε ο Διαμαντής θα σαπίσει στη φυλακή

Συγκλονιστικές εξελίξεις θα παρακολουθήσουμε στα τελευταία επεισόδια της σειράς μπρούσκο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού my TV και της Σοφίας Τσίρκα θα δούμε ότι το δεξί χέρι του Διαμαντή ο Μανούσος θα πάει στην αστυνομία και θα τον καρφώσει στεγνά καταθέτοντας όλα τα στοιχεία που έχει στα χέρια του για τις βρωμοδουλειές που έκανε ο Διαμαντής όλο αυτό τον καιρό. Η αστυνομία βγάζει ένταλμα και πηγαίνει στο σπίτι του για να τον συλλάβει.

Πλέον ο Διαμαντής είναι σε άσχημη θέση και η απολογία του δεν είναι ικανή για να τον σώσει από την απόφαση του δικαστηρίου. Η απόφαση του δικαστηρίου είναι ισόβια κάθειρξη και αυτή είναι η οριστική καταδίκη του. Εδώ μπαίνει το μεγάλο ερώτημα τελικά εάν ο Διαμαντής θα αντέξει μέσα στην φυλακή να εκτίσει την ποινή του.
Ο Διαμαντής ο άλλοτε ισχυρός άνδρας των Χανίων πλέον θα βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής και δεν θα θυμίζει τίποτα με αυτόν που είχαμε γνωρίσει τον άνθρωπο που είχε μάθει να έχει το πάνω χέρι στις προσωπικές και επαγγελματικές του σχέσεις και να τις καταστρέφει όποτε θέλει! Το τέλος του Διαμανή θα είναι μακάβριο μιας και θα σαπίσει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής πληρώνοντας όλα αυτά που έκανε.

Source :
videogr.gr